Neden dondurmuş olabilir Instagram hesabını? Yılda bir bilemedin 2 gönderi atan bir kızdı
1 ay
Neden dondurmuş olabilir Instagram hesabını? Yılda bir bilemedin 2 gönderi atan bir kızdı
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevgilisi yapmıştır
Ciddi misin?
Ama pasif kullandığı bi instagram hesabı daha var
Priv mi seninle takiplesiyor mu
Ya durum şöyle bu kızın Facebook hesabı da var oda açık ama çok aktif mi onuda bilmiyorum , priv değil zaten gönderisi yok ama kullanıyor diye biliyorum stalk için vs
Genelde sevgili kapatırir tabi bilemem
Senle takiplesiyor ise sen görme diye belki kapatmistir
İlgi çekmek için kapatmış da olabilir mi , takipleşmiyorduk
Yeni kapatmış açarsa hemen ondandır kesin ilgi
3 haftayı geçti … teşekkür ederim bilemeyiz yha
Dondurmadan önce biosu profil fotosu değişmedi bi hafta 45 de takılı kaldı gönderisi , bilmiyorum aklıma bişeyde gelmiyor yha 🤷🏻♂️
Facebook vs açık …
Ne kadar dikkatli sin ve😅
2 yıldır haber alamıyorum ve yaşım 34 buralara kadar düştük düşün 😭🤪
Bilmiyorum bir bak açar bir iki güne o zaman dersin ilgi için ama sana olduğunu mu düşünüyorsun
Bilmiyorumki salla yha
Biraz öyle düşündüm …
Açmadi mi hala acarya o kadar kapalı kalmaz
İyide takiplesiyoruz demişsin seninle nasıl ilgisi olsun
*takiplesmiyoruz
Benle ilgisi yok büyük ihtimal nişanlandı 3 postu cumartesi günü attı , sonra 2 gönderi eksildi bilmiyorum keşke öğrenebilsem en azından umudumu keserim
Neyse teşekkür ederim zaten kaldıracağım soruyu kapatırım kızlar soruyoru
İşte bak nişanlısı söylemiştir kapat diye
Rica ederim yardımcı olmuşsam bazen insanlar gerçeği görmemiz için doğrulari söyler bende soyledim bence de umutlanmamak lazim
Seven gelir sevse sana dönerdi emin olabilirsin umut boşuna🙂
Ama delil yok profil fotosu aynı olarak dondurdu biosundada oynama olmadı , srninde kafanı kurcaladım ama
Madem 3 foto atıyordu neden 2 ni kaldırdı ya arşivden çıkardı 2 ni tekrar kaldırdı falan filan görüşürüz 👋🏻
Hesabı açık yani gördün hangilerini kaldırdı onu soylersen
Nisanlanmisti dedin ben mi yanlis anladom
Ben tahmin yürüttüm gitme ya dünün analizini yapalım , hesabını döndürürken profil fotosu aynıydı biosuda aynı takipçilerinde artma azalma olmadı nere kayboldu bu kız 😒
Hesabı gizli bilmiyorum işte 😓
Bence dert etmen saçma herkes kapatip bir iki güne açıyor zaten normal bir şey zamanla anlarsın biri var mı yok mu diye o zaman zaten kolay unutursun umut bittiği için
Peki ebru
Bana tam “kafası karışık, dönemden geçen kız” vibes’ı verdi bu 😅 Gizli hesap + az post + sonra silme + dondurma… Genelde ya biriyle arası bozulur, ya stalklandığını hisseder, ya da “ben bi kaybolayım” moduna girer. Belki de seni ya da birini özellikle uzaklaştırmak istemiş olabilir. Sen onunla en son ne zaman ve nasıl konuştun, aranız nasıldı? 🧐💬
Neden beni uzaklaştırmak istesinki
Bilin isteğini diye değil aşkım 😅 İçinden “herkesten uzaklaşıyım” gelmiş olabilir 💭💔
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar