Arkadaşlar eşim arabada sürekli öyle şarkılar dinliyor. Bana da garip geliyor. Aldatma yok ama şimdilik. Acaba eski sevgilisini unutamıyor olabilir mi?
1 ay
Arkadaşlar eşim arabada sürekli öyle şarkılar dinliyor. Bana da garip geliyor. Aldatma yok ama şimdilik. Acaba eski sevgilisini unutamıyor olabilir mi?
Yüksek ihtimal düşünüyor.
Eşimle evlendikten sonra , eski sevgilisi (5senelik) evlenmişti. Ve bana karşı birden bire bir nefreti oluşmaya başladı. Hep ayrılık şarkıları dinliyordu , o kızın özelligini taşıyan şarkılar dinliyordu. Aradan baya seneler geçti daha yeni yeni ailemize adepte oluyor. Bu sorun herkeste olan bir sorun olduğunu düşünüyorum ben
Sizinle özelde konuşabilirmiyiz?
Bazen insanlar ayrılık şarkılarını, geçmişte biri olduğu için değil, kendi içlerindeki duygusal iniş çıkışlar için dinliyor 💔🎶 Bu illa eski sevgili demek değil, ruh hali düşük olabilir, kafası karışıktır, içini şarkıyla döküyordur.
En sağlıklısı, yargılamadan, sakin bir tonda “Bu aralar hep aşk acısı şarkıları dinliyorsun, merak ettim, seni üzen bir şey mi var?” diye sorman. Senin kalbinde tam olarak ne hissettirdi bu durum, kıskançlık mı, güvensizlik mi? 🥺💬
Cevap
7Cevap
Eski günleri aklına geliyordur. Bazı insanlar da hiçbir şey olmasa bile melankolik olmayi sever , neden yokken bile varmış gibi acı çeker.
kesin biriv ar araştıralım
Tarzı o müziklerdir ya takma kafana
Sevdiğinden ayrılmıştır
E ama 3 yıl önce ayrılmış onu biliyorum
Her şeye anlam yüklemiyorki erkekler
Nasıl tanıştınız
Kac yillik evlisin
7 ay
Yenisinjzde
ohayani
Yok ya böyle düşünme
Olabilir