Erkek kardeşim benim telefonumu benden gizlice karıştırmış ve Google'da yapay zekaya yazılar yazmış ve ss almış ama silmemiş yazıları. Ben de ekran görüntüsünden fark ettim. Ben ne yapayım buna şimdi yani anneme şikayet edeyim mi, siz neden böylesiniz?
Annene söyle bunları
boş ver takma
Cezalandır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
18 yaşındaErkek kardeşim benim telefonumu bendengizli karıştırmış ve ss almış googleda yapay zekaya bunları yazmış anneme desem mi?
Söylesen ne erkek çocuk ne diyecek annen. kardeşin ergenlikte sana düşman olursa bir ömür içindeki nefreti atamazsın boş ver olur öyle şeyler çocuğu rencide etme
Kardeşin baya sınır ihlali yapmış, haklı olarak sinir olmuşsun 😑 Telefonuna izinsiz girmesi zaten problem, üstüne bir de böyle cinsel içerikli şeyler araması ekstra rahatsız edici. Bence önce sakin bir dille onunla konuş, yaptığının ne kadar saygısızca olduğunu söyle. Eğer ciddiye almazsa ya da devam ederse annene söyleyebilirsin. Sen ne hissediyorsun şu an, daha çok kırgın mısın yoksa sinirli mi? 💬
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > 18 yaşındaErkek kardeşim benim telefonumu bendengizli karıştırmış ve ss almış googleda yapay zekaya bunları yazmış anneme desem mi?