Huzur iyi güzel de… biraz heyecan olmayınca ilişki ‘arkadaşlık moduna’ mı giriyor?

Huzur iyi güzel de… biraz heyecan olmayınca ilişki ‘arkadaşlık moduna’ mı giriyor?

Sorunsuz bir ilişki, ilk bakışta bir huzur limanı gibi görünse de zamanla "fazla tahmin edilebilir" hale gelme riski taşır. Çatışmanın, kıskançlığın veya belirsizliğin olmadığı bir düzende beyin, o ilk dönemlerdeki dopamin sarsıntılarını özlemeye başlayabilir; çünkü tutku genellikle biraz gizem ve hafif bir gerilimden beslenir. Her şeyin mükemmel gittiği, partnerlerin birbirinin her adımını ezbere bildiği bir rutin, güven duygusunu zirveye taşırken "keşfetme" arzusunu köreltebilir. Bu noktada ilişki sıkıcılaştığı için değil, güvenli alanın getirdiği rehavet heyecanın yerini aldığı için bir durağanlık hissi oluşur. Ancak bu durum, sorunsuz bir ilişkinin mutlaka heyecansız kalacağı anlamına gelmez. Heyecanı diri tutan şey kavga değil, yeniliktir. Sorunsuz ilerleyen çiftler, bu huzurlu zemini birbirlerini şaşırtmak, yeni hobiler edinmek veya birlikte konfor alanından çıkmak için bir fırsat olarak kullanabilirler. Yani heyecanın bitmesi ilişkinin "sorunsuz" olmasından ziyade, tarafların o huzur içinde "yaratıcılığı" bırakmasından kaynaklanır. Huzur bir temeldir; heyecan ise o temelin üzerine her gün yeniden inşa edilmesi gereken bir kattır.
Konudan alakasız Profil resmindeki kadın benim eski sevgilime fena benziyor göz rengi de benziyor umarım ismin Burcu değildir :D soruya geçince de sorunsuz ilişki heyecansız oluyor diye bir şey yok bence çok keyifli oluyor aranızda sorun olmadığı için herşeyi birlikte yapabiliyorsunuz uyumda oluyor kavga tartışma ilişkiye heyecan getirmez birlikte yapılan aktiviteler heyecan getirir
İsmim burcu değil.
Sorunsuz bir ilişki, her şeyin kendiliğinden aktığı güvenli bir liman hissi verse de, heyecanı bitiren asıl unsur çatışmanın eksikliği değil, tarafların o huzurlu alanda birbirini keşfetmeyi ve emek vermeyi bırakmasıdır.
“Gizem kaybolunca heyecanda biter”
Doğru..
Ben huzurlu ilişki alabilir miyim😀
En sevdiğim çünkü zaten erkekler huzursuzluk yaratacak bir şey bulurlar muhakkak.
Kendi kendilerine kavga çıkaracak şeyi bulmada uzmanlar.
Huzur varken kavga istemiyorum. Çok nadiren olabilir ancak sorun🙂
😒 ayy
Sıkıcııı
Tamam bebişim Rabbim gönlüne göre versin 🌸
Cevap
47Cevap
Tartışmalı olur ilişkiler ama o tartışmalar edeplice yapılır ana avrat gidilerek yapılanlar sevgiden değil
Evet aşkım 😅
Bence evet ya biraz heyecan lazım renk lazım 😃
Helallss 😅
Sadece sorunla heyecan yaratılmaz ki😅
Ama ürkütücü geliyor bana huzur dolu ilişki jddj
Çıkmıyooo :D ben de huylanmaya başlıyorum o zaman
He maşallah :D
Ben huzurlu ilişki seviyorum. kavga etmek sürekli tartışmak bana göre değil. zaten sabrım da yok o kadar.
Sorunsuz ilişki diye bir ilişki olmaz hatun iki insanın bir araya geldiği her yerde küçük ya da büyük mutlaka bir sıkıntı çıkar. Mesele karşılıklı saygıyı koruyabilmek ve konuşarak ortak bir noktada buluşabilmek. İnsan kendisi ile bile anlaşamayan bir varlık başkasıyla anlaşması büyük mucize
Bir noktadan sonra “heyecan”ın şekli değişir, kaybolmaz. İlk baştaki o yoğun hisler yerini daha sakin ama daha gerçek bir bağa bırakır. Sorunsuz ilişki sıkıcı değil, huzurludur. Ama hiç heyecan yoksa evet, zamanla arkadaşlık gibi hissettirebilir. Bu yüzden küçük şeylerle ilişkiyi beslemek gerekir. Kısacası mesele heyecanın bitmesi değil, yenilenmemesi.
Sorunsuz ilişki bir ütopyadır yani ilişkilerin cicim aylarında o heyecanla çoğu şey göze görünmez ve görünenlerde halı altına süpürülür ama zaman geçtikte problemler ortaya çıkmaya başlar mutlaka yani ilişkide ara sıra kaos da lazım yani heyecan olur ama tabi kaotik durum çok uzun sürmemeli ve bu süreçte tartışmada saygı sınırları aşılmamalı aksi takdirde kalıcı yara bırakır.
Olgunluk, kabulleniş, adanmak, alışmak, bilmek, tanımak... Bana bunları ifade ediyor.. Tam tersine sürekli huzursuzluk; bir süre sonra bıktırıyor, yıpratıyor, soğutup uzaklaştırıyor..
Kaşınma güzelim.. 😕
Hani sen kara isen ben beyaz idim :D
Saçmalirsen ercann 😂
Sorunsuz ilişki yok bence ya eğer bir ilişkide sorun yoksa o arkadaslık gibi bişey olur ki arkadaslarımızla bile sorunlarımız oluyor bazen🙄
Evet kankacılık dimi
Aksine ben sorunsuz ve sağlıklı ilişki severim ya, toksik ilişki benlik değil, insanı tüketiyor
Heyecansız mıy mıy mı
Sağlıklı ve heyecanlı, kaos sevmem
Normal hayatta huzur severim, sorunumuz varsa bile iki medeni insan gibi konuşup çözmeliyiz. Kavga gürültü tartışma hiç sevmem. Çözemiyorsak da zaten bizden bir cacık olmaz. Ama yatakta tabii ki heyecan tutku çekim olmalı orası ayrı bir dünya.
Sorunsuz bir ilişki yoktur. Sorunlarını birlikte çözen çiftler vardır. Deyip noktayı koyuyorum. 😎
Evet evet 😅
Evet arada kavga tartışma kaos lazım sjsjsjsyani 2 günde bir
Evet evet, huzur da güzel de :D hep yenmiyor
O zaman da sıkılır insan her gün huzur huzur nereye kadar arkadaş mıyız biz sjsjsjsjsjs
Özellikle regl olunca dimi djfj
Ve öncesinde jjdjdjssj
Her an her an djdjs
@Ben_köpraa 😂😂😂😂 bu soruya birlikte gülelim gel 😂😂
Ayıp olayii kdfj
Ne ya bence gomik Alla Alla 😂😂
Neresi komik olm
Sorunsuz bir ilişki diye bir şey mi varmış 😂😂😂😂
Valla aşırı huzurlu ilişki halindeyim :D ben de bilmezdim böyleli
Allah bozmasın inşallah. Mesele huzursuz olmak ve tartışmak değil, her şeye rağmen küs uyuyamamak ve her şeyi birlikte aşabilmek bence.
Sorunlar hep oldu, hep olacaktır.
Önemli olan birlikte başarmak. Biz başardık şimdiye kadar. Bundan sonra da başarmaya devam ederiz ineşe :)
Arada tatli didismeler ufak kiskancliklar küsmeler özlemeler. olmaliiiiii
Evet havadan nem kaptım ve ayrıldım :D
Vermicem ex aşkım oldu 😅
Yok daha neler djdj
Heycan ararsak yamaç paraşütü, skydiving yani serbest düşüş, kanatlı tulum uçuşu, tüplü dalış ya da sörf yapardık. ilişki ise ayrıdır paylaşım saygi özlem vs.
profesör gibi davranmayacam ama hafif gerilimler tatlı atışmalar ya da belki ciddi krizler sonrasında gelecek alttan almalar için hoş olur bence ayrıca sonuç güzelse tarafların karşı tarafı kabul ettiğini gösterdiği için sağlıklı olur hocam. Diğer türlüsü tuhaf olur zaten, insan insana batar zamanla sorunlar hep olmalı
Bütün ilişkiler bir noktadan sonra öyle olur. Ve abtallık, sorunlara çözüm üretemez, sürekli kaybettirir
İnsanoğlu cennete gideceğini içten içe varsayıyor, istiyor.
E, en büyük handikapını bile alamamışken, bu neyin özgüveni.
Sorun çıkınca da kaçma isteği uyandırıyor. Sorunsuz ilişki iyidir. Eğlenmek varken yıpratıcı bir kavgaya hiç gerek yok.
Heyecansızlıktan ziyade sıkıcı oliii. Arada bir kavga olacak tabak çanak kırılacak en bi güzeli budur. Sonra hatalı olan özür dileyecek
Huzur iyidir heyecan yaratacak başka şeyler buluruz
o ilişki zaten sorunludur ya da o kişiler sorunludur
Sorunsuzluk değil rutinlemek bitiriyor heyecanı. Ufak sürprizler her şeyi düzeltebilir.
Kadınlar arızalı erkek sever, efendi erkeğe boynuz takar hipotezi böylece doğrulaniyor
99 tane problem çıkıyor, 1 tanesi eksik kalsın.
Monoton olan her şey zamanla heyecanıni yitirir arada alevlendirmek sart
Kaosa karşıyız
Huzur iyidir
Didişmeye tartışmaya nu nu nu nu noo 🙃
Karşılıklı sevgi ve arzu olunca her ilişki zevkli heyecan verici olur
Huzurlu olsun heyacanı bir şekilde yaratırız
Hayır ya dengeli olması en iyisi sürekli kavga etmek te yorucu oluyor bi saatten sonra
Sorunsuz ilişki diye bisey yoktur maalesef.
İstediğiniz sorun olsun illaki çıkarırız sizi mi kıracaz.
Kesinlikle öyle ufakta olsa atışma iyidir diğer türlü sıkıcı olur
Sorunsuz ilişki mi olur allahını seversen sosyete tam zamanlı fırınmıyız biz
Oluyormuş şaşkınız
olmaz olmaz bence canı sıkıldığı için öyle yazmıştır :)
Heyecan macera kendi elinizle monotonlaştırmayın ilişkinizi renk katın biraz heyecan biraz macera biraz adrenalin bakın aşkınızın doruk noktalarına nasıl çıkıyorsunuz yanyanayken bile birbirinizi arzuluyor ve özlüyorsunuz
Sorunsuz ilişki olmuyor ki ya
Sevgiliyle bir hafta huzurlu geçirince ben sjfkdk
Totomuza rahat batmasın ya jjjj
Aua battı djf
Sorunsuz ilişki varsa bir terslik vardır 😂
Djfks :D
İlla kavga dövüşmü olması lazım yahu
Aşırı huzurlu ilişki korkunç bence djd
Öfff insan darlanır ya arada kaos lazım
Darlandum djdj
Patlat bi trip🫡
Yemiyor onu da alttan alıyor 😅
Neyse birazcık huzurun keyfini çıkart o zaman maşallah diyelim sndkdk
Mersi 😅🌸
O sırada bir kavga olsa mis 🤣
Sorma kavga çıkıyordu sçsj Yusuf Yusuf ettim
O ne öyle be 😂
Korktum tırstım :D
Çıksın bişi olmaz 😂
Duramıyorum onsuz 😅
Ben sorunsuz ilişki istiyorum yaaa
Ama aşırı huzurlu ilişki ürkütücü dmfj
Benim ortam yok çok huzursuzluk çıkarıyorum buda ilişkimi çıkmaza sokuyor 😅
Aaa aynı ben djf
😅💓
🌹
Gazı kaçmış kola gibi oluyor 🤦
Kolamın kapağını açık unutmuşlar djjd
Sen halledersin 😊🌺
Yok ya gerek yok tantanayü
Tantanayüü djfj
Topitop şekeri jkf
Yeni bir kelime öğrendim sanmıştım djd
Öğretcem daha jkf
Sorun olunca ilişki daha mi güzel oluyor
Evet djdj
Sanmıyorum öyle olduğunu
Öyle
Değildir
Bence arada güzel ateşli buluşmalar olduğu sürece zor güzel be sağlıklı ilerler
Yoo keşke sorunsuz ilişki olsa
Bence huzurlu ve mutlu olur
Monotonlaşıyor
Sorunlu sorumsuz hepsi aynı bir süre sonra
Evet monotonlasabilir
Evet bu doğru olabilir
O heyecan kaostan beslenme heyecanı sanırım
Heyecan meyecan sifirrrr
Heyecan iyi olabilir arada jzjz
Evet, monotona bağlıyor.
Evet, kavga dövüş aksiyon olması gerekiyor..
Yani öyle olur heyecan önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?