"retroaktif kıskançlık" da deniyormuş buna, eski cinsel ilişki veya lovesal ilişkilerini kafaya fazlasıyla takma durumu. maalesef takıyoruz 😒

"retroaktif kıskançlık" da deniyormuş buna, eski cinsel ilişki veya lovesal ilişkilerini kafaya fazlasıyla takma durumu. maalesef takıyoruz 😒
Hayır, geçmişi kafama takmam çünkü geçmiş değişmez, önemli olan bugünkü davranışlar ve ilişkiye kattıkları benim için. Geçmişi kurcalamak da genelde güvensizlik ve gereksiz kıskançlık ve stres yaratır hiç gerek yok mutlu olmaya devam.
her şeyi sizden öğrenmesi yorar özellikle tecrübeli biriyseniz. ayrıca hayatı sizle öğrenip sonra orası burası ayrı oynayıp sizi terk etme ihtimali de yüksektir zira merakları olacaktır. doymuş ama yine de prensipli insanlarla tanışmaya çalışın. bir kere yapan bir daha yapar, birine yapan sana da yapar kuralını unutmayın tabi. yani daha önce aldatmış birisi mutlaka yine aldatacaktır vs vs.
Ben takılırım ama sorarım dürüst cevap verdiğine inanır ve öyle devam ederimm. Daha önce bir şeyler yaşamış birisini pek istemezdim ya. Her şeyini ilk benimle yaşamasını isterdim. Çünkü ben yaşayacağım her ilkimi onunla birlikte yaşamak isterimm.
dürüstlük bu konu da cok önemli ya zaten katılıyorum. anlıyorum seni, ilklerini yasamak istediğin birinin de ilki olmak istiyorsun, cogu insan da bunu ister zaten haliyle.. biraz sanss maalesef
rica ederimm🫶
Takmayız, biz insan üstü bir varlığız zira
neysin sen sıkıştır bey
su şekil oz guvenli olacaksin, idolumsun
Cevap
49Cevap
Nasıl bir geçmişi olduğuna bağlı ama çok takmamaya çalışırım
Ne kadar ciddi olduğuma göre değişir
ha takilmaliksa takmam diyosuunn sjskks
Takmam diyen çıkar amacı olan bir ilişkidir 🙃
Benim geçmişim iyiyse onunki de iyi olmak zorunda gadası
doğru mantik
Tabiki
geçmişi takmam.
Gecmisi bozuk olanla isim olmaz temiz namuslu olmayacak benim eşim olacak sevgililik diye bir sey yoktur zaten seks iliskisi vardir birisi sevgilim var diyorsa ne oldugunu anlarsin onun seviyoruz evlenecez asigiz bu sacmaliklari gececekler kim seks yaptigi ile evlenir öyle ben erkegin parasini yiyim erkek de beni yatakta araba da katta yatta s. iksinn istedigi kadar parasini yiyom yaa sorun yokkk
Takarım
Takıntılıyım
Bence herkes takmalı
Bu kadar rahatlık gevşeklik olur
bence de ya, takmam diyenlere sasiriyorum
Kadınlara yalakalık yapıp iyi görünme çabaları
Belki takılırım kafasında
kadinlarda da var çoğunluk takmam diyo ajsjsj
Şöyle bir şey var takılmak istediğin insanın geçmişi umrunda olmaz zaten ama sevgilim dediğin kişinin geçmişi önemli olmalı ☺️☺️☺️
benim hayatimda, sadece takilmak istedigim biri olamaz ya. o yüzden bu olaya oyle bakamıyorum, birini hayatima alacaksam direkt daha ciddi gozunde bakiyorum, takilip geceyim kafasinda degilim. gerçi onu da kiskanirdim
Kafaya takmam kimse masum değil herkes hata yapar önemli olan benden sonra hata yapmaması herkes kendi dengini bulur hayatta
Sen de mi takıyorsun? Senden beklemezdim sjsjdj. Benim yok ve hiç olmadı. Takacak bir şeyim yok yani 😎 ya da ağlasam mı bilemedim sen bu işleri daha iyi bilirsin sjsj
insanların genetiği birbirine geçer , çok erkekle yatan bi kadın doğurduğunda bütün o erkeklerin dna izleri çocuğa geçer.
bana göre saflıktan uzak , iğrenç bir durum.
Benden öncesi beni ilgilendirmez ama benimleyken tv de dekolteli kadın bile görse bakışlarını çevirmesini isterim
Geçmişte yaşanan geçmişte kalır yok olur önemli olan gerçek bir sadâkat ve aşk ile geleceğe odaklanmak ilişkide huzur vazgeçilmez
Evet bırak cinsellik yaşamış olmasını başka bir erkekle el ele tutuşup gezip öpüşmüşlerse vesaire el ele tutuşmak da dahil benlik değil
Tabi ki bakarım.
Geçmiş bir ayna, şu an ki ise yansıma.
Ne yaşadığını bilirsen, yaşayacaklarının ön izlemesini görebilirsin.
adam fontlu yazmıs bide ak
Eskiden herkese mavi boncuk dağıtan, kriteri olmayan biriyse bi soğurum yani. Dikkat ederim bu yüzden
nasıl takmayalım ki biz 1-2 kişiyle bir şeyler yaşamışız o 20-30.. insan bozuluyor
esitsiniz biliyor musun. 1-2 kisiyle yasamissan zaten istersen 100 kisiyle daha yasa bir farkı yok bana gore. onemli olan iliskilerde 1 tarafin hicbir sey yasamamis olup, diger tarafin yasamis olmasi. bu ayırır
ama zaten o 1-2 kisiyle yasadıgımda bile uzuntu ile ayrılan taraf olmusum karsımda ki insan 20-30 kisiyle öncesinde birlikte olmus da olsa flört etmis de olsa karakterinden önce gecmisini sorgulamam yanlıs olur böyle bi ön yargıya zaten kapılmam önemli olan karakteridir benim icin
Erkek o.. busu olmamışsa takmam. Bana ne benden öncekinden.
Sormam, merak etmem... Ne yaşamışsa yaşasın.
Ama bana da sormasın, cevap vermem.
Benden önce olmuş bitmiş konu kapanmış ben benden ve sonrasına bakarım
Takılır yani bu normal ama takmamak gerek değiştiremeyeceğin şeyleri takmamalısın
İnce detayına kadar inmesine ben sebep olurum sonra gene ben kriz yaşarım 😃
İlişkinin gidişatına göre değişir durum. Sadece flörtleşmek ise amacı tabiki takmaz.
Takarım bir keresine sizin bağlanma olayınız azalıyor
Hayır geçmişe kafa takılmaz çünkü geçmişte yaşarsan geleceğin olmaz.
Bunada bir isim bulmuşlar desene. Arabanın geçmişi bile kafaya takılırken kızın geçmişi takılmaz mı
Bilmek isterim. Dürüst olmasını beklerim. Bu çok önemli
Hayır takmam sorduğumda dürüst olmasını isterim sadece
Geçnişi olduğunu öğrendiğimde ayrılıyorum. Zaten teklif götürmeden önce de gözlemleyip araştırıp öğrenebilirsem direk teklif bile etmiyorum. ya da fb gözü ile yaklaşıyorum.
Yok ya insan kafayı yer
ya niye cinsellige atıyor konuyu, bence cinsellik degil yani ask iliskileri olmasi lazim
ehehe🫢🫢
Telegramdaki ifşaa videolarını izle sevgilimin geçmişi benim içn önemli değil diyorsan altın madalya takıcam
Takmam diyen yalan söyler
kime verdiyse verdi en son bana veriyor sorun yok
Hayır umursamam geçmişi
Geçmiş geçmişte kalır ben o ana ve geleceğe bakarim
Geçmişe takılmam.
Üstün körü konuşulur eskiler çok kötü bir geçmişi yoksa takılmaz
kıskanırım ama belli etmem dogrusu budur gecmis gecmiste kalmali pek konusulmamali hos degil
Ben takiyordum ya bu durumu aşmak gerek.
Cinsel ilişkisi olmuşsa evet
Takmam. Önemli olan benimleyken ne yaptığı
Olabilir kişiye bağlı
Takarım çünkü geçmişi çok önemli
Geçmişi 0 biri lazım bu yüzden
Takarım kafaya
herkes düşünür
Ben takarım bundan da gocunmam
Geçmişi ayağıma dolanmasın.., yeter.
Biz sevgilimizi takmayiz ki gecmisini takalim
Geçmiş geçmişte kalmıştır önümüze bakmak gerek
Geleceği benim için daha önemli