Evli insanların neden hep sevgilileri var, evli insanların çoğunun sevgilisi var, neden? Sizin de çevrenizde böyle insanlar var mı?
1 ay
Evli insanların sevgili yapması mi aslında bu soruyu daha önce çok kişiden gördüm yanlız evli insan değil bu karaktere bağlı bir durum diye düşünüyorum tüm evli insanlar in karakteri aynı mi sence sen evli olsaydın o zaman sende aldatır miydin, baskasıyla sevgili olurmuydun bu ihanetir bedeli ise olmaz
Evlilik kutsaldır Allah'ın emri budur varol dedıgı her şey anında varolmustur evli olupta sevgili yapanlara şu sözümü tek söyleyebilirim onlar ki birer şeytan dirlar cehenem ateşinden daha büyük bir acı, izdirap varmıdır?
Eig icin teşekürler
Bu söylediğin durum bence de çok can sıkıcı 😕 Günümüzde bazı insanlar evliliği “garanti liman” gibi görüp, heyecan aramak için gizli ilişkiler yaşıyor. İletişimsizlik, mutsuz evlilik, sıkılma, ego tatmini… Hepsi birleşince işler çirkinleşiyor 💔
Çevremde de böyle tipler var ama asla onaylamıyorum. Evlilikten önce dürüst olmak varken aldatmak çok saygısızca. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence sebep ne? 🧐💬
Cevap
2Cevap
Heryerde var. Saçma sapan gereksiz şeyler demi..
Evlilik kesmiyor olabilir
Cevremde oyle insan olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?