Arkadaşlar, erkek arkadaşımla yaklaşık bir yıllık bir ilişkimiz vardı. Ben 30, kendisi 35 yaşında. Artık bir netlik kazandırmak istediğimi söyledim, kendisinden bir ses çıkmayınca o da bana bu süreçlerimizi böyle hızlı hızlı yaşamak istemediğini söyledi, belli bir zaman vermek istemediğini söyledi. Bu durum, yani evliliğimiz olacak, buna hiç şüphe yok. Bunu bana düşündüren tek kişi de sensin ama net zaman vermek istemiyorum dedi. Ben de bunun üzerine ona güvenmemeye başladım çünkü benimle bu kadar gelecek hayalleri kurup bunu söylemesi, en azından bir zaman aralığı bile verememesi bana kendimi kötü hissettirdi. Dün yine tartıştık. Ben senin hayatında kendimi göremiyorum dedim, bana bağırdı. Uzak mesafede olmamıza rağmen, aileniz izin vermemesine rağmen, o kadar savaşmama rağmen bana bunları mı söylüyorsun dedi. Sonra telefonu suratıma kapattı, tekrar aradığımda meşgule attı ve cevap vermedi. Dünden beri konuşmuyoruz. Cinsellik var mıydı yok muydu gibi şeyleri soran cevap yazmasın lütfen. Sizce ben haksız mıyım? Adam ciddileşmek isteyince gitti resmen asla yazmıyor bana, ilişkimizi gerçekten bu kadar kolay bir şekilde bitirdi mi, eski sevgilisiyle de ayrılık konuşması bile yapmadan bitirmişler, dört yıllık ilişki hem de. Sizce ben mi yazmalıyım ama yüzüme kapatan o oldu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer