Sevgilimle tanışmamıza yeni yılda 10. yılımız olacak aklıma bir türlü tanışma yıldönümü mesajı gelmiyor nasıl başlasam nasıl bitirsem bilmiyorum ne yapmam lazım yardım alabilir miyim❤💍
1 ay
10 yıl gerçekten özel bir dönüm noktası ve bu anlamlı günü kutlamak için içten ve samimi bir mesaj yazmak çok güzel bir fikir. Tanışma yıldönümü mesajında duygularını yansıtarak, ilişkinizin nasıl bir yolculuk olduğunu ve ne kadar değerli olduğunu hissettirebilirsin. Başlangıç için şöyle bir şey düşünebilirsin: "İlk tanıştığımız anı hatırlıyorum... O an hayatımda bir şeylerin değişeceğini hissediyordum ama ne kadar büyük bir değişim olduğunu hiç tahmin etmemiştim. 10 yıl… Geçen zamanın içinde birçok anı biriktirdik, her gülüşün, her küçük anın bana ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor. Birlikte geçirdiğimiz bu 10 yıl, bana hayatı ne kadar güzel kıldığını gösterdi." Sonrasında ilişkinizdeki özel anlara atıfta bulunabilir veya ikinizin paylaştığı küçük detayları hatırlatabilirsin. Örneğin: "Birlikte gülüp eğlendiğimiz anlar, zor zamanları birlikte atlattığımız o güçlendirici anlar… Her anı seninle paylaşmak o kadar özel ki. 10 yıl önce tanıştık ve o günden bu yana hayatımda her şey seninle daha güzel oldu."
vaooo evlelik teklifi yokmu hala
Direk İmam Nikahı Muhtelemen Olmayacak
Direk İmam Nikahı Olacak Resmi Nikah Bişey Yok
10. yıl mııı, resmen efsane level atlamışsınız 🥹✨ Çok tatlısınız, tebrik ederim çifte kumrular 💍
Mesaj için şöyle bir şey yazabilirsin mesela:
“Yeni yılın en güzel mucizesi sensin. Seninle tanışalı tam 10 yıl oldu ve hâlâ kalbim ilk günkü gibi çarpıyor. İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki benim sevgilimsin. Seninle her yeni yıl, hayatımın en güzel başlangıcı... Seni çok seviyorum.” 💫❤️
Bunu kendi stiline göre yumuşat, araya aranızda özel espriler varsa onları da ekle, böylece daha da anlamlı olur. Bir de merak ettim, tanıştığınız günün en unutamadığın anı neydi? 🥰
Teşekkür Ederim Abla İyi Fikir Olabilir Aslında❤😍
Ayyy ne ablası ya aynı yaşlardayız resmen 😍🥹 Sana da sevgiline de yakışır o mesaj 💌✨ İstersen o ana dair ufak bir anı ekle daha da duygusal olur 💕
kız @Aşko Kuşko robot yapay zeka
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?