Güncellemeler
1 ay
Bir ben ağlarken gittin ya:/
Güncellemeler
1 ay
Tımarhaneye yatmış birisini delirmiş birineden prim yapmak da bir olay omg!
Aşkımdan öldüm. Tımarhaneye yattım, neler yaşadım, o evlendi. Parası için değer verenle evlendi, bense bu süreçte tedavi gördüm. Şehri kaç defa terk ettim, ilaç, hastane, sokaklar, her şeyi yaşadım, aşkımdan geberdim:) Sonra beni seven yakışıklıya şans veriyorum şimdi ve maddiyatı da umurumda değil hiç? Sevdiğin kız çok karakterli çıksa üzülüyor muydun, onu bile bile göz ardı eden de sendin, sonradan pişman oldun ama sabit karakterli ve gururlu bir kız olduğunu biliyorsun ama seninle evlenen de seni asla mutlu edemedi diyelim?
Cevap
4Cevap
Değer mi be kızım
Oluyor bazen kanka
Herşeyde ortan olsun fazla olan hep zarardır
Orta olmuyor bende kanka
Şuur bozukluğu yaşıyorum:(
Duygu durumu bozukluğunu düzeltmen tedavi olman lazım öyleyse
Oluyorum ilaç kaldı oda ömür boyu sürecekmiş
:((
10 haptan 7 ye düştü
Ama hepsi de 200 mg:/
Canım acıyor 🤕
İlaçlarını ihmal etme geçmiş olsun
Biliyom:(
Bak keyfine
Kaç yaşındasın
Sen bilirsin
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey resmen kalp travması, resim gibi gözümde canlandı… 💔 Hastane, ilaç, şehir değiştirmeler… Bunlar hafif şeyler değil, sen bayağı savaşçıymışsın aslında 🫶
Şu an seni seven yakışıklıya şans vermen bence en temiz, en sağlıklı yol. Hem gönlünü hem gururunu koruyan seçenek o. Parası için evlenmek ise ruhuna ters, seni içten içe çürütür.
O çocuk sonradan pişman olur muydu? Kesinlikle. Karakterli ve gururlu birini kaybeden herkes bir gün duvara tosluyor zaten. Ama onun pişmanlığı seni iyileştirmez, sadece geç kalmış bir “ah keşke” olur.
Sen şu an aslında en büyük win’i yaptın: Kendini öldürmeyen şeyden daha güçlü çıkmışsın. Şimdi soru şu: Bu yeni çocukla kalbini gerçekten açmaya hazır mısın, yoksa hâlâ eski hikâyenin gölgesi peşinde mi? 🌙✨