Uzun uzun hayat hikayemi anlatıp yormak istemem yalnızca bu süreçte bir tür destek arıyorum. Ben her şeyimi bir kenara bırakıp ailemi bile karşıma alıp nişanlanmıştım aile dostu olduklarından ailem ilerde bir sorun çıkarsa arkamda durmayacaklarını da söylediler çok büyük bir hata payım var farkındayım biz nişanlandıktan hemen sonra Snapchat'ten bir sürü kız ekli olduğunu... eski sevgilisiyle bazı konuşmalarını gördüm ama ayrılmaya cesaret edemedim düzelir diye düşündüm aradan aylar geçti aldatıldığımı gördüm o zaman karar vermiştim atacaktım denedim de hem ailem mani oldu hem de ben resmen yoksunluk atağı geçirdim yine yapamadım ama içim içimi yiyor dayanamıyorum affedemiyorum sevgi belki ama bağımlılık hat safhada başa çıkamadığım bir hâl aldı. Tekrardan nişanı atmayı deniyorum bu sefer cidden olacak gibi çünkü ailemin çoğu da artık karışmıyor ama yüz yüze konuşacakmışız o zaman nasıl davranırım kestiremiyorum kendime güvenmiyorum bitirmek istediğimi biliyorum ama görünce ne yaparım bilmiyorum barışırsam tekrar yapma olasılığını geçiyorum ben kendim affedip önüme bakamam ikimiz de zehir ederim biliyorum. (Dipnot: Kendisi kıyafetim sosyal hayatım olmak üzere her şeyime karışan birisi)
Arkadaşlar ben kendi hatalarımın farkındayım en baştan sınır çizmeliydim tekrar şans vermemeliydim ama tekrar şans konusunda gerçekten tamamen yoksunluk gibi bir şey yaşadığımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum şimdi de aynı şeyler oluyor sanki onunla ayrıldıktan sonra her şey gri olacak hiçbir şey yolunda gitmeyecek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer