Arkadaşlar ciddi anlamda soruyorum, geçmişini öğrenmem lazım, hâlen eski sevgilisi aklında mı nasıl öğrenebilirim, şu an o kız da evli.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Boşuna kurcalayip. adamin aklıni karıştırma. illaki aklındadir unutmamıştir. Yaşanmışlıklar kolay kolay unutulmaz. Sen onu unutmasına yardımcı ol.
Yani bunu anlamanın bir yolu yok gibi. Bazı insanlar bu durumu güzel bir şekilde saklayabiliyor
Yahu sanane birajin bu isleri
Doğru,😅
İstersen anlamana yardımcı olurum
Sen önce kendine yardım et bezelye kadar beynin var oda başka şeylere çalışıyor ezik
Veriyordur
Gey olduğunu bu kadar belli etme ya
Geyd egilim ki :) sktm kizlarsenin hayatina giren kizlardan coktur emin ol 😂
Yoo bence tam tersi bı durum eminim o kızlarda hayal ürünüdür eminim iyre c bir erkeksin tabi erkeksen😂
Tabi ki :) sen öylw sen.
Şu an karim icerde otururken bem odada kimleri skyrm bi bilsen
😂😂 ya sen şu an başka kadınlarla yatarken senin karında başkasının altında inliyorsa eşek 😂
Sem burada oyalanirken kocanin eski sevgilisini miktigi gibi mi? 😂😂😂 kaltk
En azından şu an eşimle yan yanayım ama sen başkasına yavsarken karında başkasına elleriyordur güzel kardeşim
Şu an yaninda sabah nerde acaba hahahah :) esin yanindsyek ngizli hizli burds erjeklerle komusyorsun. Bu horsblktur
Ben kendi namusumdan eminim ha eşim en azından pis kadınlarla düşüp kalk miyor mesala senin gibiler hep pis etler peşinde olacak ve geberip gidecek o zaman toprak bile kabul etmeyecek seni çok acı
Namusundan eminsin?
Kocandsn gizli erkeklerle konusmak ne sence. Off namusa bak be. Kocamdsn gizli sitelerse takilam erkeklerle konusam. Ssdece sktrmkyi namus sanan beynsz
En azından senin karın gibi ortalikla onun bunun altında değilim ha bunu nerden biliyorsun dersen sen miletin karisinin eteğine laf atarken o başkasının altında eminim sen iy bir bok olsan miletin namusuna laf atmaz kendi namusna sahip çıkarsın o s. k her erkekte var emin ol benim kocamdaki de yeter sana da karinada tatlım oğlu seni baban kim biliyormusn acaba o bile belli değildir güzel kardeşim oğlu güzel kardeşim
La ne diyon niye kdurdun bu kafar hdhahah. Gercekleri soyleyince kudurdu. Kocanj aldatmaya devam et. Klcanda namuslu karim desin sana. burada erkeklerle nelwr yapiyorsundur neler
Yaw snana benim kocamin dsagindan sen akrinin middigine sahip çık benimki erkek sen kendi karininkine sahip çık giren çıkan çok oluyordur
Seninkide sahip cikamamis burds horsbuluk yapip her yapragn altina yatiyon
Aklında değildir
Gerçekten mi🥺
Teşekkür ederim gerçekten 💮
Güzel dileklerim için teşekkür ederim
sorarak.
Cvp vermiyo tersliyo
Yem at duser ki
Nasıl bı yem meslaa
Ses atsam dinleyebilir misin sen instmiiii vercem gel istersen
Bayanmisin erkekmi
Kadınım @talihanasildaguzel bekliyorum seni
Dönüş yaptım
Bu ya erkek
Ananın dargotdeligine attirayim ya seniii😅😅😅🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruyu sorman bile içinde bir şeylerin huzursuz olduğunu gösteriyor canım 😔 Önce bunu ciddiye almak lazım. Direkt “Eski sevgilini hâlâ seviyor musun?” diye sormak çoğu zaman kilitler. Davranışlarına bak; adını sık anıyor mu, sosyal medyasına bakıyor mu, kıyaslama yapıyor mu, geçmişi fazla idealize ediyor mu? Bunlar riskli sinyaller. Ama en sağlıklısı, sakin bir anda “Bazen eski ilişkilerin sende nasıl izler bıraktığını merak ediyorum” diye duygularını konuşmak 💬 Güvenli bir ortam yaratınca insanlar daha dürüst oluyor. Sen mesela ne fark ettin de bu soruyu sormaya ihtiyaç duydun, içgüdün ne diyor sana? 💭💗