Cirkn ve fakir erkekler daha beter?

Hani hep derler ya kızlar paraya veya boya bakıyor diye, hiç öyle bir şey yok en azından ben öyle biri değildim. 25 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. 1.70 boyundayım ve ortalama güzellikte bir kızım. Etrafımda hep bana ilgi gösterenler oldu ama utangaç biri olduğum için hiç pas vermiyordum. Bir gün dedim ki artık biri bana ilgi gösterdiğinde ben de karşılık vereyim. Biri işte 1 aydan fazla bana yazdı ilgi gösterdi ben de kendimi zorladım karşılık verdim. Bunu da görseniz boyu 1.75 bile yok dişleri hep yamuk tipi de ortalama altı bir şey ayrıca ben iyi bir bölümden üni mezunuyum, o lise mezunu bile değil küçük bir dükkanda esnaflık yapıyor. Yav dedim önemli olan karakter boyun tipin önemi yok ayrıca hiçbir zaman uzun boylu bir kız olmama rağmen illa 1.90 olsun kaslı olsun kumral olsun demedim. Her neyse bununla birkaç defa görüştük baktım bunun niyeti farklı takılmak istiyor. Ben de karşılık vermeyince beni ghostladı şok geçirdim. O günden beri anladım ki çirkin erkekler daha beter o yüzden yakışıklı ve uzun boylu erkeklerin daha karakterli olduğunu düşünüyorum. Ve 1.90 yakışıklı ve zenginlik kriteri koyan bacılarıma hak veriyorum. Çirkin ve fakir erkeklere yüz verince kendilerini bir b*k sanıyorlar

Cirkn ve fakir erkekler daha beter?