Mesela fıstığım diyorum, o bana asıl sen lüks kuruyemişsin, kajunsun diyor, ben kitlenip kalıyorum, bu ne kardeşim kadına iltifat edemiyoruz
1 ay
Mesela fıstığım diyorum, o bana asıl sen lüks kuruyemişsin, kajunsun diyor, ben kitlenip kalıyorum, bu ne kardeşim kadına iltifat edemiyoruz
Kırmadan değil direk söylemen gerekir aksi halde zamanla soğursun. Eğer gerçekten değer verdiğim birinin iltifat etmesinden, ya da ettiği iltifatın şeklinden rahatsız olursam uyarırım muhakkak. Ha devam ederse zaten soğurum sende söyle bence.
O kız olarak iltifatımı kabul etmesi lazım
Soslu yer fıstığı seviyorum ben şu turuncu olanlar🤣🤣 herkes çilesi derdi başka
Neydi ki onun adı onu diyim bende ona
Soslu yer fıstığı adı 🤣🤣 turuncu turuncu
Sende sorun yok, alışık olmadığın bir oyun alanına düşmüşsün sadece 😂 Kız iltifatta level atlamış, sen de “ben ne diyeyim şimdi” modundasın, çok normal 😅
Bunu ona kırmadan şöyle söyleyebilirsin: “Sen iltifatta çok iyisin, ben bazen yanında düz kalıyorum gibi hissediyorum, öğrenmek istiyorum aslında.” dersen hem egonu ezmez, hem de tatlı bir iletişim olur.
İltifatın erillikle alakası yok, hislerini söylemekle alakalı. Erkekliğini zedelemiyor, tam tersi duygusal zekanı gösteriyor. Senin hoşuna giden iltifat tarzı ne mesela, daha komik mi, daha romantik mi? 🥰
Cevap
2Cevap
Çok güldüm affet 😂😂😂
bence o sevgiliyi elinden kaçırma
Ergensiniz
Yoo ben 26 o 42 yaşında
Ergenliğin yaşla alakasi hep olmax
bence sen 22 yaşında bir veletsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?