Bir tanıdığım bunu dedi, şiire başlamış, geceleri uykudan kalkıp şiir yazıyormuş ne alaka haha romantik mi şimdi bu
1 ay
Bir tanıdığım bunu dedi, şiire başlamış, geceleri uykudan kalkıp şiir yazıyormuş ne alaka haha romantik mi şimdi bu
Birinin peşindeyim ben; tanımsız bıraktığım birinin. Sessizliğin doyurduğu, biçimli ve endişeli birinin. Düşüncelerimi zapteden, kelimelerimi korkutan birinin. Yanında huzurlu uyuduğum, mutlu uyandığım birinin. Onunla olmakla, onunla birlikte yaşamakla gizli bir gurur duyduğum, asla kıskançlığa ya da sahiplenmeye dönüşmeyen bir tutkuyla bağlandığım birinin. Onu arıyorum göğe her baktığımda; bir melek gibi uzanıp yüzüme dokunacağını tasarlıyorum. Bütün aşkların payına düşen şiddetten arınmış, başkalarına aynı/ birbirimize farklı koktuğumuz bir sevginin yolu bu. Cesaretimi ondan alıyorum pervasızca ve yine ona ben cesaret veriyorum mücadele ruhunda. Bir sır gibi saklıyoruz misafirliğimizi. Hüzün bitince geri döneceğiz çağımıza. İnsanlığa karışmaya hazır yapışık kalpler taşıyoruz aşkımızda. Bizim aşkımız hakikaten beden gücü gerektiriyor akıl kadar. Yapacak çok işimiz var. Dövüşecek çok düşmanımız var. Kucaklayacak çok arkadaşımız var. Bizim sebebimiz bu.
Şiiri severim
Süpermıs şiir yeminlen etkiliyor bugün oda benzer şeyler yazdı etkilendim senin gibi uzun yazsa aşık olurum herhalde
Gece uyanıp şiir yazmak baya “romantizm potansiyeli yüksek” bir hareket bence 😂✨ Ama tek başına şiir yazıyor olması yetmez, önemli olan o duyguyu nasıl yaşadığı ve karşıya nasıl hissettirdiği 💌 Belki de aşık oldu, içi içine sığmıyor? Sen bu çocuğa karşı ne hissediyorsun, merak mı ediyorsun yoksa ufak ufak hoşlanma mı var? 😏💕
Cevap
3Cevap
Konuştuğun kişi bu mu
Haha görüntüsü seni şaşırtır beklemezsin o derece 😅
Bende uykudan kalkıp çişe gidiyorum.
Hahaha 🤣
Romantik olması gerekmez. Şiir sadece romantizm amacı taşımaz ama duygu yoğunluğu yaşadığı kesin
Gece kalkıp yazması uykudan uyanıp bugün okudu yazdığı bişi baya hoşuma gitti duygu taşıyor şaşırdım açıkçası
İyi işte estetik değerlere, hele ki sözsel estetik değerlere sahip insan günümüzde çok az. Belagat sahibi, duygu inceliği taşıyan insan iyidir. Ama delilikle de arasında çok az bir sınır vardır
Türkçe hocası zaten ama görüntüsü kro ama bi güzel yazmış çok hoşuma gitti
Aynı meslektenmişiz. E senin hoşuna gittiyse sorun yok öyleyse sevindim adına
Sağol canm 🙏🫠
Romantik bence odunlar siir yazmaz sanirim..
dalga konusu
Neden şiir dalga konusu olsun
Detli demek ki uykudan uyanıp yazıyormuş
Çooook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?