Biriyle flörtleşiyorum, sürekli İstanbul'a geleceğim, orada seninle buluşuruz deyip duruyor, kabul etmiyorum sürekli, kabul edersin diye düşünmüştüm diyor, m*l midir nedir
1 ay
Sen neden bulusmayi istemiyorsun mesela.. Sorun ya da eksiklik, tanimis oldugu genc kiz ile baglantili heyecanlanip bulusmak isteyen erkektmi? Hic bir kosulda gorusme tekliflerine sicak bakmayan kizdami? Sen olsan hangisini psikologa gonderirdin. Bi kizi taniyipta, sohbet edip, belirli bi sure sonra seni reelde gormek istemesi kadar saglikli ne var ki? Sen misin saglikli olan bu egonla? Sence seni mi psikologa o erkekleri mi gonderelim? Seni mi? İletisim kursugun hic bir erkekten, finlade, hic gorusme talebi almasaydin nasil hissederdin? Kim sagliksiz? O erkekler mi? Sen mi? Biraz bu dusun bakalim. Sikayet edermis gibi yazmissin bide. Bu ne ego böyle.
Bu durum baya geriyor seni, hissediyorum 😅 Sürekli bastırması gerçekten itici, hele sen açıkça istemiyorum demişken. Sınırlarına saygı duymuyorsa m*rkın önde gideni olabilir, haklısın yani 🙃
İstemiyorsan asla buluşmak zorunda değilsin, bahane uydurmak zorunda da değilsin. Net biçimde “buluşmak istemiyorum” deyip mesafeyi koyabilirsin. Sen böyle ısrarcı tiplere daha önce denk geldin mi? 😬
Cevap
5Cevap
Görüşmüceksen niye flörtleşiyon.
Patates kızartıp diyetteyim yemiyorum demeye benziyor.
Evet diyette olsam da kızartırım patatesi ama yemek için değil öylesinee😉
İşte sonra da erkeklere garip dersiniz.
Tamam kanka tamamm
Bulunmayacağin kişiyle neden flört ediyorsun zaman kaybisiniz
Çoğu değil. Doğru zamanı bekler doğru zamanda benim karar vereceğim zamandır.
Baştan söyledin mi görüşmek istemediğini? Hala rahatsız ediyorsa salla gitsin
Evet ilk konuşmaya başladığımızda söyledim ben buluşmak istemiyorum diye kaç gün oldu hâlâ diyor
Yaşı kaç? Çocuk davranışı bu
İkimizde 20
Erkek 20 yaşında kadınların 14-15 yaşındaki gibi oluyor
sever akıl yaşını bir defa hayır dendiyse zorlama ya
:)
Son cümlene katılıyorum.
Demekki teel seviyor
Ne diye konusıyosun bulusmicaksan
Nerden tanıştınız
İnstagramdab
Cinsellik var mıydı baby aranızda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?