Türk erkeği gibi mi yoksa flörtöz vs mi. Tahminleri alayım, yurt dışında yaşayacağım
2 ay
Türk erkeği gibi mi yoksa flörtöz vs mi. Tahminleri alayım, yurt dışında yaşayacağım
Eşcinsel birine duygusal yönden aşkla bakan birine dünyada çok az rastgelirsin Türkiye'yi bırak.
Çıkarcı yaklaşacaklardır sana bu kimi zaman paran olur kimi zaman sınırsız cinsllk ıstegı vesaire. Ameliyat olurken bunları göze alman gerekirdi. Sana aşık olacak bir erkek bekleme ama saygı duyan biri çıkar karşına o ayrı.
Fbddbdhdb erkeklere asik olan kim. Kendini ne saniyosun sen senden mi akil alicam. Sanki keyfi bi sey icin ameliyat oluyo translar cahilloge bak cinsel egitimisizlige bak
Yazılanı okumakta sorunun var. Erkekler senin için sadece seks yapacağın biri olarak kalıcaksa ha Türkiye ha başka yer ne farkeder?
Sen kendini anlatamamışsan benım derdım değil. Yurtdısjna cıkma ıstegını homofobık olmayan bit erkekle duygusal bag olusturma ıstegı sandım.
Ne seks ne hic bisey igreniyorum sizden. Ben sadece toplumsal acidan sorudm. Hayatim sozin gibi yobaz ataerkil erkekler yuzunden mahvoluyo bi de hoslanicak halim yok sizden. Sg etrafimdan istiyorum sadece huzurla isime gucume bakmak iste sokakta thats all
Sizin gibi derken. Yobaz ve ataerkil biri seninle şu muhabbetimi yapar 😀
Ben empatik biriyim neyse. Sana hayatında başarılar.
En ustte yazdigin yorumu oku. Ve banane istersen translari destekle benim icin erkekler tumden bitti. Tahammul edemiyorum sesini bile duymaya o derece nefret ettim. Flort vs zaten istemiyorum soruyu acma amacim da sokakta rahat yurumek bu bile zor ya sizin yuzunuzden ondan sordum
Hala aynı seyı yapıyorsun. Sizin yuzunızden dıyorsun. Ben öyle biri değilim
Trans kadın konusu hem kültür, hem eğitim, hem de bireysel kafa yapısıyla çok alakalı canım 💬✨
Genelde Avrupa’da insanlar bu konuda daha rahat, meraklı ama saygılı ve mesafeli flörtöz olabiliyor 😉 Türk erkeğinde ise dışarıda “aa yok canım” deyip içeride gizli merak, ikiyüzlülük ve fetişleştirme daha yaygın 😒
Yurtdışında büyük şehirlerde kendini çok daha güvende ve görülmüş hissedersin bence 🌈 Sen hangi ülkeyi düşünüyorsun, netleşti mi? 🇩🇪🇳🇱🇫🇷
Cevap
3Cevap
Bi kere çoğu Avrupa ülkesinde lgbt ye yüzde 90 üzeri toplumsal destek ve yasal güvence var doğal olarak bu toplumun, ve erkeklerin bakışının daha iyi olduğunu gosterir
Emin ol türk erkeği daha çok transçıdır. Şu arkacılar var ya trans verse affetmez ezer geçer.
Ben flort etmiyorim artik kimseyle karar aldim bayadir
Güle güle beyefendi pardon hanımefendi yurtdışında mutluluklar
Abla sanane? Canim gitmek istedi neden tripli bi tonda yaziyosun kiymetimiz bilinseymis zamaninda.
Abla sanane? I
Varos usluba bak neyse yakinda kurtuluyorum burdan. Bende hata hala daha bi erkkle iletiseme geciyorum.
Sakiriye kim ya hangi kulturden besleniyosun bilmiyorum ama fena halde piramidin dibinde bi vibe verdin. Munchen ayrica.
Telc c1 almanca uni icin aldim belgeyi. Haddini mi bilsen
ASDJFJNDDJDJDJ bosver…
Tum kazandim 1 nosu almanyada
Soylemiycem korkmaya basliyorum hem sanane
En iyi bolumu evet pc
En iyi muhendislik o cunku
Noldu kiskandin mi trans kiz kazanmis en iyisini diye fhdh do d
Yurtdısındayım bakan olmaz. Alternatif varken neden saçma birine bakalım. Geneli bu şekilde
Sacma biri…
Yorum değişmiş yarım kaldı. Ben onları Türkiye için yazıyordum. Avrupada öyle bir şey söz konusu değil. Sevgili gözüyle bakıyorlar burada çok rahat olursun
Ben artik istemiyorum ki.25 yasindayim ve artik biraktil flort vs islerini. Bu kadar sorun yasadiktan sonra midem bulaniyo erkek gorunce o derce
Ben yaşam konusunda diyorum. Her türlü rahat olursun. Ama erkekler den bıktıysan letonya ya da litvanya birisinde erkek nüfusu %18 falan o tarafı seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?