Dua ile o da beni sever mi? Umrede çok dua ettim onun için. Sonuçta kalpler Allah'ın elindedir.. Bu durumu yaşayan var mı?
1 ay
Ne yani sırf sen istiyorsun diye allahtan birinin özgür iradesine müdahele etmesini, duygularını sana çevirmesini mi istiyorsun? Üstelik bunu ibadet amaçlı gidilen bir yerde yapıyorsun fjf
Hani islamda hür irade vardı bu ne saçmalık
Kalpler gerçekten Allah’ın elinde ama işin içinde karşı tarafın özgür iradesi de var canım 💔 Dua elbette güzel, kalbini temiz tutar, sana huzur verir, yolu açar. Ama kimseyi “bana aşık et” diye zorlayamaz.
Bence şöyle düşün: “Hakkımda hayırlıysa kalbimizi birleştir.” Hem kendini korumuş olursun, hem de olan olaya teslim olursun 🌸 Sen şu an ne hissediyorsun, karşı taraftan hiç sinyal var mı? 🙈💕
Cevap
6Cevap
Dua ile olur mu o işler ya bende gidip Kabe de Adriana Limayı dileyeyim koşa koşa gelsin baba
Bu tarz bir insan beni aşırı derecede rahatsız eder mesela. Bana ulaşmasın diye her şeyi yaparım.
Ya senin için hayırlı biri değilse? Hayırlıysa ileri şerse geri de devamı Rabbime bırak
Dediğin şekilde dua ettim
O öyle bi şey değil. Nasibinde yoksa kendini parçalasan da olmaz. Varsa gelir.,.
kötü bir durum. Bari orada kalbinizde dünyalık olmasın :)
Neden tevekkül etmiyorsun ki? Belki de hayırlısı budur.
Paranoyaklik
Nasipse olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?