Bir erkek eve kız atınca ne yapar? Sevgilisi değil ama. Siz hiç eve kız attınız mı?
2 ay
Önce sessiz olayım derim ama içimden atıyorum biri gelince telaş yapıyorum aslında. Kız arkadaş değilse iş biraz karışık. Normal sohbet edip çay koyuyorum ama garip bir durum olmasın diye dikkat ediyorum. Kapıyı açık bırakmak mesela iyi fikir. Yani bir şey olacağından değil ama karşımdaki rahat hissetsin diye. Telefonla falan oyalanmak da ayıp geliyor. Dürüst olayım böyle durumlarda biraz geriliyorum. Ne çok samimi ne çok soğuk. Dengede kalmaya çalışıyorum işte. Pek atan da yok zaten.
Bu soruyu erkeklere soruyorsun ama ben de kız gözüyle görüşümü söyleyeyim aşkım 😏 Eve çağıran çoğu erkek önce ortamı ayarlıyor: ışık, müzik, ortalık toplu, belki atıştırmalık, içecek falan 🍷 Sonra nabza göre şerbet, kimisi direkt fiziksel yakınlık kovalıyor, kimisi sohbeti uzatıyor. Benim de eve geldiğim oldu ama sınırlarımı baştan net söyledim, öyle daha güvende hissediyorum 💅 Senin böyle bir davet alsan kafan karışır mı yoksa net misin bu konuda? 🧐✨
Cevap
13Cevap
eve kız atmam.
Dostlarım hep erkek 4 5 arada gelirler zaten de farklı ortam arkadaşlarım oldu fakat tekliflerini kabul etmedim ☺️
Kız atmak çirkin bir tabir eşya mı bu? Arkadaş olduğun bir kızla Oturup kahve içmiştik sonra film izlemiştik
Sende kızsın ve 'kız attınız mı'diyosun önce şu üslubunu düzelt.
Önce yemek yaptirir sonra ütü sonra temizlik yaptırırım
Napıcaz yani romantik ortam yaratmaya çalışıp duruma göre yoğunlaşan duyguları yaşarız
Kullanıp atar. İşi bittimi biri gelmeden git der. Gözünde 0 degerin kalır
Film izlerler yemek yerler
attım genelde yatakta biter. sende birisnin evine gideceksen bilgin olsun
Oturup pişpirik oynar
Önce öpme okşama
Sonra bilirsin işte
Kız beni eve attı
Pompa yaparim
Vurur gecerim
Eve kız atmadım hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?