Ama toksik aşk, psikoloji, travma esintili olsun yabancı da olur yerli de.
1 ay
Ama toksik aşk, psikoloji, travma esintili olsun yabancı da olur yerli de.
Yalanci bahar 🤧🤧🤧
Bir hint dizisidir ve detay kısmına eklediğiniz her bir temayı işlemiştir 🥹

Dizi şarkısı o kadar güzel ki… ah..
https://www.youtube.com/embed/Cic5YNOKuvY Ayyyy bu şey benim ilk aşkım arkeyyyy hahshdhsh uzun zamandır görmüyordum unutmuştum bir anda görünce şaşırdımm hâlâ hatırlayan varmış vayy
Küçükken ablamlarla ne izlerdik yaa resmen 2015-16'ya ışınlandım...🥹
Ve evett!!! Müziği çok güzeldiii çok seviyordum dizinin sonları her ne kadar saçma da olsa çokseldi.. yanlış hatırlamıyorsam madhu bala ölüyordu kızı doğduktan sonra ve kızı madhunun aynısı oluyordu sonra arkeyin aynisiyla tanışıyordu (Hint dizisi illa saçmalayacaklar yoksa olmaz😂) ama ilk bölümler orta bölümler güzeldi mazilere daldım kumandayı babamdan çalıp bunu açardım şimdi de kumandaya elimi sürmem...
Yaa 🤣🤣🤣
Evetttt
Madubala Semsir Malik 🤣🤣
Bir de Arkey Singrayzada olmalıydı sanırım
Beni de hep coook eskilere götürür 🥹
Hint dizisi bir sacmalik olmazsa gerçek bir hint dizisi değildir 😱😎
O zamanlar güzeldi, o zaman olan şeyler ile
🎀🌌🥹
Yok o soy adı Arnav Singrayzada’ydi seriler karisti 🤣🤧
Arkeyinki rishabh kundraydı (rk) derlerdi shjfdjjfsj ben de düşünüyorum biddu muydu diye sonra biddunun yardımcısı olduğu aklıma geldi, dün gece bu yorumu gördükten sonra direkt YouTube'a koştum ve izledim yorumun sayesinde eskileri hatırladım güzel bir tesadüftü teşekkür ederim sayende 😍🥲🫂💖
Aaa evet hatta bir büyükannesi vardı ona hep rishab diye seslenirdi tatlı bir tane 🥹🤧🎀
Hint dizileri o dönemler geçmişin çok güzel izleri, hatiralari 🌌
Rica ederim ne demek ne güzel 🌸🌙🥳
Hepsi birer birer geçti gözler önünden..🤣 neredeyse hepsini izlerdim o dönemin popüler dizileriydi 2016'da arnav bile kanal 7'ye davet edilmişti 😂😂🤦♀️
Huzurlu, hayırlı geceler diliyorum eski dizi yoldaşım 😅🩷💤🍡
Dönemin prime kanalı « Kanal 7 » 🤣
Huzurluuuuu bir gece diliyorum ben de tatlıs 🤗🤍✨🌌
🫠🐾🧸🫶🏻
Tam senlik karanlık aşk evrenine giriş yapıyoruz o zaman 😈💕 Toksik, travmalı, psikoloji kokan işler istiyorsan net önerilerim var: You, Normal People, Euphoria, Fleabag, You’re the Worst, Türkiye’den de Bir Başkadır baya bu modda. Bunlardan hangisini izledin, hangisinden başlayasın var? 🎬✨
Bir başkadır nasıl bu modda
Haklısın biraz daha soft kalıyor 😅 Ama karakterlerin travmaları ve ilişkilerin dağınıklığı o havayı veriyor 💔🎭
Cevap
13Cevap
Aşk temalı dizi uzun zaman oldu izlemiyorum ama en son 2 yıl önce miydi ne "marry my husband" izlemiştim Kore dizisi o güzeldi onu tavsiye edebilirim şey pek hatırlamasam da güzel diye hatırlıyorum sonra beğenmezsen şeeapma 🤗🤗☺️😂
Seviyor Sevmiyor, Acil Aşk Aranıyor. Aklıma bunlar geldi
Teşekkürler
Rica ederim.
Eski ilişkilerini hatırla 🙄
Onlardan zaten 10 sezon çıkar
Zaten ülkede evlilikler bundan düştü akıllı düzgün kadın yok 🙄 sende sezon bitmez short filmin de anlaman lazım dı üstüne filim çektirmişsin
Akıllı düzgün erkek de yok bence.
Sataşma git işine
Hep bunu diyorsunuz ama eteafınız akılsız at hırsızları oluyor sataşma değil görüşümü belirtiyorum bu forum da onla yatıp bunla kalkan kadın cevabı vermişsin adam yok sonuç ciddiye alan erkek yok neden ilişkiler vasat 🙄 sonra mutlu son finali beklerler
Hiç onla yatıp bunla kalkan biri olmadım biliyor musun
Etrafım dediğini gibi de değildi
Bilmeden, neyin ne olduğunu anlamadan yorum yapmak çok kolay sizlere sadece saldırı yapıyorsunuz
Genel görüşüm gizli de takılan sensin ben gizli den yazmam 🙄 ben gördüklerimi söylüyorum peki neden düzgün adam çıkmadı onları ben seçmedim sen seçtin suçlu erkek mi oldu sen mi yoksa
Bunun gizli olup olmamakla bir ilgisi yok
Kendi hatalarımı kabul ediyorum sorunlu erkeği çeken bazen ben oluyorum zaten merak etme
Bir hata bütün doğruları siler entraf daki kadınları iyi izle nedemek istediğimi anlarsın bence ülkede büyük bir kadın sorunu var ne laf anlıyorsunuz ne laf dinliyorsun nede zekiler kadına nefret devletin verilerin de nefret seviyesin de alarm zilleri çalıyor ülkede evlilik neden düştü ilişkiler neden market rafındaki ürün kadar kısa bilmiyorum size doğruları söylemek yalnış geliyor geneliniz böyle normal değil bu
Ben genellemenin içinde değilim yaklaşımını anlıyorum ama bunun erkek tarafı da var. Şu an devirde hem kadın hem erkek farklı yollara saptı, mesele insan sorunu.
Sorun da zaten ilişkin ne durum da olduğu yazıyor neyin savunması yapıyorsun senin neyine saldıriyim
İlişkim yok benim ne diyorsun anlamıyorum
Savunma yaptığım yok beni yordun ya ne düşünüyorsan öyle düşün bıktım artık birileriyle tartışmaktan, anlatmaya anlamaya çalışmaktan herkes ne istiyorsa onu yapsın sen de dahil.
Culpa Tuya izle bayılacaksın
Nasıl bir şey bahseder misin
Bir bakayım tamam
Başka var mı
Tamam teşekkür ederim
Aşkı Memnu tam öyle bence
Onu geç
ölmek için 13 sebep
Nasıl bir şey
google yazsana yelloz sana detay mı verecez
Yelloz mu
evet şımarık
Ne alaka ya
Gece gece kalp kırdın
yorumlara baktımda herkese herşeyin detayını sormuşsun bu şımarıklık değilmi.. adamlar sana paylaşmış işte geri kalanı googla yazsana biraz dalgasına sormuş gibisin
Ondan değil, insanlar kendi yorumlarını katsın istedim yoksa bakabilirim zaten Googledan zor değil. Her yazanın nasıl bulduğunu, görüşünü merak ettiğimden şımarıklıktan değil yani
tamam özür dilerim, o zaman. burada o kadar şımarık kız varki sende öylesin diye zanla sitem ettim sana. özür
Anlıyorum sen de haklısın ne diyeyim...
Turn the Mafias Virgin Wife Bunu İzle
Nasıl bir şey
Psikoloji bozabilir biraz ama çok farklı sahneler var kızı mafya lideri kurtarıyor bir kadın onu dövüyor kırbaç tarzı şeyle kızın canı çok yanıyor o an mafya lideri yetişiyor sonra farklı şeyler yaşıyorlar ama mafya lideri kızın göğüslerine mum damlatıyor falan öpüşmeler var kemer takıyor boğazına falan
ilk ve son ikinci sezonu izledin mi
İlk ve son ikinci sezon beni benden aldı beee
İşte bu tarz bir şey istiyorum
dimi yaa ne zaman nilüfer çalsa dizinin etkisini tekrar yaşıyorum bide yeni bir tane daha var bu tarz ( bize bişey olmaz) izlemedim daha ama
Aynen öyle Nilüfer'i duyduğum gibi zihnimde canlanıyor benim de hele o son sahne...
Bu arada ben de Bize Bişey Olmaz'ın editlerine çok bakıyorum karşıma çıkıyor ama ben de daha izlemedim adeta korkuyorum
son sahne travmadır bizim için sjjsjs evet evet ben de editlerden gördüm ful izleyelim nett
Of evet jaksj en yakın zamanda başlıyoruz o zaman
Akasya Durağı.
Offfffff
You izle
O pek sarmadı
Normal People izle
Evet o olabilir
Rica ederim
Gulbeyaz
Nasıl bir şey
Film öneriyim
Ps: ı love you