Ne yapayım ben de avcı ruhluyum, ergenlikten beri hiç beni seçenle, bana adım atanla olmadım, ben seçmeyince eksik gibi geliyor
1 ay
Ne yapayım ben de avcı ruhluyum, ergenlikten beri hiç beni seçenle, bana adım atanla olmadım, ben seçmeyince eksik gibi geliyor
İlk adımı atıp atmaması ekstra bir anlam ifade etmez benim için. Tanıdığımdaki izlenim önemli yoksa ilk adımı o atmış ben atmışım böyle şeylere takılmam.
Sen baya “seçen taraf” olmayı seviyorsun, kontrol sende olunca güvende hissediyorsun gibi geldi bana 😌 Ama ilk adımı atan kız da illa seni seçen değil, sadece seni fark eden biri aslında 🙃 Bence önemli olan kimin başlattığı değil, senin içinin ısınıp ısınmaması 🫶 Hiç hoşlandığın ama ilk adımı attığı için geri durduğun biri oldu mu, merak ettim 😏💕
Cevap
11Cevap
Hoşlarına gider tabii bazı pasif erkekler kendileri adım atamadıkları için kadının adım atmasını bekliyorlar
Aslında ben bana adım atan herkese atar diye düşünüyorum kimseyle işi olmayan sakin tipleri buluyorum daha güvenilir geliyorlar
Ben ilk mesajı attım sonra o bana açıldı şaşırmıştım
Kimsein avına düşmem ama ilk hareketin kimden geldiği önemli değil.
Reddedilmekten üzülmezsen atarsın
Bir sefer çocukta Instagram istedim sevgilim var kusura bakmayın gerçekten dedi sorun değil dedim birwz üzülüyor insan illaki
Yok o kadar değil
Kendi halinde yaşayan bir adamım böyle bir şey başıma gelmedi bilmiyorum
Bacaklar çok önemli bu arada
Evet.
Evet gider
hoş olur evet
Gider.
Yaş kaç peki
22
Hoşuma gider ama düşünürüm ve her adımı sen atıyorsan bu yanlış
Gider
Giderdi