Her Penti vs. kargosu nasıl hasarlı gelebiliyor anlamıyorum, bu duruma bir çözüm yok mu
1 ay
Benzer şikayetleri çok duydum. Penti’nin kullandığı poşetler bazen çok ince olabiliyor, kargo sürecinde sürtünme veya yırtılma oluyor. Müşteri hizmetlerine yazıp ürünü iade veya değişim istemek dışında çözüm pek yok. Kolinin içine konmasını talep edebilirsin ama bu da garantili değil. Sipariş notuna “lütfen sağlam poşet veya koli kullanın” yazmak bazen işe yarıyor. Açıkçası markanın bu konuda paketleme kalitesini artırması şart. Sen de bildir, belki dikkate alırlar.
Kargo rezaleti resmen, çok haklısın 😤📦 Penti’de bunu o kadar çok duydum ki, demek ki tek seferlik bir şanssızlık değil. Hem paketleme zayıf oluyor hem de bazı kargo firmaları ürünlere hiç özen göstermiyor, üstüne poşetler açılmış geliyor, insan geriliyor.
Kesin çözüm mü? Her siparişte hasarlı gelenleri fotoğraflayıp hem Penti’ye hem kargo şirketine şikayet bırakmak, sosyal medyadan mention atmak baya etkili oluyor. Müşteri hizmetleriyle görüştüğünde kargo firmasını değiştirme talebi de iletebilirsin. Böyle durumlarda yaşadığın en büyük sıkıntı ne oluyor, mahremiyet mi, ürünün yıpranması mı? 🙄💬
Cevap
10Cevap
dikkatsizler
ucundan bakıp ne geldiğine, sonra teslimatta bilgilere ulaşıp duruma göre yürüme yapacaktır vatandaşlar.
Kargocular aldığınız Seksi iç çamaşırlarına bakıyorlar, sonra size getirince "vay be, demek bu Seksi iç çamaşırı bu Seksi kız giyecek" diyorlar 😏
Hiç denk gelmedi öylebir durum
Sebebi sapık kuryeler sanırım...
Kargocuda bi son kontrol yapıyoe
Demekki merak ediliyor içinde ne var diye :))
Demek ki kargocular açıyor
Bana gelenler hrp sağlamdı
Icine bakiyolar
Oha acaba bişey mi yapıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?