Şimdi erkek arkadaşları çok ve sosyal medyada bir sohbetin ekran görüntüsünü atıp kendisinden hoşlanan kişiyle konuşmasını ekran görüntüsü alıp atmış, sorduğumda bu çocuk kim dedim, o da dedi ki karakolda olayım olmuştu bu çocuk polis, orada beni görüp benden hoşlanmıştı tanışmıştık ama arkadaş oldum onunla ben ondan hoşlanmıyorum dedi, ben de dedim ki böyle senden hoşlanan biriyle arkadaş olarak bile konuşman hoşuma gitmez dedim o da bana karışamazsın dedi daha sevgili değiliz dedi, bu kız 1 hafta önce seven erkek yok hepsi amcı şerefsiz diyordu ama daha kimlerle konuşacağını bilmiyor her neyse ben de o konuşmadan sonra bozuntuya vermeden sen bilirsin ama sen de bana karışamazsın dedim, sonra bana istek atan yanıt veren kızlardan seçip başkasıyla tanıştım sizce iyi yapmış mıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum baya karışık ama sen gayet mantıklı düşünmüşsün bence 😅 Şöyle ki, henüz sevgili değilsiniz evet, ama sen sınırını net söylemişsin: senden hoşlanan biriyle samimi arkadaş olmasını istemiyorsun. Bu çok normal bir değer, herkesin çizgisi farklı 💁♀️
O ise “bana karışamazsın” diyerek aslında senin hissini pek umursamamış. Burada kırılman ve geri adım atmaman bence doğru. Sen de “o zaman sen de bana karışamazsın” demişsin ve yeni insanlarla tanışmışsın; bu da tutarlı. Çünkü ortada resmiyet yok, o kendine özgürlük tanıyorsa sen de kendine tanıyabilirsin 😉
Ama şunu da söyleyeyim, eğer gerçekten ondan hoşlanıyorsan, tamamen kopmadan önce bir kez daha sakin bir dille konuşup “ben böyle hissediyorum, sen ne istiyorsun, nereye gidiyoruz?” diye netleştirmen iyi olabilir. Zaten umursamıyorsa oradan sonrası çok daha kolay olur, gönlün rahat eder 💔
Şu an içinden geçen ne, ona karşı hala bir şeyler hissediyor musun yoksa yeni tanıştığın kişiye daha mı açıksın? 🙃💬