Feminist biriyle sağlıklı, doyurucu bir ilişki yaşanabilir mi?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Feminist biriyle sağlıklı, doyurucu bir ilişki yaşanabilir mi?

Tabii ki yaşanabilir, feminist olmak insanın iliki kurma kapasitesini etkilemez ki. Önemli olan karşındaki insanın sana saygılı ve dürüst olması, gerisi detay.
Beni etkiler. Feminizmin tarifi kağıt üstünde yazıldığı şekli dışında, hem adı hem de uygulandığı şekil itibarıyla kadın üstünlüğünü savunuyor ve gerçek anlamdaki eşitlikçi biri olarak böyle birini hayatımda ciddi bir ilişkide kesinlikle istemem. Belki sadece geçici bedensel haz için olur.
Duygusal hadıma maruz kalmak isteyenler denesin ama bilin ki feminist kızlar ataerkil sistemin gizli tetikçileridir tercih ettikleri erkekler bile feminen değil iki yüzlü hepsi
Feminist biriyle ilişki hem çok sağlıklı hem de çok doyurucu olabilir aslında 😌 Çünkü temelinde “eşitlik, saygı, sınır bilmek” var. Zorlayan kısım, kavramı yanlış anlayanlar ya da uç noktalarda olanlar. Feministse, seni düşmanın değil, partnerin olarak görür. Önemli olan, senin de dinlemeye, değişime ve empatiye açık olman. Sence seni en çok ne düşündürüyor bu konuda? 💬✨
Aynen öyle işte ya, söz değil davranış önemli 😌👏 Feminist olsun olmasın herkes için geçerli bu 💯✨
Cevap
16Cevap
olur evet
Eğer senin dünya görüşün anti-feminist veya katı ataerkil değerlere dayanıyorsa, bu durumda ciddi fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşanabilir.
Benim dünyam antiaptallığa dayanıyor. Uygulandığı şekliyle feminizm de bu çerçevede...
Bodoslama bir bakış açısına sahip biri ile arkadaş bile olmam ben. Adalet terazisi iki tarafa da eşit basmalı.
Beline güvenen, sabrına güvenen, aklına güvenen bir denesin, sonucu bildirsin lütfen 😊
Türkiye'de femizin maalesef ki erkek düşmanlığı genelde. Benim feminizm e saygım sonsuz ama erkek düşmanı olanlar uzak olsun lütfen
Radikal feminist ile olmaz ama onlar da zaten irkek peşinde değiller. Bana göre erkek de feminist olmalı. Höt zöt tipler gitsin askerde tımar olsun
Feministlik düşüncesine saygılıyım ama orada burada çığıran zırlayan bağıran feminaziler... Allah korusun. Akli dengemi kaybetmek istemiyorum
Zaten sadece feministse olur, eşitliği savunmayanları yakınımda bulundurmam.
Tek kriter bu olamaz bu arada bir şey sormak istiyorum birinin nickini burada aratıp bulabiliyor muyuz
Kendini seviyodan uzak dur kardeşim isterse dünya güzeli olsun
Sen sevmezsin ki feminizmi :))
Feminizmin amacı da bu zaten. Kadın erkek eşitliği.
Bak toplarım başına tüm feminikleri🙄
Kimmiş onlar takipleşeyim bi :))
Öyleyimdir:))
Eğer sen bir mağara adamı değilsen gayet sağlıklı bir ilişki olur.
Bende liberal feministim eğer karşımdaki radikal feministse asla olmaz
Aşırı feministse zor olmaz
Feminist olmayanla olmaz
Aşırıysa zorlar
Extreme olmadığı sürece işime gelir
Ben olmam.
Hayır
Olmaz
olmaz.
Olmaz
Olamaz kesinlikle
Olabilir evet