Olgun bir kız arkadaş nasıl bulunur diye sorsam ne derdiniz?
2 ay
Olgun bir kız arkadaş nasıl bulunur diye sorsam ne derdiniz?
Kafelerde bulamazsin , populer kulturun yogun oldugu ortamlarda bulunmazlar. Birde olgun insan zaten kalablikta cok durmaz , cok arkadasida olmaz, yani bulmak degilde ancak denk gelirsin. Birde gercekten yetismis ve olgun insan cok az , yetismek demek bambaska bisey zaten , universteyle falan olacak seyler degil. Sorgulayan ama bu sorguyuda populer kulturun hazir paket verdigi sorgu cumleleride ilede degil, yanliz kalip kendini bircok bakis acisindan bakmaya zorlayip cikarim ve analiz yapmis biri olmayi gerektirir olgunluk.
Kısaca allahin verdigi beyni kullanmaktır.
Sen hayatina devam et , benimde bir tane bile arkadasim yok , ha yeni bir spora yazildim 10 kisiyiz , onlarin olgun olduklarini dusunuyorum, universtedeki bir kulüp araciliği ile.
Olgun kız arkadaş mevzusu baya kritik bir konu aslında 😄 Olgunluk sadece yaş değil, kafa yapısı meselesi. Genelde üniversite kulüpleri, atölyeler, dil kursları, spor salonu, gönüllü çalışmalar gibi ortamlarda daha oturaklı insanlar oluyor 💫 Tanışırken de saygılı, net ve dürüst olman çok önemli. Sen şu an kaç yaşındasın ve nasıl bir ilişki hayal ediyorsun, ciddi mi yoksa daha sakin flört mü? 💭💕
Cevap
15Cevap
Genellikle çok sohbet etmezler tavırlarından anlayabilirsin kesin bir ortam söyleyemem ama kafede falan hareketlerini incele anlarsın
ben ilişkilerde "arayışla" bir şey bulunmadığına inanıyorum. bir şekilde bir yerde denk gelir ve doğal akışında bir şeyler yaşarsın..
Türkiyenin mutlak konumuna ve iklim özelliklerine uygun ortamlara bakılmalı
Hobi etkinlik kurslarina falan katıl. İnsanlarla arkadaş ol sohbet et falan
Sen kız olduğun halde bulamiyorsan allah erkeklere yardım etsin. Çünkü kızlar gerçekten de çok bencil ve çocuksu, düzgün kız yok
Nasıl bulunuru bilemem ama nasıl anlaşılırın kitabını yazarım. Kıskanmaz sizi başarınızla sevinir kötü gününüzde yanınızda olmak ister. Kafanız karışıkken size mantıklı çözümler üretir sorarsanız eğer. Ve saygılıdır yargılamaz sizi.
O senin olgunluk anlayışına göre değişibilir belli çok azda olsa spesifik ilgi alanların olduğunda o ilgi alanlarının etkinliklerine git hem seninle aynı şeyleri seven hem de hayatına değer katabilicek insanlarla tanışırsın
Sen yks'ye hazırlanan 18 yaşındaki kız değil misin?
Değilim
Hadi ya, yanlış oldu o zaman pardon. Yine de yaşın genç, yks'ye hazırlan hobi olsun dhdhdhdh
Niye hobi olsun
Bilmem 🤔
Olgun insanların arkadaşları olmaz. Bireyseldirler.
doğru bir yaklaşım. sen de öylesin sanırım
Arkadaş olarak mı sevgili olarak mı anlamadım
Lez mi yani bu kız 😏
ben 45+ birisini arıyorum kaçamak yaşamak için bulamıyorum zor soruya yanıt vemeside zor bulmasıda
Çok dua edin Allah karşılaştırıyor mutlaka
Ortam degil karsina cikiyor
İstersen arkadaş oluruz
nerdensin
Lez mısın
gel arkadaş olalım
nerdensin
Migrosta
burada bulamayacağın kesin
Zor be 😂
bunu ben bilemem
Oğlunsa dikkat etmen e gerek yok