Patronum olan erkekle ilk öpücüğümü yaşadım, sevgili olmalı mıyım yoksa uzak mı durmalıyım?

Bir erkekten hoşlanıyorum. Ben 20 yaşındayım, o ise 25. Daha önce hiç ilk öpücüğüm olmamıştı, dün onunla oldu. Onu 1 yıldır tanıyorum ama daha önce ona karşı sevgi gibi bir his beslememiştim. Son 1 aydır yakın arkadaş gibiydik. Kendisi aynı zamanda patronumdu.

Son günlerde geceleri buluşmaya başladık. Evlerimiz çok yakın, evin yakınlarında bir yerlerde oturup 4-5 saat sohbet ediyorduk. O da bana saf olduğumu ve tam onun sevdiği kız tipi olduğumu söylüyordu.

Daha önce çok fazla kızla konuşmuş ve yakınlaşmış olduğu için ona karşı yakın olmaktan tereddüt ediyordum. Kısacası dün bana açıldı ve beni öptü. Ben de çok etkilendim, 1-2 saat öpüştük. Ama ben ona onu sevmediğimi ve sevgili olacak kadar güvenmediğimi söyledim. O ise beni ikna etmeye çalıştı.

Şimdi de “Ev tutalım, yemek yaparız, film izleriz, her şeyi birlikte yaparız” diyor. Konuşması, bakışları çok inandırıcı geliyor. Aynı zamanda şu ana kadar kimseye karşı bu kadar etkilenmemiştim. “Sen beni kabul edene kadar seni beklerim, nasıl istersen öyle olsun” diyor.

Kafam çok karışık.

Patronum olan erkekle ilk öpücüğümü yaşadım, sevgili olmalı mıyım yoksa uzak mı durmalıyım?