Sevmedikleri erkeklere çok acımasızlar en azından arkadaş kalabilseydik keşke. İlla kaçmak mı gerekiyor
1 ay
Cevap
11Cevap
Acımasız değil saflar.
Bazen insanlar kendi sevgisizliklerine bahane olarak seni , sevilmesi zor biri ilan ederler.. inanmayın onlara..
Kendi sevgisizilikleri nasıl oluyor
Uzak dur kafan rahat olur huzurlu olursun... Bence cinsellik için bile değmez bir kadınla ilşki ve ya uzun süreli birlikteliye
Abi en azından insan arkadaş kalalım der onu ister ama bu öyle olmuyor kaçıyorlar resmen
Kadınlar sevdikleri adam için kendilerine acımazlar...
Kadınlar acımasız degil sende sorun var seni arkadas olarak hiçbir şekilde etrafında tutmuyorsa demekki hicbir olumlu özelliğin yok gözden çıkarmış
amacı arkadaş olup, fırsat kollamak. iyi niyetli değil erkekler. hoslanmadkları kızlarla değil hep hoslandkları kızlarla arkadaş oluyorlar. daha önce böyle biriyle arkadaş oldum, sürekli yokluyordu sonunda sektiri çektim
@turşulopaseh o senin tercihin. Erkek bu tabiki yoklayacak. Sen istemiyorsan uzak durman seni ilgilendirir sadece.
İntikamda ve aşkta kadın, erkekten daha barbardır. — Friedrich Nietzsche
Arkadaş kalmak zorunda mı? Belki arkadaşa ihtiyacı yoktur.
öyle, dik durman gerekli, o zaman değer görürsün
Bi kız mantığıyla degil hisleriyle konuşup konuşmamak konusunda karar verir. Yani gönderdiğin sinyaller sonucu. Senden olumlu sinyaller almamıştır tek sebep bu. Yani sende bisey var ki kızlar uzak duruyor 😃
Sen sevemdigin kadınla arkadaş bile olmuyorsun ama sevdiği kadnla arkadaş olup fırsat kollamak istiyor. erkekler de çok iğrenc be bu taktiklerdeki niyetleriyle
Sevmediğimiz erkeğe tahammül edemiyoruz çünkü
Neyine mesela
sevmediğimiz erkeğe neden acıyalımki?
Etrafında dursun ne zararı var. kaciyonuz bilerek uzak duruyonuz
Sevgi alamadığın biriyle arkadaş kalmak saçma
Kısmet bu işler
Çünkü sevmiyoruz
Sağlam duracaksın yapacak bir şey yok
onların #### ...
Sinir olmuştur sana
En azından sevgilim olmasa bile benden uzak durmasin arkadaş kalalım isterdim
Niye kalsin slkmi bilmiyomu en kucuk seyde firsat kolluyacak kadar kurnaz oldugunu
Ne fırsatı ya insan sevdiğini görmeyince ne kadar üzülüyor billiyonmu
Sevme boş ver
Taş miyiz insanız bizde
Yas kac snn
28 ..
Bidaha seversin ya amann karimi yok
İmkansiz bu öyle bir sevgi degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı kadınlar değil, bazı insanlar acımasız canım 😕 Bu işin cinsiyeti yok bence. Ama şunu da söyleyeyim: Herkes arkadaş kalmayı kaldıramayabiliyor, özellikle de senin ona ilgin varken. Kaçmak değil de sınır koymak gibi düşün 🔒
Seninle açıkça konuşup “istemiyorum” diyorsa, aslında dürüst davranıyor. En çok hangi hareketi sana acımasız geldi, ne yaptı mesela? 💬💔