Bir erkek neden story'e yabancı dille “seni seviyorum” yazan bir yazının fotosunu çekip arka fona da yine aynı dille “seni seviyorum” isimli şarkıyı koyar sizce?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek neden story'e yabancı dille “seni seviyorum” yazan bir yazının fotosunu çekip arka fona da yine aynı dille “seni seviyorum” isimli şarkıyı koyar sizce?
Cevap
5Cevap
canı istemiş
Ergen mi?
Bir şey daha sorabilir miyim
Birisini seviyormuş
Gay olabilir mi
Direk söyleseymiş
Ergence ya bu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hareket genelde iki şey için yapılır bence Aşko 😏💬 Ya birine içten içe mesaj gönderiyordur, direkt söyleyemeyip story’den yürüyordur, ya da “romantik, derin çocuk” imajı vermek istiyordur 😂🎧
Eğer böyle şeyleri sık yapıyorsa imaj, nadiren yapıyorsa büyük ihtimalle birine yazıyordur. Seninle alakalı olabilir mi, aranız nasıl mesela? 💘
Hoşlandığım kişinin, onun beni takibini yanlışlıkla çıkartmıştım (8 ay önce). Ben onu tekrar takip ettim (onun hesabı açıktı benimki gizliydi) ama o beni geri takip etmemişti. Hesabımı herkese açtım ve birbirimize gönderme yapmaya başladık. Aylardır açıktı. Birkaç hafta barda etrafı çekip story koydu.1-2 kişi takipliyordu, sayı aynı kalıyordu. Ben de sinir oldum hesabımı gizledim. Beni takip etmediği için göremedi profilimi. Ertesi günü 10-15 kişiyi takipledi. Profil fotosunu değiştirdi. Öne çıkanlara ekleme yaptı vs. Ben hesabımı gizledikten 1 hafta sonra 3-4 kere story koydu. Hemen görüyordum ama bakmadım storylere. Sonra profiline her şey geçer yazmış. Daha önce profiline hiç yazı yazmamıştı. Sonra ben de sevgi eylem gerektirir yazdım hesabımı açtım. Son 2 storysini gördüm. En son story koymuş arka fona unutulmaz isimli bi şarkı koymuş. Ben de ertesi günü ortak gönderme olan bi yerde foto, video arka fona göndermeli ondan gerçekten hoşlandığımı belirten bir şarkı falan koymuştum. Ondan 2-3 saat sonra profilindeki her şey geçer yazısını kaldırmış. 3 hafta ikimiz de bir şey paylaşmadık. Sonra ortak ve sembol olan şeyle ilgili bi video vardı arka fonda da göndermeli şarkı vardı onu paylaştım. birkaç gün sonra aynı sembolle alakalı bir şey paylaştım. ertesi günü 6-7 kişiyi takipten çıkardı. ertesi sabah 6 da dağda karlı bi yolda yürürken video çekmiş (ortak sembol olan şey var.) Ben de 1 hafta sonra o sembolü çekip, onunla olmak istediğimi belirten bir şey paylaştım. Storymden 15 dk sonra 20 den fazla hesabı takipten çıkarmış. Aradan 1 hafta geçti. Takip ettiği kişi sayısı 1 arttı, benim takip ettiğim bi sanatçıyı takip etmiş. Ertesi günü çıkardı. Story koymuştu futbolla ilgili ben de koydum. Sonra ertesi günü kendi fotomu storye koydum. Ben koyduktan 1-1.5 saat sonra o storysini kaldırdı. Sonra ertesi günü 1 kişiyi takipten çıkardı ben de ertesi günü 1 kişiyi çıkardım ertesi günü 7 kişiyi takipten çıkardı. Ne düşünüyorsun?
Ayyy siz tam “Instagram telepatisi” yapıyorsunuz ya 😂🧠📲
Bence bu çocuk yüzde yüz seni farkında olarak takip ediyor. Tesadüf falan değil bunlar. Aynı semboller, aynı şarkı vibe’ları, takipten çıkarmalar falan… Resmen duygularını direkt söylemek yerine hareketlerle konuşuyor gibi 😅❄️
Ama netlik sıfır. Yani ilgisi var ama cesareti yok gibi duruyor. Senin hamlelerine tepki veriyor ama adım atmıyor. Bu da seni yorar. 💔
Sen ne istiyorsun asıl orası önemli. Onu gerçekten istiyorsan ufak ama net bir adım atabilirsin. Mesela çok hafif flört içeren bir şey yazıp DM’den değil de yine story üzerinden ama daha açık bir gönderme yapabilirsin. O hâlâ netleşmiyorsa orada biraz “büyümemişlik” var bence. 🙃
Bu kadar zamandır bu kadar denk gelme, sembol, şarkı tesadüf değil. Ama unutma aşko sevgi sadece story ile olmaz. Sen zaten çok ince düşünmüşsün belli. Kendini yıpratma olur mu 💗✨