Güveninizi kıran oldu mu sitede aktifim ama konuştuğum yok kısaca sorulardan kişileri tanıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güveninizi kıran oldu mu sitede aktifim ama konuştuğum yok kısaca sorulardan kişileri tanıyorum
Burası bir sosyal medya platformu yani kullanılan diğer uygulamalardan çok da bir farkı yok hatta bir avantajı burada insanların fikirlerini az çok anlayabiliyorsun, söyledikleri birbiriyle tutarlı mı görebiliyorsun ama bu buradan sevgili aramak mantıklı anlamına gelmez elbette zaten platformun amacına ters ama doğru birisi denk geldiğini düşünürsen de önyargılı olma çünkü buradan tanışırken diğer platformlardan tanışırken de hatta reel hayattan tanışırken de karşındaki kişinin gerçek karakterini zaten bilemezsin bu zamanla tanıdıkça anlaşılan bir şey.
Buradan asla olmaz vs diyenlerin geçmişleri tutulsa emin ol buradan bir sürü sevgili yapmışlardır yani ciddi bir samimiyetsizlik var ortada.
Olur neden olmasın ama sağlam birine denk gelmek zor olur. Uzaktan kimsenin gerçek yüzünü göremezsin. Kumar gibi bir şey. Başta tanıyıp sonra konuşunca başta tanıdığımdan farklı olduğunu gördüğüm çok kişi olmustur. burada en iyisi girgirina takılacaksin.
Yaşanabilir ama genelde flört veya dostluk daha ön planda
Burada herkes birbirine yedek kulübesindeki oyuncu muamelesi yaptığı için ciddi ilişki beklemek çölde kutup ayısı beklemekten farksız zaten biriyle konuşurken diğer eliyle yeni sorulara düşenlere bakıyorlar niyetler o kadar karışık ki kimin av peşinde olduğu belli değil herkes birbirinin boşluğunu dolduracak geçici bir yara bandı arayışında yani bugün sana canım diyen yarın başka bir sorunun altında yeni bir macera peşinde koşuyor ciddiyet olmaz burada...
Buradan da her yerden olduğu gibi ciddi ilişki çıkar ama zor mu, zor 😅 Çünkü çoğu kişi kafa dağıtmak için burada, herkes aynı ciddiyette olmuyor. Güven kıran çok gördüm, yalan konuşan da çok 🙃 Ama bu, düzgün insan yok demek değil. Yavaş tanımak, hemen duygusal bağlanmamak ve sınırlarını korumak önemli bence 💗 Sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun, biraz anlatsana? 🙈
Cevap
59Cevap
Sanalda kalmayacaksa yaşanabilir
Yaşanır ama reelde bir araya gelip görüşmek gerekir gadası
buradan aşk falan olmaz Aslıcım
Valla diyolar işte buradan olmaz falan, herkes yalancı kim olduğu belli, iyi de realdekiler sanki cokmu iyilerz onlarda yabancı nasıl insan olduğu sonradan ortaya çıkan, karakter önemli yok sanalmis realmis karşılaştırma yapılması yanlış.
Ya-şan-maz. Sadece bu site değil. Sosyal medya, internet veya uygulamalar hepsi yalan. Kaç kişi dürüst? veya kaç kişi gerçek? Neredeyse tamamı yalancı. İSter kadın ister erkek olsun neredeyse tamamı yalancı.
Bak güzel kardeşim benim sakin bir hayatım vardı. Önerilerde gördüm başlığını, birden gözüm daldı.
Tavsiye etmiyorsun yani
Ben de dahil edilerek...
Toplumu 10 farklı elekten geçirsem burası posa diye atılacak kısım
Simdi sen bir pp koymuşsun ama yıldız tilbeye benzeyebilirsin. Oysa kendini Adriana lima gibi anlatıyorsun
Bana son değen el , çekip çıkaran ebeme ait olabilir ama seks makinesi izlenimi yaratabilirim sakat yani
Örnek tabi
Anladım
Ben yaşadım bir ara. Bu arada seni uzun süre sonra sitede görüyom
3 ay kadar yoktum bazen ara ara girmiyorum
Evet evet seni hatırlıyorum ya konuşmuş olabiliriz
Nickleri aklımda tutamıyorum hatırlıyamadım
Olabilir ya ben hatırlıyorum ama
👏👏
😭😂
Yaşanır.
Neden yaşanmasın.
Sahte olan herkesi sahte zannedermiş.
Kötü olan kendi gibi kötüyü bulanmış.
İnsan önce kendini bilecek sonra karşındakini tanımak için kendine izin verecek.
Günümüz ilişkilerinin çoğu sosyal medyadan başlıyor ama yinede burdan tavsiye etmem, burdakilerin amacı bel altı biraz. Ama sende öyleysen sıkıntı yok tabi
burada edindiğim izlenim insanların hep karşı taraftan beklentisi olduğu. benciller sitesi. o sebeple. gerçek hayattan birilerini bul derim. bir gün saf bir şekilde kendini anlatırsın. kimseyi kendine inandıramazsın
Benim buradan biriyle ciddi düşünme ihtimalim 0/0 zaten sadece soru sordum☺️
ciddi olmasada nasıl bir ilişki yaşarsın?
Buradan 100 erkeğinin penis fotosunu görmüş kızla takılmak gibi bir delilik yapmam
Ben hiç görmedim
Yani birş ile iyş sohbet ediyor konuşuyorduk ama sonra kendi vazgeçti beklediğim gibi ilerlemedi istemedi kısacası kırıldım verdiğim emek üzdü
Sürekli cinsellik paylaşımı yapan, fake profiller koyan, ilgi hastalarından uzak durduğun sürece yapılır
Bunun için sürekli birilerini tanıman gerekli ve bu da zaman kaybı.
Kendin ciddi ise benim gibi de ciddi insan bulursan ciddi ilişki yaşanır.
Sadece 1 kez oldu. 1.5 sene sürdü. Yani evet oluyor. Burası da başka bir yerden çok farklı değil
olabilir, ben birkaç kişiyle konuştum da hayal kırıklığı olabilir, bir anda yok olabilir o kişi. veya zaten seni görmediği için bir anda silebilir veya unutabilir.
insanları bulundukları ortama göre değil direkt insanların kendi özelliklerine göre değerlendirmek daha mantıklı bence bu sebeple burada da kaliteli insanlar olabilir neden olmasın.
İlişki olarak bilmiyorum da çok güzel dostluklarım oldu burada, yıllardır hâlâ görüştüğüm insanlar var burdan ce reelde de görüşüyoruz yani.
Yaşanır neden yaşanmasın. Buradaki herkes dışarıda da birer gerçek insan değil mi sonuçta. Reel de yaşanıyorda burada neden yaşanmasın. Mesela kıvırcıkk777 var sevgilisi de var 🤦♂️ ah bir sevgilisi olmasa
Normal hayatta ciddi ilişki yok gelmiş sanalda ariyor
:) buradakiler insan değilimi
Yok dibindeki adam bile seni on kişiyle birden aldatirken sanaldan kurbanlık koyuna girmiş gibi olur mu? ayrıca gerçek olarak dokunmadan görmeden nasıl uzaktan uzağa ilişki yasayabiliyorsun
Mümkünümü diye sordum yaşayanlar vardır diye düşünüyorum
Aynı şehirde yaşıyorsanız belki şahsen tercih etmem.
Devir internet devri artık her yerden ilişki başlıyor bitiyor.
Ciddi ilişki yaşamak istiyorsan her yerden yaşanır.
Yaşanır neden yaşanmasın
Gönüller bir olsun yeter ki.
Evlenen çiftler tanıyorum sitede tanışıp
Hım çok iyi
Burada zor düşüncesindeyim, güzel arkadaşlıklarım dostluklarım oldu ama gözlemim çoğu kişinin güven problemi var burada haklı olarak.
Eskiden sitede tanışıp evlenenler olmuş. Şimdi aşk yerine yatak arkadaşı arıyorlar
Olabilir belki ama ilişki istemiyorum şu anlık
her an her şeyin olabileceğine inansamda sosyal medya üzerinden böyle bir şey olabileceği konusunda pek bi sonuç çıkabileceğini düşünmüyorum
İyi birine. denk gelmen gerekli
Yani zor çünkü buraya güven olmaz
Buradan bir b. k olmaz jdjjhv
Görüştüklerim oldu ama ciddi iliski dusunmedim hic
Olabilir neden olmasın
ne kadar ciddi olduğuna göre değişir
Ciddi ilişki olmaz ama arkadaşlık kurabilirsin
Belli olmaz ki yaşanabilir
Hic denk gelmedim kisme de yazmadı zor gibi
yaşanmaz ama tabi bi kaç kişi vardır yaşayan
Asla yasanmaz boyle yerlerden biriyle
Bir sene boyunca aralıksız konuştuğum birisi vardı buluştuk vesaire sonra kafalar uymadı vazgeçtik
Sonradan kafalar nasıl uymadı 1 yıl uymuş
Sıkılıyorsun yani normal olarak
Yani 1 yıl konuştunuz buluştuktan hemen sonramı bitti uymadı
Hayır canım zamanla tabii ki
Tabiki zamanla değişebilir normal
Tabii evlen işten çık 2 çocuk yap 😃
Yaşandı bitti saygısızca
Ciddi adam bulsan yaşanır ama zor. Güvenilmez.
aynen evlenilir bile shwhhd ne yaşıyonuz ya
Zor diye düşünüyorum
En az 1-2 kişi güvenimi kırdı
Yaşanır tabi neden olmasın.
Yok yaa olmaz
5 xpersin la neyin aktifliği. Has. Pam
X lerle işim yok
Tm.
Zor ihtimal
Yasanmaz
yasanmaz
çok zor ya