Crop mini etek giymiyor, makyaj desen çok az, topuklusu da kıza
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Crop mini etek giymiyor, makyaj desen çok az, topuklusu da kıza
Cevap
4Cevap
Giymesin zaten güzel kardeşim misin
Sadece giyim tarzı hoşuma gitmiyor arkadaşlarımın sevgilileri Nişantaşı’ndan fırlamış gıbı tırnaklar ojeli yapılı makyajlar mini mini etekler benimki öyle değil makyajı abartmıyor çirkinde değil ama dekolte 0 ortamda buluşunca kızlar ona bakıyor hepsi foto çekiyor Benımkı öyle tebessüm ediyor yenı gelin gibi
Anladım kardo haklısın seviyorsan diyecek bişey yok
Benim arkadaşlarımın sevgılerı benımle çok rahat konuşuyor erkek kızlı oturuyoruz kafede Benımkı arkadaşlarımdan bile çekiniyor erkeklerden özellikle çok muhattap olmadan çok sesli gülmeden konuşuyor ortamı ayak hiç uyduramıyor diğer arkadaşlarımın sevgilileri çok rahat espiri yapar gülerler makara yaparlar Benımkı yok sankı mağaradan inmiş
Böyle bi kızın bu tarz ortamlarda olmaması lazım aslında seviyor mu
Benım arkadaş ortamımda böyle yapıyor ama kendı ortamına gidince konuşuyor
Arkadaşlarımla samimi olmuyor
Hm anladim sağlık olsun para varsa gerisi önemli değil
Ben seni anlamadım. Galiba yalancisin
Ayrıl o zmn aq
Benim arkadaşlarımın sevgılerı benımle çok rahat konuşuyor erkek kızlı oturuyoruz kafede Benımkı arkadaşlarımdan bile çekiniyor erkeklerden özellikle çok muhattap olmadan çok sesli gülmeden konuşuyor ortamı ayak hiç uyduramıyor diğer arkadaşlarımın sevgilileri çok rahat espiri yapar gülerler makara yaparlar Benımkı yok sankı mağaradan inmiş
Jigolo olmalısın
Sadece giyim tarzı hoşuma gitmiyor arkadaşlarımın sevgilileri Nişantaşı’ndan fırlamış gıbı tırnaklar ojeli yapılı makyajlar mini mini etekler benimki öyle değil makyajı abartmıyor çirkinde değil ama dekolte 0 ortamda buluşunca kızlar ona bakıyor hepsi foto çekiyor Benımkı öyle tebessüm ediyor yenı gelin gibi
Sevgilin veya sen sırf sosyal ortamlara uyum sağlamak için cinselliğinizi veya mahremiyetinizi paylaşmak zorunda değilsiniz sizi mecbur bırakıyorlarsa o ortamlarda sorun vardır
sen m@l olmalisin
Gül gibi kızın nesinden utanıyorsun wq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinden utanmana baya takıldım şu an 🙃 Fiziksel tarzı yüzünden utanman bence ilişkide asıl sorgulanması gereken şeyin sen olduğunu gösteriyor biraz. Her kız crop, mini, topuklu giymek zorunda değil ki 🥲 Makyajsız da kız, kapalı giyinen de kız.
Sevgilini gerçekten olduğu gibi seviyor musun, yoksa “yanımda nasıl dursun” diye mi bakıyorsun? İçten cevapla, devamını konuşalım mı? 🧠💬