Evli ve ilgisiz ama peşimi bırakmayan bu adam beni gerçekten seviyor mu, amacı sadece cinsellik mi?

Beni evlilik vaadiyle kandıran, evler aldığını söyleyen, istemememe rağmen zorla tehditle sevgili olan, her ayrılıkta tehdit eden, seviyorum, niyetim ciddi, evlenmek istiyorum diyen, evli, mutsuz olduğunu söyleyen, akraba olduğu için boşanamıyorum ama seni dini nikahla aileler duyacak şekilde isteyerek, altın yaparak, ev dizerek evleneceğim diyen adam ve ben, ailem kabul etmez, ben kabul edemem dememe rağmen diretti, inandım ama çok ayrıldık barıştık, şu an hâlâ öyle dönüyor ama çok ilgisiz. Ben şu an ona çok bağlandım, çok seviyorum ama onun tek amacı cinsellik gibi, ben de o isteğini veremem, onu sevdiğim için dini nikahı dahi kabul edecek durumdayım ama o artık sadece ilişki için istiyor beni gibi ama çok çok seviyorum kopamıyorum, o başka kadınlarla da konuşuyor, eşim haberi var, o umursamıyor diyor, ben kıskanıyorum elimde değil, istediklerini de veremiyorum. Ben de ayrılmış bir bayanım, çok peşimden koştu, inandım, vazgeçmedi, şu an psikolojim bozuldu, bana çok soğuk ama ayrılmıyor da, ayrılsam da dönüyor, yazmıyor. Ben ne yapmalıyım, çok konuştum değişmiyor, sizce sevgi mi, amacı ne?
Evli ve ilgisiz ama peşimi bırakmayan bu adam beni gerçekten seviyor mu, amacı sadece cinsellik mi?