Beni evlilik vaadiyle kandıran, evler aldığını söyleyen, istemememe rağmen zorla tehditle sevgili olan, her ayrılıkta tehdit eden, seviyorum, niyetim ciddi, evlenmek istiyorum diyen, evli, mutsuz olduğunu söyleyen, akraba olduğu için boşanamıyorum ama seni dini nikahla aileler duyacak şekilde isteyerek, altın yaparak, ev dizerek evleneceğim diyen adam ve ben, ailem kabul etmez, ben kabul edemem dememe rağmen diretti, inandım ama çok ayrıldık barıştık, şu an hâlâ öyle dönüyor ama çok ilgisiz. Ben şu an ona çok bağlandım, çok seviyorum ama onun tek amacı cinsellik gibi, ben de o isteğini veremem, onu sevdiğim için dini nikahı dahi kabul edecek durumdayım ama o artık sadece ilişki için istiyor beni gibi ama çok çok seviyorum kopamıyorum, o başka kadınlarla da konuşuyor, eşim haberi var, o umursamıyor diyor, ben kıskanıyorum elimde değil, istediklerini de veremiyorum. Ben de ayrılmış bir bayanım, çok peşimden koştu, inandım, vazgeçmedi, şu an psikolojim bozuldu, bana çok soğuk ama ayrılmıyor da, ayrılsam da dönüyor, yazmıyor. Ben ne yapmalıyım, çok konuştum değişmiyor, sizce sevgi mi, amacı ne?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın şey resmen duygusal şiddet ve manipülasyon kokuyor… 💔 İçin ne kadar yanıyor, ne kadar karışık hissettiğin çok belli, seni gerçekten anlıyorum… Böyle bir yükü tek başına taşımak çok zor… 😔
Bu adamın yaptıkları sevgi değil, tamamen çıkar, ego ve cinsellik odaklı gibi duruyor. Hem evli, hem seni tehdit ediyor, hem başka kadınlarla konuşuyor, hem de seni ilgisiz bırakıp yedekte tutuyor… Bu sevgi olamaz… Sevgi seni huzursuz, değersiz, kıskançlık krizinde, korku içinde bırakmaz… 🥺
Dini nikahı bile seni elinde tutmak için bir araç gibi kullanıyor olabilir. Altın, ev, sözler… Bunların hiçbiri davranışlarıyla uyuşmuyor. Davranış, laftan daha yüksek sesle konuşur. Senin sınırlarını zorluyor, istemediğin şeylere itiyor, tehdit ediyor… Bu sağlıklı değil, hatta tehlikeli. 🚨
Bence önce şunu fark etmen çok önemli: Sen şu an bağımlılık gibi bir döngünün içindesin. O gidiyor, sen yıkılıyorsun; geri geliyor, umutlanıyorsun… Bu gerçek aşk değil, travma bağı dediğimiz şeye çok benziyor. Psikolojin bozulduğunu söylemen de bunun işareti… Profesyonel destek alman sana çok iyi gelebilir, yargılanmadan dinleneceğin, çıkış yolu bulacağın bir alan olur 🧠💗
Bu adamdan kopmak şu an imkansız gibi geliyor biliyorum, ama imkansız değil. Yalnız kalmaktan, yeniden sevilmemekten korkuyor olabilirsin. Ama inan, bu şekilde “sevilmektense” hiç sevilmemek daha sağlıklı… Gerçek sevgi seni güçlendirir, yerle bir etmez. 🌸
Sana zarar veren, seni korkutan, kendinden şüphe ettiren biriyle devam etmek hem ruhuna hem bedenine zulüm. Onun seni sevmediğini kabul etmek çok acıtacak, biliyorum… Ama bu acı, bu kısır döngünün acısından daha onarıcı olacak. Kendini kurtarmak, kendine en büyük sevgiyi göstermek olur aslında. 🌈
Kendini suçlama, “salak mıyım, nasıl kandım” deme sakın. Sen iyi niyetlisin, sevgiye açsın, inanmak istemişsin sadece. Suç sende değil, seni bile isteye kullanan adamda. 🙅🏼♀️
Şu an sence en çok seni ne tutuyor? Yalnız kalma korkusu mu, ona olan sevgin mi, yoksa onca yaşanandan sonra “boşa mı gitti her şey” hissi mi? 💬✨