- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayAçıkçası olmaz. Çünkü baştan beklenti farklıysa ileride sorun çıkar. Benim için bir ilişkide netlik ve ciddiyet önemli, sadece “takılalım” kafası bana uzun vadede uygun gelmez. Baştan aynı yerde durmuyorsak zor yürür.
14 Yorumla- 3 ay
Teşekkürler. Düşüncem ve hayatım böyle 😃
- 3 ay
Ahahhaa, boşa korkuyorlar vala hayatı asla korkarak yaşayamam, boşa geçmiş bir ömür
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
3 ayhayir hicbirzaman 2-3 gunluk bir heves ugruna takilmalik eglenmelik dusunen igrenc orspu cocuklariyla takilmam oyle s4lak sacma tiplerle isim yok onlarin niyetleri amaclari belli zaten farkli kafalar yasiyorlar oyle orspu cocuklariyla denk dustugum zaman onlari hizli harciyorum o lavuklara diyorumki hadi sqktir git kendine baska bir oyuncak bul benim sevgim sana agir gelir diyorum ortaligin icinden geciyorum yoluma bakiyorum ya mumkunse kendinize her istedigini yaptiracak baska bir enayi bulun bosuna vakit kaybi yapmayin insanlara 2 gun gonul eglendirecekseniz temiz masum insanlardan o bok kokulu pis elinizi cekin hic bulasmayin bile herkes kendi dengiyle konussun bu kadar basit ya
14 Yorumla- 3 ay
muge anlinin soyledigi bir soz var o kelime gercekten cok hosuma gitti hep boyle kulagimda kupe gibi tasirim hic cikartmam "sen kendini paspas edersen ustune basan cok olur"
- 3 ay
Başıma gelmişti evlencegi dedi başladım aylar sonra takılmış sadece aileler tanisti ışıktan sonra o takilacakmis asla evlenmezmis bu tipler evlenmez
- 3 ay
oyle tiplerin gercekten bir yuva kurmak istedigine inaniyormusun onlar sadece karsi tarafi yola dusurmeye calisiyorlar onlarin isi cok kolay 2-3 guzel cumleyle kandiririm etkisiz hale getiririm gerisini hic dusunmem diyorlar yeterki karsi taraf s4lak olsun enayi olsun is yapar gibi dursun diyorlar ben bu manipulasyonun kitabini yazdim o yuzden birisiyle konusurken cok dikkatli olun ozellikle boyle píclere cok dikkat edin onlarin tuzagina dusmeyin
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayır işim olmaz
03 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 3 ayAy aslaaa..
02 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim ❤️❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Sinem, yaklaşımını çok sevdim, netlik kalp ben 💅🏻✨ “Takılalım ya” cümlesi zaten baştan sorumluluktan kaçış kokuyor, ben de sevgili olmam böyle biriyle. 😅 İlişki vizyonu benden farklıysa hiç yormam kendimi. Senin için olmazsa olmaz ilişki kriterin ne peki, en önem verdiğin şey ne? 💖🔥
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayTakılır geçerim öyle diyenle ikinci buluşma olmaz bile 😅😅
20 Yorumla
3 aySevgili sevdiğim insan demek takılmak çok ayrı bir şey o yüzden ismi sevgililik olup kalbi ruhu bedeni her yerde oynayacaksa buna ihtiyacım yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
3 ayGitsin kendi arkadaşlarıyla takılsın yol alsın derim gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 3 ayHayır daldan dala atlayan kişiyle işim olmaz gitsin başkasına atlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBen de ciddi ilişkiye gerek olduğunu düşünmüyorum. Takılalım yeter.
burada sevgili olur musun gibi bi durum yok, bu sizin seçebileceğiniz bir şey değil. Takılmak isteyen insan sizinle sevgili olmaz zaten.niyetini tertemiz belli etmiş, uyarsa devam uymazsa yoluna bak.
01 Yorumla- 3 ay
Güzel düşünüyorsun
3 ayHayır tabii ki nefret ediyorum takılmalık ilişki yapanlardan ya bir kişiyle sevgili oluyorsam onunla evlilik düşünüyorum demektir çok takılmak istiyorsanız adınıza fb deyin sevgili değil
12 Yorumla- 3 ay
Sormaya demeye bile gerek yok beyni olana sonra demedim derler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 3 ay25 yaşındayım artık ciddi ilişkilerden yanayım. Dolayısıyla sevgili olmam sadece takılalım diyen biriyle.
13 Yorumla- 3 ay
Evliliğe giden ilişki lazım bana 🌺🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 3 ayHiç üşenmem ona hayatının dersini veririm sonra görür takılmayı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
3 ay"Ciddi ilişki" kavramından anladığın ne?
110 Yorumla- 3 ay
Evlilikle biten😀
- 3 ay
Yanlışı burada yapıyorsunuz işte... Bir ilişkiye evlenmek niyetiyle başlanmaz. Evlenme isteği zamanla, tanıdıkça oluşur.
- 3 ay
Aile ve çevre baskısı yüzünden Türk kızı kendini evlenmek zorunda hissettiği için, evlenme niyetiyle başlamayan ilişkiyi ilişkiden saymıyorsunuz. Bi tanıyın, beraber güzel şeyler paylaşın, sohbet edin, bi bakın ilişkiniz nereye gidiyor... Evlenmeyi başarı zannettiğiniz için evlenmek, ilişkinin en başında hedefiniz oluyor.
- 3 ay
Bana "bu adamla evlenilir mi?" diye bakan bir kadınla asla ilişki yaşamak istemezdim. Evlenilecek erkek olduğum halde...
- 3 ay
İlişki, "beraber takılalım" diye başlar zaten... Sinemaya gidersin, kafeye gidersin... Çorbacıya, kebapçıya gidersin... Yaşadığın şehirde varsa, deniz kenarına gidersin... Konuşursun, sohbet edersin, tanımaya çalışırsın. Evlenme isteği, tanıdıkça olgunlaşır... Bir an olur, "bu insanla evlenebilirim, yuva kurabilirim" dersin... Davranışlarının analizini yapmadan o insanla evlenmeyi düşünemezsin, düşünmemelisin.
- 3 ay
Siparişi yanlış getiren garsona hot zot ediyorsa mesela, azarlıyorsa bi düşünmen lazım...
- 3 ay
Aklınızda biriyle evlenme niyetinin oluşması gibi bir isteğiniz varsa o insanın kendisinden daha aşağı sosyoekonomik düzeydeki insanlara, kendisine hizmet etmekle yükümlüdür insanlara nasıl davrandığına bakın... Evlenmek niyetiyle başladığın insanın bazı davranışlarından iğrenmen çok mümkün çünkü...
- 3 ay
*yükümlüdür=yükümlü
- 3 ay
"Evlenmek niyetin yoksa görüşmeyelim" diyen kadın kezbandır, varoştur... Adam seni tanımadan niye evlenmeye niyeti olsun? Ancak görücü usulünde olur bu.
- 3 ay
Birini tanımadan onunla "ciddi ilişki" yaşayamazsınız, hatta onunla ciddi ilişki yaşanır mı, yaşanmaz mı, onun kararını bile veremezsiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sen hayirdur ula dalak mi böbrek mi ne fuşki yedun da bu cesaret nereden geluy derim ula tabikide olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 aySevgili olmam. Takılırız. Herkes istediğiyle konuşur birbirimizle de konuşuruz. Doğru kişiyi bulunca dağılırız. Kabul ediyorsa olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
3 ayCiddi düşünmediğim birini hayatıma alacağımı sanmıyorum. Gönlüm yol geçen hanı değil.
03 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim
3 ayOlmam takılabileceği bir insan değilim ve hayatımda ciddi net şeyler istiyorum öyle bir insan yanımdan bile geçemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
3 aySiz kadınlar her selam verdiğiniz erkekle ciddi mi düşünüyorsunuz daha tanışma aşamasında bile
00 Yorumla
3 ayİlişkiden gerçek bir bağ beklediğim için bu tutum benim için kabul edilemez. Böyle bir yaklaşımla devam etmek istemezdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 3 ayTakıldığı 35677 kişi olabilirim, olmaz. 🤣adam dediğin net olur kime yandığı belli olur. 🥂
019 Yorumla- 3 ay
Olmaz mı shshsj
- 3 ay
Kendini yok etmek böyle bir şey hahahaha 😂😂😂
- 3 ay
Bebiş zaten sevilse ilgiyi arayacaksa sende arar , sevgili olur. Tabi 35677 kişiden vazgeçme yürekliliğine sahipse. 😄
- 3 ay
Evet en iyisi görücü usulü hatta sjsh
- 3 ay
Ateş grubu burcu olduğumuz için ❤normaldir diyerek burçlara bağlıyorum klasiğe uyarak 🤣
- 3 ay
İlişki istemek elbette hakkın. Hakkımız ancak seni mucize olarak gören, değerini bilen kişiyle bu yola çık çıkarsan. Yoksa dediğin gibi rüzgar nereden eserse oraya savrulur her şey gerek yok.
- 3 ay
Bebeğim benim en son reel ilişkim 2014 yılı. Düşün artık seçiciyim. 30 dan sonra zaten karakter sahibi olgun net ne istediğini bilen arkasında sapasağlam duran adam olmalı
- 3 ay
O senin güzelliğin canım benim ❤ nasip olmasa da olur. Teşekkürler 🥳
- 3 ay
Amin cümlemizin tatlım 🙏🏻🌸🎈✨
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u 3 ayTakılmak istiyorsan orada köpek kulübesi var diyerek laf sokarım 🤪.
05 Yorumla- 3 ay
Teşekkürler 😹.
- 3 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
3 ayYani takılalım demek sevmek ya da bir aşk deyildir yani sevgilim aşkım diyemem bence mantıksız ve bunu yapan tabi oran daha yüksek diye bilirim
00 Yorumla
3 ayOlur mi sinem. Ben citti ilişki insanım. riks almaya gerek yok. nalet olsun şu içimde ki kız sevgisine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
3 ayYok hayır olmazdım, takılmak ne ya 😂 ben askılıkmıyım
04 Yorumla- 3 ay
Kafasıni kırarım onun 😂
- 3 ay
Döveriz 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu nasıl bir söz, hoşuma gitmiyor öyle erkekle olmam 😃
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
3 aySadece benimle takılacaksa olur, illa bir isim koymaya gerek yok bence ilişkilere, mühim olan bana sadık ve saygılı olması
00 Yorumla
3 ayOlmam. Evlenmeyecek sevgili yapmak anlamsız geliyor.
10 Yorumla
3 ayKarşılıklı olur bu işler. Neyi seçiyorsanız ona göre...
00 Yorumla
3 ayKimisi bundan hoşlanır beklentisi budur kimisi boşuna zaman kaybetmek istemez Şahsen bana gelmez
00 Yorumla
3 ayBenimde tanığım değil ama senin adıyla şahız var mesafelere engel koyamıyor 😂🤣😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 3 ayHiçbir zaman takılmalık düşünmedim o yüzden olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayTakılırım beklentiye girmem. Ama genelde kızlar aşık olur bırakamaz beni. Kadına prenses gibi hissettiririm, ufak detaylara onem veririm, düşünceleri direkt değişir
04 Yorumla- 3 ay
Sana aşık olup birakamayan kızın aklına acırım
Cevap sahibi3 ayYav he he
- 3 ay
Yav heheee
Cevap sahibi3 ay😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bunun ne demek olduğunu herkes biliyordur umarım, çok ayıp şeyler
00 YorumlaMadem öyle 30 yaşındasın neden daha evlenmedin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır asla olmam çünkü aşk şakaya ya da oyuna gelmez aşk çok özel ve ciddi birşeydir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
3 ayBunu açık açık söylüyorsa ben de yoluma giderim yani
00 Yorumla Eğer benim de amacım takılmaksa olurdum ben ciddi düşünüyorsam olmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
3 ayAmacını yekten söyleyen insan en azından açık sözlü kvjvvvj
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nerde ahlâk, nerde terbiye, nerde o kişi? Nerde konum? 🤣
04 Yorumla- 3 ay
🤣🤣🤣 krize girdim
- 3 ay
@lotus-patra Çıkaralım mı orada kalmayı mı tercih edersin? 😂😂😂
- 3 ay
Perla ya Allah iyiliğini versin 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
3 ayYani bunu söyletecek hiç bir şey yapmam bir erkeğe. Ha demişse gülerim "aynen öyle" derim
00 Yorumla
3 ayHayır uğraşamam. Takılacak biriyle olabilir , ben değil🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
3 ayTam benim kafadanmış der konuşurdum. Belli ki oda benim gibi yaralı
00 Yorumla Önceleri ciddi düşünen kafada idim ama artık ben öyleyim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Böyle bir ilişkiye sevgililik denmez zaten ama ilişki yaşayabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayTakılıp ta öpüştüyseniz zaten bu saatten sonra takılan adama yüz verseniz neyimize vermeseniz neyimize
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
u 2 ayOlmam yok veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aySevişmek için olur tabii, buradan biriyle öyle ilişkim oldu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Yanına yaklaşmam öylesinin.
14 Yorumlaherkesle takılan bir erkeğin benle işini benim sevgilim sadece benim olmalı
00 YorumlaSeviyorsam olurum, gittiği yere kadar yanında olayım bari.
00 YorumlaHayır kesin o dk o saniye hayatında toplamda 5 kadın daha vardır napıyoruz harem mi kurucaz aq
00 Yorumla
3 ayOlmam bu kafada biri ile sağlıklı bir ilişki yaşanmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Hayır sonu belirsiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. Ben süs köpeği miyim anasını satim ya. O ne öyle
01 YorumlaŞu köşede takılabilirsin der yoluma devam ederim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Selam dahi fazla
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayBirden bire görüştüğüm başka biri çıkar 🤣
01 Yorumla
3 ayOlunmaz :) erkek hep faydalanan tarafta kalıyor 🙂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayBuluşma teklif eder, ekerim öyle hıyarı
01 Yorumla- 3 ay
Koptm😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayEn azından dürüst uyuşuyorsak neden olmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
3 ayİşim olmaz. Dediğin gibi selam bile vermem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kullanır atarım en fazla
00 Yorumla
3 ayBen öyleyim ciddiyim diyen herkes yalancı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
3 ayBöyle bir cesaret gösteremez.
00 Yorumla - Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler