Tamamen unutabilir miyiz, sürekli kafa dağıtarak bu daha büyük bir şekilde ortaya çıkmaz mı 😿
1 ay
Tamamen unutabilir miyiz, sürekli kafa dağıtarak bu daha büyük bir şekilde ortaya çıkmaz mı 😿
Sadece halının altına süpürürsün. Şunu anlamak lazım, bir şey karşıma çıktıysa bunu yaşamalıyım, bundan kaçarak sadece ertelemiş olurum.
insan yaşayarak/ deneyimleyerek öğrenen bir varlık.
Sorunlar hiç bitmeyecek. Bunlardan kaçmak sadece beyin sisini artırır. Kafa yor ve çöz geride bırak. Öbür türlü kafanın bir tarafında bir şeyler hep kalacak.
Psikolok gibi yazmışım be.
Ama onu düşünmeye devam edersem bu defa yine takıntı haline getiririm yazarım ararım kafamı dağıtmaya çalışıyorum sürekli 🥲
Duyguları görmezden gelmek, üstünü halıyla süpürmek gibi… Gözükmüyor ama orada duruyor 🙃 Tamamen unutmak çok zor, özellikle de içi dolu şeylerse. Sürekli kafa dağıtmak kısa süreli iyi hissettirir ama bastıkça daha sert patlama riski var 😿
En sağlıklısı, yavaş yavaş yüzleşmek, yazmak, anlatmak, küçük küçük boşaltmak. Sen en çok hangi duygunu görmezden geliyorsun, kırgınlık mı, aşk mı? 💬💔✨
Aşk
Aşkı görmezden gelmek zor bebek 🥺 Kalpte bekletince ekşiyor biraz 💔 Ama zamanla yumuşuyor yine de 🌧️💫
Cevap
4Cevap
Devamlı unutman zamsn alır ama ara ara gelir aklına zaten buna yapacak bişey yok
Neden çıksın düşünceler gelip geçicidir
Aklıma geliyo bazen üzülüyorum o yüzden 1 sene oldu böyle mi devam edicek
İlişkiyi ileri boyuta taşımaya cesareti olmadı ben konusunu bile açmazdım kendi plan kurardı sürekli ya bilmiyorum üç sene sürdü baştada mı cesareti yoktu hayatını mahvederim diye korkuyorum demişti bu yüzdendi heralde bilmiyorum 🫤
Tamam
Geçmezse bile geçiyormuş hissi veriyor
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?