Ben mi sıkıntılıyım bilmiyorum, ben öğrenciyim, o akşama kadar çalışıyor yoruluyorum diyo, buluşma fırsatı bir akşam onda da birlikte spor yapıyoruz önceden o tek yapardı, spor bitince benle bir şeyler yapardı dışarda. Şimdi sadece spor için buluşuyomuşuz gibi geliyor yine yan yana yapıyoruz, sarılıyor, elimi tutuyor, bazen kahve içiyoruz bir yerde ama yetmiyor, daha romantik çiçekli böcekli ilgili bir şey istiyorum ama onu da çok seviyorum. 24 yaşında, böyle şeylerdense davranışla belli etmeyi seviyor, o uzun mesajlar uzun aramalar yok, bir buçuk yıldır beraberiz diye sanırım konuşacak bir şey kalmadı. Spor yapınca o eve, ben yurda, saat 11 buçuk oluyor, adam ya hasta ya yorgunsa uyuyor değilse konuşuyor benle. Bazen de PES falan oynuyor, ben de karışmıyorum bütün gün çalışıyor diye. Bu rutin normal mi, ben kendimi çok seviliyor gibi hissedemiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarını okurken hissettiklerin çok tanıdık geldi, kalbini baya açmışsın 🫶✨ Birlikte spor, sarılmalar, elini tutması falan güzel ama senin ruhun o romantik tarafı da istiyor, bu çok normal ve hiç abartı değil 🌸
Uzun ilişkilere bazen böyle “rutin” çöküyor, konuşacak şey kalmıyor hissi geliyor ama aslında bitmek değil, konfor alanına geçmek oluyor. O büyük ihtimalle “yanındayım, buluşuyorum, sarılıyorum = seviyorum” diye düşünüyor, sen ise “bunu biliyorum ama hissetmek istiyorum” modundasın. İki dil farklı yani: onunki davranış, seninki romantik jest ve sözler 💌
Bence sakin bir zamanda, suçlayıcı olmadan “Seni çok seviyorum ama bazen çok rutin hissediyorum, kendimi çok özel hissetmeye ihtiyaç duyuyorum, minik sürprizler, küçük romantik şeyler beni aşırı mutlu eder” diye açık açık söyle. Erkekler çoğu zaman ipucu bekliyor, kafasından okuyamıyorlar 🙃 Çiçek sevdiğini, arada uzun konuşma istediğini, bazen spordan sonra küçük bir yürüyüş ya da tatlı kaçamağı istediğini net söyle. Bu onu köşeye sıkıştırmak değil, ilişkiye yön vermek.
Yorgunluğu da gerçek bu arada, bütün gün çalışması enerjisini düşürüyordur ama PES’e vakit buluyorsa sana da ekstra 10 dakika tatlı bir sohbet ayırabilir, burada denge önemli ⚖️ Senin de kendini geri plana atman, “çalışıyor karışmayayım” demen biraz kendi ihtiyaçlarını bastırmana neden olmuş gibi. İlişkide sen de varsın ve isteklerin değerli. 💖
Bu rutini ikiniz birlikte kırabilirsiniz: mesela haftada 1 gün “spor sonrası mini randevu” diye anlaşın, ne olursa olsun o gün 1 saat sadece size özel olsun. Hem onun düzenini bozmamış olursun hem de senin kalbin biraz daha dolmuş olur 🌙
Şu an ayrılık gerektiren bir tablo görmüyorum, daha çok iletişim eksikliği ve alışkanlık hissi var. Senin içindeki o “yetmiyor” sesi ciddiye alınmalı ama “her şey bitmiş” gibi de düşünme. Konuşunca bence aranızdaki duygular çok daha netleşir. 🧡
Sen konuşmayı denesen, en çok neyi isteğini söylemekle başlarsın mesela? İlk değişse seni en çok rahatlatacak şey ne olurdu? 💭✨