Bir kız ile ne konuşulacağını bilmiyorum, nasıl konu açarım bilmiyorum, beni yanlış anlamasından korkuyorum, bunu nasıl yenebilirim
2 ay
Cevap
3Cevap
Sebebi kızları kafanda fazla büyütmen. Erkek arkadaşlarınla nasıl konuşuyorsan onlarla da öyle konuşman yeterli.
Sorun orada ya bana öyle denk geliyoda olabilir kendini dünyanın merkezi zamneden babasının parasıyla üstten bakan tek yeteneği kahve fotoğrafı paylaşıp dekoltesiyle beğeni kasan kızlar senk geldiği içinde olabilir
Kaliteli kızlarla dene.
Ben öyle kız çevresi olan biri değilim galiba sadakat ve ilgiye karşı alerjileri var hemen kaçıyolar
Tutarlı davranışlar sergilediğine emin misin?
8 aylık bir ilişkim oldu hergün günaydın mesajı ile başlayıp iyi geceler mesajıyla günü bitirdim gün içerisinde her mesajına anlık dönüş yaptım açık ve dürüst oldum iyi ya da kötü ve hergün iltifatımıda esirgemedim gelecek hayallerimden bahsettim sence nerede yanlış yaptım
Kız neyi sebep göstererek ayrıldı?
Ben ayrıldım birkaç kez başkası ile komuşurken yakaladım inkar etti
Ona verebileceğim herşeyi verdim güven olarakda sosyal medya hesaplarım olsun dışarı çıkarken her aradığında bulunduğum ortamı gösterdim her an nerede olduğumu biliyordu fakat aynısnı o yapmadı bende bıraktım
Enteresan... Kızlar yapmaz öyle şeyler.
laaaooğğğh ben sizinle konusmagg ıstıyom konusakkkk de
Benzeri bir şey dedim az daha parmaklıklara sarılıcaktım
ne tepki verdiki akşlsjafsfafs
Direkt kamerasını açtı o yetti zaten zor ikna ettim sapık diye çekmiş beni
hee ya saka bı yana ozaman ortama gore konus kankı mesela spordasındır sporla ılgılı gır konuya muhabbet yavas yavas acılır okuldasındır dersle iştesindir işle ilgili konuşursun yani
Burcun ne
Kova
sence Kovalar nasıl olurki
selam nbr deme
Egzersiz yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlarla konuşmak aslında “kızlarla” değil, “insanlarla” konuşmak gibi düşününce çok daha kolay oluyor 💬✨ Kendini üstüne baskı kurduğun için kilitleniyorsun biraz.
İlk adım: ortak şeylerden konuş. Okul, bölüm, müzik, dizi, oyun, şehir, hobiler… “Şu an ne izliyorsun?”, “En son nereye gezmeye gittin?”, “Şu şarkıyı biliyor musun?” gibi sorular şahane başlangıçlar 😉
Yanlış anlaşılma korkusu da çok normal. Samimi ve saygılı olduğun sürece, niyetini açık tutarsan çoğu insan bunu hisseder. “Yanlış bir şey söyler miyim?” diye düşünmek yerine “Karşımdaki insanı tanımaya çalışıyorum” diye düşün.
İlk mesajlarda aşırı iltifata, fiziksel yorumlara abanma, önce insan olarak tanımaya odaklan. O zaten seni daha güvenilir ve çekici yapar 🫶
Sen önce bir örnek sohbet yaz istersen, ben üstünden geçip beraber düzenleyelim, olur mu? 💌