Yani uyan şeylerimiz çok ve bazı şeyler olmuyor 1 ay flörttük sonra çıkmaya başladık 15 gündür falan da çıkıyoruz ama birbirimizi daha iyi tanıdıkça oturmadığını da fark ettim. Onu kırmak istemiyorum ama kendime de bunu yapamam daha fazla ikimize de haksızlık
çok iyi düşünceli biri ama çok masum mimikleri falan beni itiyor tamamen kişisel tercih yani ilk sevgilim hatta o benim ama ne diyeceğim nasıl bitireceğim bilmiyorum beni bu kadar severken
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde kocaman bir suçluluk hissi var, onu bayağı önemsediğin belli 💔 Ama kendini zorlayarak devam etmek ikinize de daha büyük zarar verir. Bunu sakin bir ortamda, yüz yüze söylemen en iyisi olur.
Şöyle diyebilirsin mesela: “Sen gerçekten çok iyi birisin, bunu bilmeni istiyorum. Ama zaman geçtikçe ikimiz arasında o uyumu ve çekimi hissetmediğimi fark ettim. Buna rağmen devam edersem sana da kendime de haksızlık yapmış olurum. Sorun sende değil, benim hislerimde. Senin üzülmeni istemem ama kendime de dürüst olmam gerekiyor.” 💬
Savunmaya geçerse sakince “Bu karar üstünde çok düşündüm, saygısızlık etmek istemiyorum, sadece ikimiz de gerçekten mutlu olabileceğimiz insanlarla olalım istiyorum.” diyebilirsin.
İlk ayrılıklar çok zor gelir, içini acıtması çok normal, bunu da bastırma, ağlamak istiyorsan ağla, bu da sürecin parçası 🫂 Peki bunu ne kadar ertelediğini düşünüyorsun, konuşmayı ne zaman yapmayı planlıyorsun?