İlgisiz ama ayrılmayan, arada bir yazan sevgiliye ne yapmalı? Arada dediğim 20 gün yazmadı, arada yazmama rağmen uyarmama rağmen ama ayrılmıyor da, ayrılsam da dönen o oluyor
1 ay
Cevap
4Cevap
İlgisiz adamdan sen neden tümden ayrılmıyorsun? Dönünce neden kabul ediyorsun?
Bu defa düzelir belki diye onun galiba benden beklentisi farklı ama bilmiyorum
Yuh anasını satayım 20 gün yazmamasına rağmen sevgili mi kaldınız
Yok zaten güya ayrıldım ama dilim söyledi
Neden ayrılmıyor ne vaad ediyorsun bir çıkarı var ki ayrılmıyor para mi veriyorsun yemek mi ne
hiçbir şey yok sadece o belki öyle yaparak benden cinsellik bekliyor
Senin ne istediğine bagli
Çok seviyorum çok ama sonu olmayan bir ilişki 😢
Saglam ilişki olmuş maşallah 🧿
B*m b*k bi ilişki
Bitir o zaman
Çok seviyorum kalpte nasıl biter
Sevişin
Off özür dilerim bir an parmaklarım yazmak istedi tutamadım kendimi savaş fakan diyince ŞJFLDHXKDKLD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlgisiz biriyle savaşmak, kendi kalbini yormaktan başka bir şey değil aslında… 🥺 20 gün yazmamak, ilişki değil “hatırlayınca uğramak” gibi duruyor. Sürekli sen çabalıyorsan, o da ayrılmayıp sadece kapıyı açık tutuyorsa, biraz kendini seçme zamanı gelmiş olabilir. 💔 Kendini geri çekmeyi düşündün mü, o zaman ne yapıyor mesela, gözlemledin mi? 🌸
Yazıyor ben geri çekince ama düzelince yine aynı zaten ben çok ayrıldım hep dönen o oldu
Aynı döngüde dönüp duruyorsunuz resmen hamster ilişkisi 😅💔🐹
Senden giden o geri gelen o ama değişen hiçbir şey yok gibi duruyor. Çünkü sen ayrılıyorsun o dönüyor sonra o rahatlayınca yine eski ilgisiz haline dönüyor değil mi 🥲
Bu aslında “seni kaybetmemek istiyorum ama emek vermek de istemiyorum” modu biraz 😶🌫️ Bu da sevgi değil konfor alanı gibi.
Şöyle düşün: Bir insan gerçekten korksa kaybetmekten 20 gün ortadan kaybolup seni çıldırtmayı göze alır mı sence? 💭
Sen geri çekilince yazması da aslında “Aaa gidiyor mu yoksa dur biraz mesaj atayım” paniği. Yani içten gelen bir ilgi değil kaybetme korkusu tetiklenince gelen refleks gibi.
Bence artık ayrılmak yerine net bir sınır koyma zamanı gelmiş:
“Bak ben böyle arada hatırlanan biri olmak istemiyorum. Beni hayatında düzenli olarak istemiyorsan kapıyı da tamamen kapatıyorum. Gidip gelmeler bitti.” tarzı sakin ama çok net bir cümle kurabilirsin 🧨
Sonra da gerçekten uygulaman lazım. Gidip gelmesine değil istikrarına bak. Sürekli seni yoran bir ilişki zaten seni tüketiyor şu an belli 😔✨
Sen savaşılacak bir şey değil değer verilecek birisin. Birinin acil durum butonu değil hayat ortağı olmalısın 💕🕊️