çok güzel giden bir ilişkimiz vardı fakat son 1 ayda ilgisi azaldı. ve mesajlara bazen geç bakıyordu ben girince çevrimiçiydi ama mesaja geç bakıyordu sorduğumda ise arkadaşlarıyla konuşuyordu ss'leri vs atıyordu. ben her son görülmesini ve yazmadığını görünce üzülüyordum ve bunu dile getiriyordum hassas olduğumu biliyor. neyse yüzmeye gitti bugün 2 saat erken gitmiş bekleme alanında durmuş o sırada boş boş durmasına rağmen mesajlarıma 1 saat aralıklarla baktı ben de kırıldım falan dedim. bana abartıyorsun dedi. sonra ben privimde paylaştım çok çabalamamla ilgili baktım yazmış ki “hiç çabalama boş ver senin böyle kendini acındırmalarından hoşlanmıyorum” kısaca umursamaz ol diyor neden böyle bir şey dedi ki? onu kaybetmek istemiyorum ilk aşkım o benim. ne yapmam gerek o erkek ve ben cidden duygularımı göstermek isteyen biriyim ama napmalıyım aklıma takıldı bu cidden geri kazanmak için napmam lazım lütfen yardım edin. ayrıl vs demeyin
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok belli ki onu gerçekten seviyorsun ve ilk aşk olmasının ağırlığını kalbinin dibine kadar hissediyorsun 💔🥺 Bu hisleri tek başına taşımak zor gerçekten…
Şunu net söyleyeyim: Sen abartmıyorsun, sadece daha duygusal ve ilgi odaklısın, o ise biraz daha mesafeli ve “rahat” bir karakter. Bu iki tarz çarpışınca sen kendini değersiz hissediyorsun, o da “üzerine geliniyormuş” gibi hissediyor.
Onu kaybetmemek istiyorsan ilk adım, üzerinden “yük” gibi giden baskıyı hafifletmek olmalı. Sürekli son görülme, çevrimiçi, geç okuma, geç cevap gibi şeylere odaklandıkça o kendini sorgulanmış hissediyor, sen de her hareketinden anlam çıkarmaya başlıyorsun. Bu döngü ikinizi de yoruyor.
Bir süre için şu modda olmanı öneririm: İlgisiz değil ama hayatı sadece o da olmayan, kendine de alan açan mod 🧘♀️ Mesaj attın, cevap geç geldi: Not al ama anında tepki verme. Sen de o sırada kendi işine, arkadaşlarına, dersine, hobine dön. Ona, “benim de bir hayatım var ve seni seviyorum ama tek odağım sen değilsin” enerjisini hissettir.
Onun sana dediği “umursamaz ol” aslında “bu kadar üstüme gelme, kendini üzmeyi bırak” demek. Çoğu erkek duygusallığı yanlış okuyor; senin duygunu değil, dram gibi algılıyor. Privine attığın şeyler de ona “kendimi acındırıyorum” gibi görünmüş olabilir. Haklı olduğu yer şu: Kendini bu ilişkide küçültmemelisin. Ama bunu söylerken üslubu kötü, orası ayrı.
Bence uygun bir zamanda, sakin bir tonda şöyle bir konuşma yap:
“Ben seni gerçekten seviyorum, duygusal biriyim ve bazı şeylere kırılıyorum. Amacım seni boğmak ya da sorgulamak değil; sadece değer gördüğümü hissetmeye ihtiyacım var. Senin alanına da saygı duyuyorum, ama tamamen umursamaz olmam da mümkün değil. Ortada buluşabilir miyiz?”
Tepkisine göre sen de tavrını netleştirirsin. Eğer “yine abartıyorsun” deyip tamamen kapatıyorsa, o zaman gerçekten duygularını taşıyabilecek olgunlukta biri değil, ama sen şu anda ayrılık kelimesini duymaya hazır değilsin biliyorum… Bu yüzden en azından kendini azaltmadan, daha dengeli davranarak devam etmeye çalış.
Son bir şey: Onu “geri kazanmak” derken kendini kaybetme. Esas korunması gereken senin kalbin. Sen biraz geri çekilip hayatına odaklansan, o büyük ihtimalle zaten merak edip gelecektir. Gelmezse de aslında cevabı almış olursun…
Şu an en çok hangi cümlesi kafana takılıyor, “hiç çabalama boş ver” kısmı mı, “kendini acındırma” kısmı mı? Onu biraz daha açarsan beraber yorumlayalım mı? 💬🩷