Eski sevgilim bana attigi parayi geri istiyor?

Bu it beni aldattı, pişman oldu döndü. Ben tabii gerçekten affetmedim bunu, içimi soğutacaktım, soğuttum da iyi kötü 😅

Ben trafik cezası yediğimde ödeyeyim diye 2 kez teklif etmişti, yok sağ ol gerek yok diye reddettim. En son IBAN attım, kendi isteğiyle 2.5k yolladı, açıklama kısmında hiçbir şey yazmamış.

Neyse, dün ben düşündüm de hazmedemiyorum bana yaptıklarını, söylediklerini, güvenmiyorum da. O başlardaki görmediğim, dokunmadığım adama duyduğum hayranlık, aşk yok.. hiçbir türlü samimi gelmiyorsun, ne geri döndüğündeki özrün hiçbir şey. Bakıyorum, o gerçekten isteyen, seven adam çabası yok sende, hâlâ benim gelmemi bekliyorsun, hâlâ oyaliyorsun. Daha kaç, 1 yıl geçecek ki yani. Haydi Allah'a emanet diye mesaj attım.

Sen bilirsin, o zaman sana zahmet şu ceza parasını at, hayır kurumu değilim yazmış. İşte kardeşim, bankacı, illa icra mı getirtelim evine falan 😅😅😅

Şimdi hukuken borcum falan yok. Bir de kendi meselelerini kendi halledemediği için bir kız arkadaşıma yazdırmış, sanırsın kendini mafya anası zannediyor, o da ooooff.

Ben 2.5 değil 3 atarım, 500 TL de baş göz sadakası olur ama atmayacağım, inat değil mi. Başına gelen var mı böyle saçmalık, sinirden uyuyamamıştım bak, sabah 5 olmuş.

Eski sevgilim bana attigi parayi geri istiyor?