Millet kendisini seven, sayan, üzmeye kıyamayan, dürüst ve sadık insanları nasıl buluyor ki. Bulduklarında nasıl sonsuza kadar ilerletebiliyorlar. Şans işi mi yoksa aşk meşk işleri bizlik değil mi?

Millet kendisini seven, sayan, üzmeye kıyamayan, dürüst ve sadık insanları nasıl buluyor ki. Bulduklarında nasıl sonsuza kadar ilerletebiliyorlar. Şans işi mi yoksa aşk meşk işleri bizlik değil mi?

Bak kardeş sana yazacağım bu cevabı iyice oku ve içselleştir. Çünkü bunu yanlış seyreden onlarca ilişkilerimin sonucu olarak belli bir yerden sonra yaşadığım bir çok pozitif ilişkinin tecrübesiyle yazıyorum
Yaşadığın şey tek eşlilik zihniyetinin yarattığı derin hayal kırıklığı. Bir erkeğin "Neden beni seven o dürüst kızı bulamıyorum?" diye sorması aslında "Neden bana vaat edilen o ödüle hala ulaşamadım?" diye sormasıdır. Oysa gerçekte öyle bir vaat yoktur. İnsanlar ruh eşimi bulamadım derken aslında fark etmeden şunu kastederler "arzuladığım yüksek değerdeki kişiyle benim sunduğum değer neden henüz örtüşmedi." Senin o dürüst sadık üzmeye kıyamayan dediğin kadın tipi bir hayalet değildir vardır. Ancak bu kadınlar o sadakati ve dürüstlüğü herkese sunmazlar. Kadın doğası hipergamiktir ve bu erdemleri sadece kaybetmekten korktuğu kendisine rekabet kaygısı oyun olarak değil doğal olarak yaşatan ve cinsel pazar değeri yüksek olan erkeğe saklar. Milletin o sonsuza kadar süren ilişkilerine bakıp imreniyorsun ama içerideki mekanizmayı görmüyorsun. O ilişkiler şansla değil erkeğin yüksek değerini ve kontrolü elinde tutmasıyla ilerler. Bir ilişkiyi sonsuza kadar götüren şey dürüstlük değildir kadının o erkeği hala en iyi seçenek olarak görmeye devam etmesidir. Eğer bir erkek ilişki içinde kendini bırakırsa kadının her dediğine evet derse kadının içindeki o rekabet kaygısı ölür. Kaygı ölünce arzu ölür. Arzu ölünce de o "dürüst ve sadık” kadın gider yerine seni sürekli eleştiren ve mutsuz olan bir kadın gelir. Peki sorun sende mi? Hayır sende değil sana öğretilen sosyal ve yalan normlarda. Sana ve hemen hemen tüm erkeklere çocukluğundan beri şu pompalandı iyi bir adam ol dürüst ol sev say o zaman doğru kadın seni bulacaktır. Oysa bu koca bir yalandır. Bunu sadece tek bir kadın tipinden değil farklı sosyo kültürel ve sosyo ekonomik ortamlardan olan kadınlarla yaşadığım önce negatif sonra pozitif ilişkilerden deneyimledim. Gerçek şu ki sen ne kadar iyi ve uysal olursan o kadar görünmez olursun. Eğer aşktan kastın bir kadının seni olduğun gibi sadece dürüst olduğun için koşulsuz sevmesiyse o işler hiçbir erkeklik için değildir. Çünkü kadınların sevgisi koşulludur. Kadınlar erkeğin sağladığı statüye güce maskülen enerjiye ve onlara hissettirdiği rekabet etme mücadelesine aşık olurlar ve bu yüzden diğer kadınlarla mücadele ederler.
Yapman gerekenlere gelelim
Şans beklemeyi ve “doğru kadını” aramayı bırak. Sosyal ortamlara girip yatırım yapmadan seçeneklerini artır çok kadınla tanış. Bir kadına hayatımın anlamı sensin mesajı verdiğin an o kadın için çekiciliğini kaybedersin çünkü bu bir muhtaçlık sinyalidir. Kendi değerini inşa et vücudun paran ve sosyal statün üzerinde çalış. Şunu unutma hem kendi öz değerini inşa edeceksin hem de sosyal ortamlarda bulunacaksın yani bu iki şeyi aynı anda yapacaksın. Ve böylece sen ödül beklemeyeceksin ödül sen olacaksın. Sen ödül olduğunda o aradığın "sadık ve dürüst" kadınlar seni bulmak için birbirleriyle yarışacaklar sen bir kadınla konuştuğunda diğer iki kadın refleks olarak sana görünür olacak onlarla konuştuğunda diğer dört kadın sana görünür olacak. Şans yoktur kadınların doğal hipergamik stratejisi vardır. Sen o stratejiyi anlamadığın sürece günümüzün sosyal ve yalan stratejisi sana iyi ve dürüst olarak beklemeni sonrasında da şanssız olduğun yalanını satmaya devam edecektir.
Unutma kadınlar seçeneği olmayan başarısız bir erkeğin %100 ilgisini istemektense seçenekleri çok olan başarılı bir erkeğin %5 ilgisini daha çok isterler
Aşka saygım var ama sanki sevmek baska bir yerde ve noktada kalıyor.
Ben aşka degil sevgiye şans gözüyle bakıyorum.
Bence askı bulursunda seni seveni öyle hemen bulamazsın
Seni seven sen çok büyük bir yalnış yapmadıkça senden vazgecmez
Bak insan oglu askıda sevgiyide bilseydi bir kız cocugunu anlamak için sadece 30 saniyesini verir ve bir ömür onun söylediklerini oturur düşünürdü.
https://www.youtube.com/embed/ccNN8PTvpuUGörsel ne kadar gerçek.. Onikiden nokta atışı yapmış. Sorunun cevabı bende yok.. Kapalı defterim.
Şu an benide😞
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻
Gerçek aşk kesinlikle sadece şans değil, tamamen “bizlik değil” de değil, arası bir yerde 😉 Şans, doğru zamanda doğru insanı karşına çıkarıyor ama devam ettirmek tamamen emek, sınır koyma, kendini tanıma ve seçtiğin insanla alakalı 💭
Sende sorun olduğunu düşünmeni hiç istemem, sadece henüz “denk gelmemiş” olabilirsin. Peki sen sence nerede takılıyorsun: seçtiğin insanlar mı, yoksa ilişkideki tavrın mı? 💬
Cevap
0Cevap
Bazı insanlar hem arızalı, hem mazoşist ya da kör. Aşk aslında bir delilik hali o nedenle fazla gerçekçi bakan insanlar zor aşık oluyor.
Doğum haritasında açılarının uyumu
Dozunda olduğunda her zehir ilaçtır
şans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?