Hayatınızdaki kişiye âşık olduğunuzu veya sadece sevdiğinizi nasıl anlıyorsunuz? İkisi farklı mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatınızdaki kişiye âşık olduğunuzu veya sadece sevdiğinizi nasıl anlıyorsunuz? İkisi farklı mı?
sevgi ve aşk çoğu zaman birbirine karıştırılır ama aslında farklı duygulardır. sevgi, huzur ve güven üzerine kurulu, sakin ve kalıcı bir bağdır. karşındaki kişinin iyiliğini istemek, yanında huzur bulmak ve bağlılık hissetmektir. aşk ise daha yoğun, tutkulu ve heyecanlıdır. kalbin hızlanır, düşüncelerin sürekli o kişiye kayar, özlem ve arzu baskın olur. sevgi zamanla güçlenir ve kalıcıdır, aşk ise çoğu zaman başlangıçta güçlüdür ama zamanla sevgiye dönüşür. sevgi huzur getirir, aşk ise heyecan yaratır. sevgi güvenle beslenir, aşk tutkuyla. sonuçta ikisi farklıdır ama birbirini tamamlar. sağlıklı bir ilişkide aşk zamanla sevgiye evrilir, sevgi ise aşkı besler.
aşkta mantığın geri planda kalır, heyecan ve tutku seni sürükler. sevgi huzur verirken, aşk ateş gibi yakar. seni hem büyüler hem de sınar.
Hiç âşık olmamışım, cevap için teşekkür ederim
Aşk daha yoğun, hızlı ve duygusal bir çekimdir; insanı yükseltir ama bazen inişli çıkışlıdır. Sevgi ise daha sakin, derin ve zamanla büyüyen bir bağlılıktır; güven ve emek içerir. Aşk başlayabilir, sevgi kalıcı olmayı öğrenir.
Aşk başka, sevgi bambaşka bi level gibi bence 😍 Aşık olduğunda kalbin hızlanır, onsuz bir gün bile düşünemezsin, biraz delilik ve tutku karışımıdır 💥 Sevgi daha sakin, güvenli, huzurlu… Onsuz da yaşarsın ama onunla her şey daha güzel gelir 💕 Benim için aşk; mantığın arka koltuğa geçtiği an. Sen şu an hangisine daha yakın hissediyorsun, tutku mu huzur mu? 🥰
Cevap
2Cevap
aşk gerçek değil
Bilmiyorum ve bu bilinmezlik beni korkutuyor aşık olmayı da bilmiyorum galiba sevmeyi de sevilmeyi de 🚬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?