- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u 2 ayHiç belli olmuyor. Bir sözü veya davranışı yeterli oluyor. Bazen de oturup kalkması nerede nasıl davranmasını bilmemesi, insanları küçümsemesi veya bir çocuğa verdiği tepki bile yeterli oluyor. Çok değişik şeylerden dolayı mesafe koymayı bırak iletisimi kestiğim kişiler var.
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 mesafe koymak illa ihanet ya da yalan söylemesi ile olmuyor , bazen enerjini düşüren ya da sana iyi gelmeyen insanlarada mesafe koymak gerekiyor
- 2 ay
Evet
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)2 ayBenim iki senedir tanıdığın bir arkadaş gurubu vardı ayda bir bahaneyle bulsusurduk. Bunlar ilk zamanlar iyilerdi yeni evime yardıma bile gelmişlerdi.. bende sonra ise başladım fazla gidemiyordum buluşmalara bunlarda bana iyice gicik olmuş. Ben gidemesem bile mesajlarına cevap yazardım onlar hiç oralı olmaz di soğuk davrandilar son zamanlar. Bayramda yine buluşacaklardı ben ve bir başkası gidemedik. Benim üzerime geldiler yazıp durdular ama diğer kıza bisey diyemediler bende gücendim kırıldım haylile. Bunu bildikleri halde kimse oralı olmadı x aradan bir ay geçti yine buluşacaklardı ben de uzun bir mesaj yazdım kirmadan sadece sebebini söyledim hakklarını helal edin dedim çıktım gurubtan. Bunlar yine beni cephe aldı ben yanlış yapmışım falan ya dedim bir aydır kimseden birsey gelmedi ben yine insanlığımı yapayım dedim dedim.., sonra yine mesaj yazmışlar ayrı bend hiç oralı olmadım bakmadım çünkü okudukça moralimi bozdular. Bende farkındayım ben yalnızım kimse arkamda durmuyor dedim istediğiniz söylüyorsunuz ama diğer kıza bisey diyemediniz çünkü arkasında arkadaşları var dedim..,
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Burada gönlümüzün sevdiği sıradan arkadaşlık içerisinde olduğumuz ve söz ve davranışları ile doslwnmadigimiz kişilerde mevcut. Tabiki sevdiklerimizi her zaman el üstünde tutariz mesela biri sensin sıradan olan arkadaslarlada nedeni ölçülerde mesafeli dururuz ancak sevmediklerinize için ise sorun sorarsa cevaplar mesafeyi koruruz. Ancak burada amacımız kimseyi kırmamak üzmemek sorunu varsa yol göstermek, bildiklerimizi anlatmak insanlığın gereğidir, biz insanlığımızı yapalimda anlayan anlasin diyoruz sevgi ve saygilarimla🌹☕
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Vallahi çok kıymetli değer verdiğim kişi değilse hemen uzaklaşıyorum çünkü nereye kadar alt alacaksın ula zaten bizim derdimiz bize yetiyor şuraya kafa dağıtmaya geliyoruz inan bana birde itle köpekle mi uğrayacağız gerçeği hakiki hayvan olan köpekler onlardan daha sadık ula bide yersiz yersiz konuşma çok oluyor neresinden bakarsan bak tutarsız ula
13 Yorumla- 2 ay
En güzelini yapıyorsun 👍 sana iyi gelmeyen seni değersizlrstiren ya da enerjini sömüren kim olursa olsun hemen mesafe koymak gerekiyor
- 2 ay
👍👏💞🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın çiçek insan 🌸💖 Fotoğrafın enerjisi bile çok güzel, önce onu söyleyeyim 😍 İnsanlara mesafe koymak için illa ihanet ya da yalan olması gerekmiyor bence. Sürekli tek taraflı çabalıyorsan, değer görmüyorsan, yoruluyorsan orada da mesafe şart 🙃 Sen en çok hangi durumda soğuyup geri çekiliyorsun, o kırılma anın ne oluyor genelde? 💭✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Günaydın abla❤
Mesafe koymamı hakedecek bir davranışta bulunsalar. Mesela yalan söylemek, bana çok ilgisiz davranmak beni anlamadıkları durumda mesafe koyarım.
Cünku kendimi değersiz hissettiremez kimse bana.12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ozaman mesafe koymak gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayİnsanlara genelde saygı azaldığında, güven sarsıldığında ya da kendimi değersiz hissettiğimde mesafe koyarım. Çünkü bir yerde sürekli aynı şeyler tekrar ediyorsa, insanın kendini koruması gerekiyor.
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 doğru olanı da bu zaten
- 2 ay
😇🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ay
Hatasını bilmeyen insanlardan hiç bir beklentim yok O yüzden artık gönül değil mesafe koydum 🥳🥳11 Yorumla- 2 ay
Bazen en güzeli de bu oluyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
m 2 ayGünaydın ablam.
Kendini soğuyacak bir hareket yapıyorsa masafemi korurum.
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli canım
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olumsuz bir his almam bile yeter
11 Yorumla- 2 ay
Peki 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 2 ayMesafe koymadan silmeyi tercih ediyorum. zaten karşımda ki biraz akıllıysa bana yaptığı kalleşliği ve karaktersizliği görür. görmüyorsa da yapacak bir şey yok buz gibi soğuk olurum anlar o.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
2 ayHer zaman mesafemi, sınırlarımı korurum. Kimseye gereğinden fazla güvenmem, gereğinden fazla yaklaşmam yani kim ne hakediyorsa zamana da yayarak ona göre davranırım. Ha davrandığım kadarını bile haketmediğini düşünürsem muhabbeti dahi keserim.
12 Yorumla- 2 ay
En güzeli 👍
- 2 ay
Kesinlikle🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 ayKarşımda ki kişiye verdiğim değeri , saygıyı ; karşımdakinden de göremediğim de 👍 saygısızlığı affedemiyorum maalesef 👍 yardım etmeyi , karşımdakinin en ufak bir sorununda dahi koşup onunla ilgilenmeyi , yardım etmeyi seven birisiyim. Herhangi bir hakaret duyarsam da affetmem tabii ki. 👍
15 Yorumla- 2 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏👏👏👏
- 2 ay
❤❤⚘🙏
- 2 ay
❤❤⚘🙏 teşekkür ederim prensesim.
- 2 ay
Rica ederim 🙋
- 2 ay
🙏🙏⚘
İnsanlara mesafe koymak için illa ihanet etmeleri ya da yalan söylemeleri gerekmiyor bence. Bazen insan, hak ettiği değeri görmediğinde de geri çekilmeyi bilmeli. Ben mesela birinde yanlış gördüğüm an içimden tamamen siliyorum. Çünkü herkes hayatımda kalmayı hak etmiyor.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍👏🌸
2 ayİhanet ve yalan kesin sınır, ama sürekli kırıcı davranışlar da dayanılmaz hale gelince mesafe koymak gerekir.
11 Yorumla- 2 ay
Soruyu beğenirsen memnun olurum 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ona olan sevgimi ilgimi maddiyatımı sömürdüğü ve beni keriz yerine koymaya calıştığı zaman
İşte o zaman mesafe koymam komple silerim11 Yorumla- 2 ay
En güzelini yapıyorsun 👏👏 mesafe sadece ihanet ya da yalan söylemesi ile olmuyor bazen enerjini sömüren sana iyi gelmeyen seni değersizlrstiren , ya da menfaati için kullanan insanlarada mesafe koymak gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayNeyi niye yaptığını düşünmeyecek kadar beyinsiz ve dengesiz insan dolu ortalık.
Akıl yoksa mesafe vardır.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence yalan söylemek yerine uzaklaşmak daha iyidir, mesafeli davrandığı zaman karşı taraf az çok anlar bir süre sonra konuşma kesilir.
12 Yorumla- 2 ay
Haklısın 👍🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
2 aySınırlarım fark edilmediğinde ya da değerim hafife alındığında, açıklama yapmam; mesafemi koyarım.
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli de bu zaten 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayBen genelde bir çok kez şans veririm insanlara taa ki son raddeye kadar o anda hiç tanımamış gibi davranırım..🌸💕🩷
14 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👍🌸
- 2 ay
Sende harikasın ablammm.. 💕💕
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 2 ay
💕💕🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
2 ayMesafe koymak için bayagı bir zaman gecmesi lazım Yapılan hatalara yanlışlara sonrasında gelicek birebir konusmalara baktıktan sonra hatasında ısrar eden biriyle arama mesafeyi koyarım
12 Yorumla- 2 ay
Sesli yorum yapmak istedim 🤣
https://voca.ro/130VPXRQdqFd - 2 ay
Kesinlikle söylediklerine katılıyorum✨☺️
valla yalan dolan olmasına gerek yok samimiyetin bittiği ve enerjimi emmeye başladıkları an araya mesafeyi koyarım
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bende aynı fikirdeyim bana iyi gelmiyorsa mesafe koyarım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
2 ayBen insanlara önce bir fırsat veririm bakarım. Baktım şımarıyor kendini bir şey sanıyor o saniyeden sonra zerre umurumda olmaz.
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli olması gereken de bu zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u 2 ayKendisiyle ilgili bilgiler de yalan söylediği zaman konuşasım gelmiyor.
11 Yorumla- 2 ay
Haklısın insan ister istemez soğuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
2 ayOnlardan art niyet sezersem ya da görürsem uzaklaşırım
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli 👍
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evet koymalıyız, koymak iyidir dedimde aklıma geldi kuymak daha iyidir. Acıktım galiba🙂
13 Yorumla- 2 ay
Bende acıktım 😌🥺
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
u 2 ayBeni görmezden geliyorsa, tüm çabama emeğime sesiz kalıyorsa kırılırım.
18 Yorumla- 2 ay
Haklı olarak kim olsa kırılır mesafe koyar gülüm
- 2 ay
Yani mesela üzüldüm ben.
- 2 ay
Neden ki
- 2 ay
Çünkü emek verdim baya sjs
- 2 ay
Haklısın insan gerçekten üzülüyor verdiği emeğe kızıyor
- 2 ay
Nasip artık şeker. Öyle oluyor maalesef.
- 2 ay
Herşeyde vardır bir hayır
- 2 ay
Doğru diyorsun belki de 🧐
Beni Menfaat için kullandığını düşününce hem mesafe koyarım hem tekme atarım
17 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👏👏👏 en güzelini yapıyorsun
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 dana katılıyorum
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 hayırlı cumalar dilerim 🙏 hepimiz için sağlık huzur mutluluk dolu bir gün olsun inşallah 🙏
- 2 ay
🙏🌸😇
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
2 aySaygısızlıkta yalanda ve kafam uyuşmamaya başladığı zaman
14 Yorumla- 2 ay
Çok doğru 👏 bunlar mesafe koymak için yeterli olur
- 2 ay
Teşekkür ederim kesinlikle öyle
- 2 ay
Rica ederim 🙋
- 2 ay
🤗🌹
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Ben en baştan mesafeliyimdir sanırım doğuştan böyleyim herkesle aramda o mesafe vardır
11 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👏👏🌸 mesafe iyidir basın ağrımaz
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
2 ayKarşımda uklaa tavırlar , beni küçümseyen tavırlar, dedikodu, en son tabiki yalan
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bunlar mesafe koymak için yeterli olur zaten haddini bilmeyen hiç bir şey bilmez
- 2 ay
Hayatta kimse için kendimi üzmem
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Mesafe koymakla alakalı ciddi sorunlarım var hshshs
12 Yorumla- 2 ay
Ne gibi mesela
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana karşı bir saygısızlık terbiyesizlik yaparsa ve dedikoducu biri ise mesafe koyarım
11 Yorumla- 2 ay
Süper
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayGerektiği zaman. Kişiden kişiye göre değişir yani konuya göre de değişir
12 Yorumla- 2 ay
Bayağı açıklayıcı olmuş eline sağlık 🙏😂
- 2 ay
☺️☺️
Gizli Üye(36-45)2 ayHani daha ilk tanışınca bi enerjin tutmaz ya
Genelde o zamanlar
ya da beni rahatsız edecek şeyler yapar söylerse de11 Yorumla- 2 ay
Çok doğru 👏🧿🌸
u 2 ayArkamdan atıp tuttuklarında
12 Yorumla- 2 ay
En tehlikelisi o zaten duyduğun an mesafe koymak gerekiyor
- 2 ay
Kesinlikle 😊
bana saygısızlık yaptıkları zaman biterler benim için
15 Yorumla- 2 ay
Olması gereken de bu zaten
- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 iyi geceler 🙋
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Saygım zedelendiğinde, kendimi değersiz hissettiğimde ve karşımdaki kişi sınırlarını bilmediğinde mesafe koyarım…Bu arada çiçekler çok güzel içim açıldı 🥰
03 Yorumla- 2 ay
Ya parkta bu ağaçlar sıra sıra dikilmis , okadar güzel ve büyük çiçekleri varki park pespembe gözüküyor insanın gerçekten içi açılıyor
- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍🌸
2 ayÇizgileri asmaya baslayın ca ya da a uk subuk haraket ler ol aya basladı mı
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 samimiyetin bile bir sınırı olmalı zaten, bu sınır çizgisini aşarsa ve lakayitsiz davranırsa mesafe koymak gerekiyor
- 2 ay
Mesafe ekseri olmalı senın kısısel ahlakı alanına asla aşmamalı en alâ dostun da olsa😉
- 2 ay
Çok doğru 👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her an her saniye olabilir. 😌😅
12 Yorumla- 2 ay
Vuuu harikasin 👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerektiği zaman anında
11 Yorumla- 2 ay
Harika 👏
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hatasını anlamayana mesafe koyarım
11 Yorumla- 2 ay
Olması gereken de bu zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayKırılmışsam, çaba görmemişsem, yok sayılmışsam
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli de bu zaten 👍 seni değersizlrstiren ya da enerjini sömüren kim olursa olsun mesafe koyup geçeceksin
Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı. Beklenmedik birseyler yaparsa mesafe koyarim
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli
2 ayKullanildigimi anladigim zaman
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle koymak gerekiyor böyle bir durumda
- 2 ay
Birde kiskanc tiplerden uzak durmak lazim, surekli sana oynayan, s, dik yarisina giren vs yoruyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayHer zaman mesafeliyim herkese
11 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👏
Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Çizgisini açtığı Zaman
11 Yorumla- 2 ay
Samimiyetin bile bir sınırı olmalı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
2 aySaygısızlık sezdigim zaman
11 Yorumla- 2 ay
Çok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Devamlı hata yapan ve hatasını yapan kişilere
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍
- 2 ay
Rica ederim 🙋
Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. lakaytlaştığı zaman
11 Yorumla- 2 ay
Buda önemli aslında çünkü samimiyetin bile bir sınırı olmalı
2 ayBeni kızdırdıklarında.
12 Yorumla- 2 ay
Hak edene hak ettiği gibi davranmak lazimn bazen
- 2 ay
Aynen öyle
2 aySınır tanımadığı zaman
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 samimiyetin bile bir sınırı olmalı bu sınırı aşıp lakayitsiz davranırsa mesafe koymak gerekiyor
- 2 ay
Katılıyorum👍🏻
- 2 ay
👍👏🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayHad bilmeyince
11 Yorumla- 2 ay
Çok doğru 👏
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Vefa olmayınca da mesafe olabiliyor
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 ben bu konuda çok acımasız oluyorum mesela , vefasiz insan dan hemen elimi ayağımı çekerim
- 2 ay
☺️🌸
Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. Her zaman... Kötü bir şey yapmasına gerek yok her zaman yapma ihtimali var mesafe iyidir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Her zaman
11 Yorumla- 2 ay
Sana iyi gelmeyen seni değersizlrstiren ya da enerjini sömüren kim olursa olsun mesafe koymak gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
2 ayLaf soktuklarında..
11 Yorumla- 2 ay
En güzelini yapıyorsun 👏🌸👏 seni aşağılayan , mutsuz eden ya da sana iyi gelmeyen bir insana hemen mesafe koymak gerekiyor
soğuduğum zaman
11 Yorumla- 2 ay
Bunun için de sebepler olması gerekiyor
2 aycanım isteyince
11 Yorumla- 2 ay
Oda iyiymiş 👍😆
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. hata yaparsa
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle
Duvar örerım
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
2 ayCanim istwyince
11 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayHer zaman 😃
17 Yorumla- 2 ay
Kafamıza göre hareket ederiz 😂
- 2 ay
Hakaret olacak o 🤣
- 2 ay
Yok yok hakaret olmaz yaowww 😂
- 2 ay
Çok da güzel olur çekil sen hele sağa 🤣
- 2 ay
Hiç anladığım konular değil 😂 ben seni izliyim en güzeli
- 2 ay
İzle örnek al 🤣
- 2 ay
Takipteyim 😂
2 ayHadderini aştığı zaman
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 ve bu çok önemli
2 ayO cicegi tutmak isterdim
12 Yorumla- 2 ay
Doğukan beni güldürüyorsun bazen 😂 parklar yol kenarları çiçek ağaç dolu zaten yürürken tut işte 😂
- 2 ay
Olabilirde ben baska cicegi tutmak istiyorum
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler