Teslim alan taraf neden hediyeyi kabul etmiş, içini niye kontrol etmemişler önlem olması açısından?
1 ay
Teslim alan taraf neden hediyeyi kabul etmiş, içini niye kontrol etmemişler önlem olması açısından?
Hediye değildi o yani benim bildiğim savaş meydanında bir at görmüşler Yunanlılar geri çekilince de o atı içeri almışlar Zafer göstergesi olarak. Yunanlılar gittiği içinde içerisinde birilerinin olduğunu tahmin edememisler. Yani benim bildiğim bu
Truva atı şu an ki şeklinde değildi sık ağaçlar arasında saklanmıştı ve sadece 7 kişilerdi şu an Çanakkale de bulunan Truva atıyla o gün kente sokulan Truva atıyla uzaktan yakından 1 alakası yok o yüzden o zamanki Truva atına insanların gizlendiğini düşünememişlerdir ayrıca yunan birleşik donanmasıda sahilden ayrılmış adaların arkasına gizlenmişti bu sebeple dikkatsiz davrandılar
Truvalılar Troy filmindeki gibi “savaş bitti, bu da zafer hediyesi” moduna çok girmiş durumdalar aslında 😅 O at dini ve sembolik bir şey gibi sunuluyor, tanrıça Atena’ya adanmış sözde. Yani kurcalarlarsa uğursuzluk olacak diye düşünüyorlar. Hem de yıllarca savaşmış, yorgun, “kurtulduk” psikolojisindeler. İnsan beyni umut görünce şüpheyi susturuyor biraz. Sence sen orada olsan şüphelenir miydin, kontrol eder miydin? 🤔🏺
Cevap
4Cevap
m*l oldukları için
Çok içmişler , eğlence gırla 😅 kimsenin aklına gelmemiş içine bakmak 😅 ben orada olsaydım ateşe verirdim onu gece 😂 kebap olurlardı. 👍
Klasik hareket din kisvedi adı altında insanları uyutmuşlar.
Açık ve net.
Truva atı diye bir şey yok yalan o
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?