- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayAzıcık cevapları okuduktan sonra özet geçmek isterim, birazcıkta empati yaparak. Nasıl erkeklerin anası bacısı varsa, kadınlarında babası ağabeyi var sonuçta, birbirimizi anlarız biz.
Erkek gücü, kadın ise güzelliği temsil eder arkadaşlar. Yani bir erkek evvela baktığında, gördüğünde içinin açıldığı bir kadın ister. Güler yüz, asil duruş, hoş söz. Ama günümüzde algılandığı gibi ördeğe benzeyen dudakların altında sıfır beyin gibi görünen bir kadın değil. Dolu bir kadın ister. Kendinin farkında. Güzelliğinin farkında. Değerinin farkında. Istediğinin de gayet farkında bir kadın.
Sonrasında da tabi asıl meseleye geliyoruz: Cinsellik. Değerinin ve kendinin farkında derken, cinsel bir varlık olduğunun farkında ve bu cinselliği sağlıklı bir çercevede yaşamak isteyen bir kadın isterler. Yani mümkünse dışarıya karşı çok saygın görünen ama evin içinde adamın dilini damağını kurutacak düzeyde olmasını isterler. Sebebi belli bence, kurcalamayalım. Erkekler cinsel farkındalıkları çok yüksek büyüdükleri için, o kanal yoluyla anlar “sevip, sayıldığını”. Kadınlar ise daha çok dertleştiği, sarıldığı, işte süprizlerle şaşırtıldığı zaman. Orta yolu bulmak lazım, ideal olanı bu.
Ilerki aşamalarda da, işte diyelim ki ilişki mük, cinsel anlamda doygunuz, aileler tanıştı, evlenildi, vs. Erkekler, yüzündeki güzellikten yola çıkarak soyunu da güzelleştirecek bir kadın ister. Sadece gen olarak değil, soy olarakta. Bana sorarsanız ileriyi düşünen bir adam zaten zeki ve asil bir kadın ile ciddi düşünür, çünkü cinsellik çoluk çocuğa araçtır en nihayetinde, soyunu devam ettirme meselesi. Yani çocuklarına en güzel anneyi isterler, mümkünse saçını süpürge etmeden ve o ilk cümlede tarif ettiğim kadından vazgeçmeden. Ne demiştik, baktığında içinin açıldığı, dışarda görse, tekrar hoşlanacağı bir kadın.
Yani kendinizi keşfettiyseniz, gerçekleştirdiyseniz ve ne istediğinizi biliyorsanız, yani ilk zorlukta kendinizden vazgeçmeyecekseniz, kendinizi koruyabilecekseniz, bir erkeği seçip ama onun tarafından seçilmiş gibi davranabilecek kadar zekiyseniz, yetişkin bir erkeğin kendine eş, annesine de gelin olarak istediği bir kadın profiline sahipsiniz diyebilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 ay“Erkekler ne ister?” diye tek bir cevap yok; çünkü herkesin karakteri, geçmişi ve beklentileri farklı. Ama yine de çoğu erkekte ortak görülen bazı temel ihtiyaçlar var. Bunları romantize etmeden, net şekilde söyleyeyim:
Birçok erkek için saygı, ilişkinin temelidir. Sevilmek önemli ama saygı görmediğini hisseden bir erkek genelde ilişkiden hızla soğur. Bu saygı; fikirlerinin ciddiye alınması, küçük düşürülmemesi ve partnerinin yanında kendini değersiz hissetmemesiyle ilgili.
Bir diğeri huzur. Sürekli drama, tartışma veya gerginlik olan ilişkiler çoğu erkeği yorar. Bu “hiç sorun olmasın” demek değil; ama sorunların çözüm odaklı ve sakin şekilde konuşulması önemli.
Takdir edilmek de düşündüğünden daha büyük bir konu. Erkekler genelde bunu çok dile getirmez ama yaptıklarının fark edilmesi, emeğinin görülmesi onları ciddi şekilde bağlar.
Güven ve sadakat zaten olmazsa olmaz. Ama burada ince bir nokta var: sadece aldatmamak değil, partnerinin arkasında durmak, onu başkalarına karşı savunmak ve ilişkiye sahip çıkmak da bunun içinde.
Bir de çoğu erkek için alan önemli. Bu, “seni sevmiyor” anlamına gelmez. Kendi hobileri, arkadaşları veya yalnız kalma zamanı olması, sağlıklı hissetmesini sağlar.
Son olarak, açık ve net iletişim. İma, oyun, test etme gibi şeyler çoğu erkeği ya yoruyor ya da tamamen yanlış anlamalara götürüyor. Netlik genelde daha çok işe yarıyor.
Ama şunu da açık söylemek lazım:
Eğer bir erkek bunların hiçbirine karşılık vermiyorsa ya da sadece kendi ihtiyaçlarını önemsiyorsa, mesele “erkekler böyle” değil, o kişinin olgunluk seviyesi ve karakteridir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBunu tek bir kalıba sığdırmak zor; her erkeğin öncelikleri farklıdır. Ama genel eğilimlere bakarsak, birçok erkeğin bir ilişkide önem verdiği bazı ortak noktalar var:
Öncelikle saygı ve değer görmek çok kritik. Düşüncelerinin ciddiye alınması, küçümsenmemesi ve partneri tarafından takdir edilmesi çoğu erkek için temel bir ihtiyaç.
Güven ve sadakat da vazgeçilmez. Sürekli sorgulanan ya da güvensizlik hissedilen bir ilişkide rahat hissetmek zor oluyor.
Bir diğer önemli konu huzur. Sürekli drama, tartışma veya gerilim yerine daha dengeli, destekleyici bir ilişki çoğu erkeğe daha çekici gelir. Bu, sorunların hiç olmayacağı anlamına gelmez ama iletişimin yıkıcı değil yapıcı olması önemli.
Anlaşılmak ve iletişim da sandığından daha önemli. Duygularını her zaman açıkça ifade etmese bile, anlaşılabildiğini hissetmek ister.
Tabii ki çekim ve fiziksel uyum da rol oynar ama uzun vadede tek başına yeterli olmaz.
En sade haliyle: çoğu erkek, yanında kendisi gibi olabildiği, saygı gördüğü, güven duyduğu ve huzur bulduğu bir ilişki ister. Ama en sağlıklısı, “erkekler ne ister?” yerine karşındaki kişinin neye ihtiyaç duyduğunu açıkça konuşarak anlamaya çalışmak.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Huzurlu bir ev ister, mutlu bir in ister. Ara sıra da olsa karşı cinse karşı haklı olabilmek ister. Sadece konu muhabbet uzamasın diye haklısın dememek ister. Yolda bir kadının arkasından yürürken sapık damgası yememek, o kişiyi huzursuz etmemek için hızlıca yürüyüp onu geçmemek ister.
Askerlik ile erkekliğin kıyaslanmamasını. Kendine ''sen yaparsın'' diyecek bir destek ister. Sevildiğini bilmek ister. Saygı gördüğünü bilmek ister. Her zaman güçlü olmak zorunda değildir. güçsüz yanlarını da gösterebilmek ister. Evine geldiği zaman her şeyi unutmak ister. Güven ister.30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler aslında uzaylı değil aşkım 😂 çoğu zaman çok basit şeyler isterler ama söylemeyi beceremezler. Çoğu erkeğin ortak noktası: saygı, güven, ilgi ve huzur 💭✨
Kendini değerli hissetmek, yanında rahat olmak, yargılanmadan sevildiğini bilmek en kritik olanlar. Bazıları için sadakat, bazıları için anlayış daha öne çıkıyor ama temel aynı.
Senin için bir ilişkide en önemli şey ne mesela, önce onu söyle? 💕30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Huzur ister, aşk ister. Sadakat ister..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Güven ve sadakata çok dikkat ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 aycinsellik ister ne isteyecekler.
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayNe ister biliyor musun? Kendisine her anlamda ihtiyaç duyan, erkek hissettiren, mutlu eden, bir şeyler talep eden bir kadın istiyor. Eşime bakıyorum, talep ettikçe mutlu oluyor ve daha çok yapmaya çalışıyor. Eskiden bir şey istemezdim şimdi her şeyi yaptırıyorum. Sevilen kadın olmak istiyorsan eğer “ay tırnağım kırılır poşet taşıyamam” diyeceksin. Ay ben kendim gidemem diyip bıraktıracaksın kendini. Ay ben orayı bilmiyorum sen götür diyeceksin. Ben bu elbiseyi ayakkabıyı vs beğendim çok güzelmiş diyeceksin. Hep talep edeceksin isteklerin bitmeyecek. Bunaltmayacaksın ama boş bırakmayacaksın ve her şeyi onun yapmasını isteyeceksin
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayBir erkeğin bir ilişkide gerçekten ne istediği sorusunun cevabı genellikle "huzur" ve "takdir edilme" kavramlarında gizlidir. Erkekler için dış dünyadaki mücadele, rekabet ve karmaşa bittiğinde sığınabilecekleri, yargılanmadıkları ve duygusal olarak güvende hissettikleri bir liman bulmak en büyük önceliktir. Bir erkek, partneri tarafından olduğu gibi kabul edildiğini ve yeteneklerinin, çabalarının fark edildiğini hissettiğinde o ilişkiye daha sıkı bağlanır. Çoğu zaman kelimelere dökmeseler de, hayatlarındaki kadının kendilerine duyduğu güven ve saygı, onlar için en güçlü motivasyon kaynağıdır. Kendi kararlarına saygı duyulması ve bir birey olarak desteklendiklerini bilmek, bağlılık duygusunu pekiştirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayAyrılırsak sen burada çakalların içinde gezeceksin gece falan ne yapicam çok rahatsız olurum dedim. Yine kiskanacagimi kastettim aslında. Sevgim tabi ki de var ama diyorum ya yetersiz hissediyorum daha çok bazı şeyler gözüme çok batıyor buraya geliyosun ama tartışmış da olsak konserine gidip eğlenebiliyorsun aramız bozuk ama şarkı var benim de çok kısıtlı vaktim var geri döneceğim ama o vakti sorunları konuşup kendimize vakit ayırmak değil şarkı dinleyerek geçiriyoruz dün de dedim bugünü burnundan getirmek keyfini kaçırmak değil niyetim ama genel olarak böyle oluyor her seferinde. Bu da beni çok garip hissettiriyor daha çok yanında sevgilin gibi değil sana eşlik eden biri gibi hissediyorum ben. Instagrama falan takiliyorsun ilk günden anladım kendin söylemeni bekledim yüzyüze konuştuk ikiletmeden çıkardım listemden benim için önemi yoktu gerçekten zaten kapatacağım ınstagrami da.
bunu yazdı01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBunu silme şansım var mı yanlış yere yazdım
1 ayİlişki mi kalmış ülkede takılmalık kadın dolu düzgün ciddi ilişki yürütüceğin kadın kalmadı sevgilisine veren evde kalmış küme kızlar üzerinden mi ilişki konuşalım 🙄
07 Yorumla
Soran1 ayKime koyduysan ona git o halde
Soran1 ayTövbe Yarabbim
- 1 ay
Sana koymuş o küme olduğunun kokusunu alıyorum 🤣
Soran1 ayHe aynen
- 1 ay
Tepkin den belli sevgiline ver sonra gel beni parala sanki iyi bir bk yemişte zeytin yağı gibi üste çılıyor kötü kadın 🤣
Soran1 ayZırla
- 1 ay
Böyle yaparsan küserim de 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen bir erkekte cinselliği tab noktası yap, diğer hiçbir şeye önem verme... Seni başlarının üstünde taşırlar. Ama lanet sülalesine 50 sene hizmette kusur etme, dört dörtlük ol temizlikte, yemekte vs vs... Gene senin adın irdelenme kısmında ilk sırada yer alır. Özellikle eşinin seni irdelemesi konusunda. Asla şaşmaz bu.
11 Yorumla
1 ayBence En Çok Sadakat, Dürüstlük, Destek Ve Gönül Bağı. Tabi ki Arzular Ve İhtiyaçlar Karşılandığı Zaman. Çünkü İlişkiler Her Zaman Karşılıklıdır Ve Hiç Bir Zaman Tek Taraflı Değildir. Tek Taraflı Bir İlişkide Zorla Güzellik Elde Etmeye Çalışılır Ama Başarısız Olunur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Kadinlar bi erkekte yakisikli olcak parasi olcak gerisi hic onemli degil saygısız olsun her gun kotu davransın hatta aldatsın bile ama yukarıdaki şartlar varsa onemli degil
Erkeklerde de kadında bekledikleri
Sevgi
Saygı
Arayıp sorması
İlgi göstermesi11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayHerkesin isteği kişiden kişiye değişir.
Mesela ben bunu istedim ve istediğimi aldım. Şimdi onların başarılarını görmek istiyorum.
https://www.youtube.com/embed/SHrKl0HMeQ400 Yorumla
1 ayBak anlatıyorum.. erkekler senden dürüst olmanı ister
Fakat kendileri hiçbirzaman dürüst olmaz..
Senden her şeyi onlara anlatmanı ister.. senin tüm uygulamalarda, telefonunda olan özel şifrelerini bilmeleri gerektiğini söyler..
Fakat kendileri bunu uygun bulmaz.. bundan hoşlanmaz..
Senden sağa sola bakmamanı ister.. fakat kendi gözleri hep orada byrda..
Yani erkekler seni ele geçirmek ister.. üzerinde hakimiyyet ister.. seni bir insan gibi değil onun emrinde olan bir robot olmanı ister.. gerçek bu.00 YorumlaErkekler de bilmiyordur bence , çok sapıklar genel olarak , en süt kadar temizine bile 2 cilve yetiyor. Zorluk ve kolaylık istiyorlar , orta oldun mu acıdın mı empati kurmaya başladın mı uzaklaşıyorlar , garanti bu diye düşünüyorlar. Bu yüzden zorluk çıkar peşinden koşsun. Seviyorsan peşinden koşturt.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mesela ben ilişkilerimde karşılık görmek isterim partnerimi rahat ve sıcak olmasını isterim dokunuştan hoşlanırım tensel temastan hoşlanırım ama bunlar hep karşılıklı olmalı tek taraflı olmaz sevgide aşkta sekste hep karşılıklı olmalı uyum içerisinde konuşmadan ama hareketlerimizle anlaşabilmeliyiz çok mu şey istiyorum acaba.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayKadınların vermek istemediği şeyi ister. Kafası az bişey çalışan kadın zaten erkeğini elinde tutmasını bilir. Vermiyorlar vermiyorlar sonra diyorlar ki "ühüüü beni aldattı, ühüü başka kadınlara bakmış , mesajlaşmış." Sen yeterli değilsen adam başka yerde doyar bu kadar basit.
00 Yorumla
1 ayerkekler yüzde 99 güvenilmez cins ister aldıktan sonra zaten kadı tozağı girer sonra tehdid vb bir erkek bir kadına bakarken cinsel olarak düşünüyor
DÜRÜST bir erkek şöyle bir yorum yapmış haklı erkeklere merhamet etmeyin çünkü onlar size merhamet etmiyor.00 YorumlaErkekler özelinde konuşmayacağım. Ama hayattaki herkesin belli başlı istekleri var zaten. Örneğin kimse güvenmediği biriyle birlikte olmak istemez. Sevgi, sadakat, aşk, tutku, arkadaşlık, güven, güzellik. Başlıklar belli yani, sadece önem sırası farklı her insan için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani oyle ozel bişey yok. dişil enerji isterler. yanında arkadas olabilmeyi rahat edebilmeyi huzurlu olmayı ister. erkekliğini yaşamak ister. sadakat ister. normal stabil ilişki ister. kasıntı olmayan. işte el ele tutusmak yasak opusmek yasak vs gibi. ilişki icindeysen öpülceksin modunda zihin yapısına sahıptır erkekler genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayOlduğu gibi kabullenilmeye
Maskesini çıkarıp gardını indirebileceği huzurlu bir sığınak bulabilmeye, yargılanmamaya
Saygı ve değer görmeyeHani beş yıllık ilişkim bitti üç aydır tanidigi kızla evlendi gibi muhabbetler oluyor ya…
Çünkü beş yıllık ilişkide siz yüz göz oluyorsunuz, Üç aydır tanıdıgı kız yeni bir bireyi tanıma sürecinde olduğu için daha saygılı davranıyor
13 Yorumla- 1 ay
bişey sezdim sen güzel misin ve burcun boğa mı. gülerim
- 1 ay
@PlutoandHades Ben güldüm istemsizce, neden?
Cevap sahibi1 ay@PlutoandHades burcum boğa değil. Güzel miyim, göreceli, bence yes
- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
1 ayMesele cinsiyette değil mesela ilişkideki uyum
Kimisi açık ilişki yaşar ama mutludur kimisi sadık diye kocası tarafından sevilmez yani aslında uyum önemli yanı birlikte oldugun kişiyle beklentiniz uyuyor mu buna bakmak lazım20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayHerkese göre istekler farklı olabilir Ben sevgi saygı anlayış ve şefkat isterim iki tarafta birbirine vefalı olmalı bir taraf köpürdüğünde bir taraf durgun olmalı Tabii ki karşılıklı yeri geldiğinde özür dilemeyi gönlünü almayı da bilmeli günümüzde genel anlamda ilişki deyince akla ilk gelen cinsel ilişki Fakat bu böyle değil bu sadece oyunun bir parçası ilişkilerde ilk sırada asla düşünülmemeli belirli kriterler gerçekleşmeden kurulan cinsel yakınlık o ilişkinin başlamadan bitmesi demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayErkekler maldır. Hiçbiri gercekten ne istediğini bilmiyor. Onlara anneleri gibi robotlar üretilmeli. Şu kadınlardan uzak dursunlar... şu aptal hormonlar bizi aptal yapiyor gençken.. akli başında olan biri bir erkekle evlenmez. Akli başında olan kadin evlenmez...
02 Yorumla- 1 ay
abart dur insanları zehirle şu dünyada maks 80-100 yıl ömrün var sen tek başına yaşa da öl öyle çok istiyorsan ama insanları zehirleme
Cevap sahibi1 ay@SudeDwmir22 👸💃💃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayKimse ne istediğini bilmiyor bir şey haricinde. O haric olan şeyde kısa yoldan parayı bulup zengin olmak onun dışında herkes ikizler burcu gibi gülerken ağlayıp , ağlarken gülüyor istekleride böyle
12 Yorumla- 1 ay
Burcuma laf etme
- 1 ay
@Çileklibalm üzüldüm ama ne yapalım ki söylenenler doğru bunu sende içten içe biliyorsun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayHuzura önem veriyorlar, huzur istiyorlar. Sonra aynı evdeyse sıcak yemek, temiz çamaşır, bolca da seks...😊
31 Yorumla- 1 ay
1.81 biri gel 2 dk uyuyak deseler napardın
1 ayErkekler ne istediklerini kendileri bile bilmiyorlar biz ne diyelim ki
40 Yorumla
1 ayCinsellik, sessizlik, yemeğini yedir, uyumak isterse karışma, telefonu kurcalama, laf sevmezler, övgü severler, güzel söz severler
20 YorumlaEksikliği olan kendisinde eksik olanı ister.
Tipsiz erkek güzel kız
Sadakatsiz erkek köle kız
Vb...
Kızlar içinde geçerli.
00 Yorumla
1 ayerkek kadınının kendisini sevmesini hoşlanmasını ruhunu kalbini güzel bir aile olmasını ister bu kadın benim hayatıma yön verebilcek diye önem verir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
1 ayHer erkek farklıdır. Ben cilveli, seksi seven itaatkar kadınları seviyorum. Ama benim başka kriterlerim de var. En önemlisi bunlar ama. Fizik olarak ve yüz güzelliği olarak da iyi olmalı ama
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. erkekler kendinden fazlasını istemez egitimli kültürlü kadını istemezler mesela kendinden fazla maaş alanı da istemezler dominant kadını da istemezler saf aptal biraz da her dedigi olan kadın varsa tamamdır onlara göre
11 Yorumla- 1 ay
Feministler meydana çıkıyor kadınlar acaba ne kadar kendinden kültürlü erkek istiyor ve bu kültür neye göre kime göre daha fazla? Kadınların çoğu maddi olarak kendinden üstün birde aptal yönlenlendirmesi kolay erkek istiyor oda çıkmayınca karşılarına tüm erkekler kötü
1 ayHiç ilişkim olmadı ama ben bir olucagim biriyle yeri geldiğinde zayifligimi gosterebilecegim yeri geldiğinde onun için herşeyi göze alabileceğin birini isterim karşımdaki kisininde her halini sevmeliyim yataktan kalktığı halinide en şık halinide.
00 Yorumla
1 ayTürk erkeklerinin çoğu ve Türk kadınlarının çoğu aile ve çevre baskısı ile maalesef kendilerini yeterince tanımadıklarından gerçekten ne istediklerini bilmiyorlar. Önce her insan kendi keşfine çıkıp kendini tanımalı. Ve neden hoşlandığını ne istediğini bilmelidir. Ne istediğini bilmeyen insan ne eş ne adam ne de kadın olamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 ayYaşa göre istekler ve beklentiler değişir 20 yaşında farklı 30 yaşında farklı 40 yaşımda farklı evlilik içim bir erkeğin en kolay kandırabileceğiniz yaş (en aptal olduğu yaş ) 16-22
00 Yorumla
1 ayahlak edep haya terbiye isterim bunlarda günümüzde pek cok kadında yok senin saydıklarım herkeste var
06 Yorumla
Soran1 ayBir şey dicem yanlış anlama bütün erkekler böyle bir kız arıyor acaba arayanlarda böyle mi
- 1 ay
herkes kendine yakışanı ararbherkesin derdi ayrı
- 1 ay
- 1 ay
Öyle mi diyorsunuz. Beni anne ve babasıyla tanıştırdı. İşte 2 kez adını koyalım dedi ben de guvenemedigimden dolayı zamana bırakalım dedim. En son cmt bana eşya resimleri atmış artık evlenelim de ev kuralım diye ben de inandim. Sevinir diye gittim Tom ve Jerry anahtarlıkları oluyor ya ondan aldım işte evimize dedim güldü sonra ortadan kayboldu
- 1 ay
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Erkekler se*s, köle, hizmetçi ve itaatkar ister. 😒
31 Yorumla
1 ayErkekler ilişkide en çok güvenilmeyi ve dertlerini yargılanmadan anlatabilecekleri bir ortamı ister.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ben değer vermesini, sadık kalmasını, açık ve net olmasını, mizahı, bağlılığı, duygusal bağı, empatiyi ve en en en önemlisi uyumu istiyorumm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. İlgi ister, bazen yorulur başını yaslamak ister. Bazen her şeyi kendi yapamaz üstesinden gelemez o yüzden yanında olan bir kraliçe ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 aySevgi saygı sadakat huzurlu bir iliski ist…. şaka şaka kendine bakacak bedava hizmetci isterler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ateş bulsa çakmak ister
Bal bulsa kaymak ister
:D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Şahsi fikrim
güler sempatik bir yüz iyi kalpli saygılı kültürlü zeki nerede ne giyeceğini nasıl davranacağını bilen hatun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 ayÇoğunun isteği maalesef iki bacak arası. Bunun dışında duygulara da önem veren nadir örnekleri de var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayZarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı istiyom olur mu 😏
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayBir erkek her istediğinde eşinde bir olup rahatlamak ister. Bu onu eşe daha fazla bağlar. Oysa kadınlar bunu bitki bir zaman sonra yük gorur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 aySıcak sohbet, samimiyet, dertleşmek, sadakat, güven, sevgi, saygı, fedakarlık vs.
04 Yorumla
Soran1 ayDuygusal ve sevgi dolusunuz anlaşılan
- 1 ay
Olması gereken şeyler değil mi hanımefendi?😊
Soran1 ayHer erkekte olmaz
- 1 ay
O da onların sorunu
Gizli Üye(25-29)1 aySizlerr nasıl erkeklerle karşılaşıyorsunuz bilmiyorum ama gerek tanıştığım arkadaşlarım gerek flört ettiklerim hepsi huzur istiyordu.
31 Yorumla- 1 ay
Çok doğru
1 aytipe onem verir bir de azginliga duzgun kiz seven cok nadir deneyim sasmaz
13 Yorumla- 1 ay
Hiç de bile
- 1 ay
@Psikoatbirerkek aynen knk inandik
- 1 ay
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayKendilerini fiziken ve ruhen her zaman destekleyen sâdık ve tutkulu bir kadın isterler
10 Yorumla
1 ayOnlar da bilmiyor Sevip değer versek onu istemiyorlar mantıksal ilerliyoruz onu da istemiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 ayGüzel bir evlilik güzelliğini anasından almış cimcime bir kız çocuğu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayÇoğu erkek popodan yemek ister ama bunu kendine bile itiraf edemez
34 Yorumla
Soran1 ayNasıl yani üzerinden yemek yemek mi
Cevap sahibi1 ayhe ayn
Soran1 ayHıı
- 1 ay
😂salağa yatmışındır inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Sevgilisiyle mutlu olmak erkek oldugunu hissetmek ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
1 ayBen de merak ediyorum. Bir dediğini iki etmedim ona rağmen terk edildim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
1 ayBana göre sevilmek ve değer görmeyi ister. Bir kadının ona erkeği olduğunu hissettirmesini ister
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. huzur.
bilhakiste sorun problem dert çıkarmayan kadın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Sakinlik, huzur, sevilmek, saygı, değer, anaçlık, titiz bir kadın
00 YorumlaSadakat güven agır başlılık samimiyet dürüstlük tutku sevgi
00 Yorumla
1 ayÖnem verdiği şeyler belli bunu ya bunuda demeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayErkekler okadar karmaşık insanlar değil.
Ya eğlenmek ister ya evlenmek. Ama kadınlar çok karışık ve karmaşık. Kadınlar bile kadınları anlayamaz ama erkekler erkekleri anlar.
00 Yorumla
1 ayÇoğu erko edebiyat yapmış boşa hepsinin isteği belli cinsellik.
04 Yorumla- 1 ay
agız konusu dayama millete
- 1 ay
@PlutoandHades öylesiniz kardesim
- 1 ay
@Filosuruğu nasıl olalım o zman?
- 1 ay
@filosurugu nasıl olalım o zman?
- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?