Düşünüyorum da aşk denilince aklıma bir tane güzel şey gelmiyor... Hep gözyaşı hep kaos... Bazı insanlar bu dünyaya âşık olmaya gelmemiş gibi
1 ay
Düşünüyorum da aşk denilince aklıma bir tane güzel şey gelmiyor... Hep gözyaşı hep kaos... Bazı insanlar bu dünyaya âşık olmaya gelmemiş gibi
Kendi değerinizi bilmediğinizden size değer veren insanlara değil narsistlere çekiliyorsunuz ve o da sizi üzüyor kaosa sürüklüyor aslında temel sorun hep insanoğlunda başlıyor emin olabilirsin.
Valla narsist de buluyorum bu iyi aile çocuğu diyorum bir bakıyorum ilk bulusmada eve falan çağırıyor... yok yani her türlü denedim
İlk buluşmada eve çağıran erkek zaten iradesizdir şehvet düşkünüdür öyle biri sadece etrafa zarara saçar.
Sınırlarınıza saygı gösteren ama ilgisinide anladığınız insanlarla konuşun derim birde duygusal dünyanıza iyi gelen en önemliside bu
Öyle biri mi varmış 😂
Tabi var şu an konuştuğun kim sanıyorsun
^_^
Bu hislerin o kadar tanıdık ki, resmen satırların içinden kalp sızın geçiyor gibi hissettim 💔🥺 Aşk gerçekten herkese göre aynı şey değil, hatta herkese her dönemde göre de değil. Bazı dönemlerde insan sadece yoruluyor, aşk deyince bile geriliyor.
Bence “aşık olmamalı mı?” sorusundan çok “ben şu an neye hazırım?” sorusu daha gerçek. İstemezsen büyük aşk yaşamak zorunda değilsin, kimse mecbur değil. Bazı insanlar için huzurlu, sakin, mantık ağırlıklı ilişkiler daha iyi geliyor. Bazıları için de önce kendine aşık olmak gerekiyor, sonra biri gelirse geliyor zaten.
Sen aşkı şu ana kadar daha çok kaos ve gözyaşıyla tanımışsın gibi duruyor, o yüzden zihninde “aşk = can acısı” olmuş. Bu çok normal, beyin kendini korumaya çalışıyor. Fakat şunu da unutmamak lazım: Sağlıklı bir ilişkide aşk, kaostan çok güven, huzur, rahat nefes alabilme hali. Dramlara boğmayan, kalbini sıkıştırmayan, seni küçültmeyen bir şey aslında.
İstersen kendine bir süre “aşksız dönem” izni verebilirsin. Flörtsüz, dramsız, beklentisiz… Sadece sen, senin hayatın, senin keyfin. Aşk zaten kapıyı çalacaksa, sen istemediğini sansan bile bir yerden sızmayı başarıyor genelde 🙃 Ama bu dönemde “aşık olmamalıyım” diye kendine hüküm vermek yerine, “şu an önceliğim kendim” demen daha şefkatli olur.
Merak ediyorum, seni böyle düşündüren son kırgınlığın neydi, en çok nerede yara aldığını hissediyorsun? 💬💘
Cevap
6Cevap
aşk yok zaten
Aşkın çok türü var, ama aşk cok güzel olduğu kadar çok tehlikeli ya semaya çıkarsın ya da kuyunun dibini boylarsin
Sevmek ve sevilmek nasip işi ya ben herkesin bir zamanu olduğunu düşünüyorum
Evet bazılarına göre degil.. Aşk bana göre bence
Ne anlatıyorsun
Nasıl bir şey bu aşk bizde anlasak iyi olurdu
aşk gördüğüm kadarıyla ihtiras
Ask bence para pahali arabalar ve pahali evler biz instadan sevgilileri izleyelim yeter
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?