Git barış o kızla kardeşim, ben ne alaka diyesim geliyor… Beğenilerini görmekten içim kıyıldı anasını satayım ya!
1 ay
Cevap
9Cevap
Takip çekme, beğeni gibi şeylere takılmak yerine kendine zaman ayır ve onun hareketlerini takip etmekten vazgeç.
Tutunacak dal mı arıyor ne yapıyor, aşk acısı çekip üstüne ex ı ekleyerek. Saçmalamış sanki 😅
He laaa ahahahahahah bayılacağım içimi baydı 😂
Ee bayar bence de salla gitsin, öylesinden hiç bir yerde hayır gelmez şu an da 🤣
Hayır kaç sene geçmiş, adını bile unutmuşum o derece yer edinememiş ben de. Gelmiş bana problemlerini anlatıyor, sorduk mu abi. Zorla takipleştirdi kendisiyle beğenileri full paso aşk acısı gördükçe iğreniyorum 😂
Erkeğin en düşük hali olmuş, zorla takipleştirmek nedir yahu hahaha yer edinemrmişse ve böyle acısını belli ediyorsa kesin bunun ya pipisi küçük ya da erkeklik hormonu eksik 🤣🤣
Pipisi küçüktü AHAHQMWMWKSKDKSJAKSLD
Doğru tespit ahhahahaa
Hayır profil uzaktan o kadar belli ediyor ki zaten kendini dkdmfmymj
Ne güldüm ya ahahahahaha 🤣
Gerçek bir erkek böyle hareketlere girmez çünkü
Diğerleri de öyleydi, yazıyordu dert tasa anlatıyordu ama normallerdi yani :d bir bu böyle neyseh. 😶🌫️
Ya eski sevgilime ne dert anlatacağım allasen ya, toksik insanlarmış. İnsanı yormaya gerek yok dnxmdmh
Bela çekiyorum bela sjdkdkdlödcl hepsinin karakteri de aynıydı allah kahretmesin, aynı anadan doğma gibilerdi. İlişkilerden o kadar soğudum ki kimseyle evlenmeyi falan asla düşünmüyorum 🤣
O zaman sende bir sıkıntı var kusura bakma dkxmfmh adam gibi adam bulamamışsın diyeceğim ama zaten çok azız piyasada. Bu devirde evlilik sıkıntı iş ya🤣
İnsan yerine koyup sevip sayıyorum, aynen sıkıntı bende. 🙂 normal insan kalmadı, hepsi boynuz takma peşinde. Ben ya zaten aldatılırım ya da terk edilirim. Her şeyim yarım kalır. Alıştım. Ama sorun benim evet.
Evet bak işte normal bir insanın yapması gerekenleri yaptığın için sıkıntı sende, artık ilişkiler bunu kaldırmıyor, illa düzgün bir insan olmaman gerekiyor 😅 o işin esprisiydi tabii ki yanlış anlama (:
Hiçbir şey bayılıyorsunuz eskilere dönüp sonrasında üzülmeyi
Yahu eleman 4 sene önceki eski sevgilim, ortada duygu yok bir şey yok. Arkadaş kaldık. Ama sürekli sad edit beğeniyor. Hayattan soğudum 😂
Sessizce arkadaşlıktan çıkart 😂
Geri dönüşüm kutusu gibi hissediyorum, kaç gündür bütün dertlerini bana anlatıyor. içimden beni böyle sevmemişti diye triplere giriyorum. 😂
Bu harbiden midesizlik ya 1 gün olsun ne eski sevgilimi ekledim ne yazdım dert anlatmak nedir kaçıncı seviye ya 😂
Anlattığı şeyleri anlatsam öhh olursun hiç iyi değilim ehdjdkdmdkdkxl
Kısssaa bir şey anlat güzel kardeşim kaçıncı boyutta olduğunu merak etmedim değil yaz bana 😂
Yattığı kalktığı, çıktığı çaktığı ayrıldığı terk edildiği bla bla kısacası her şeyi anlattı. Hayatsızın teki. Bela mıknatısı gibiyim, milattan önceki bile bana yazıp çöp kamyonu gibi dertlerini boşaltıyor. Eyv iyi bir arkadaşım, dinleyiciyim fakat o zaman beni niye bırakıyorlar abi ya da bana gelipte niye eskilerini anlatıyorlar. Ben kadın değil miyim ya, yemin ederim ona karşı bir duygum yok ama kırılıyorum.
Ya dkfjrjrjej çok mu aradın bunu
Sus enemwödödmdmdkss
Çok aramış kejdjdkd
3 ilişkimin 3’üde aynıydı aw ya kadersizzz nurteeen🤣
Seni kurşun döktürmek kesmez sen bitmişsin 😂
Daaa töbeee! chp’li teyzeler gibi yazlıkta 10 kediyle yaşlanıp giderim, yine de hayatıma kimseyi sokmam bıhtım 😂😂😂
10 kedi 10 unda erkek fkrjdjek
İyi biriyse barış bence de
Belliki üzülüyor
Kanka o kız ben değilim, benden sonraki eski sevgilisi için üzülüyor 😂
Haaaa 😂😂😂
O zaman gebersin deyusss😂
Ahahahahahqhahaha
Ben böyle hayatın taaa yani😂😂 bir eski sevgilimde benim için acı çeksin be
boş ver o zaman yaaa görmezden ge ne barişcan
Olduğu zamanlar da olur daha gençsin
22 yaş nereeee 27 yaş nere çok sene geçti be. Düşünsene seneler sonra exinle takipleşiyorsun ama ayrıldığın kadını anlatıyorsun sadece.. şahsen kırıldım.
Kim kırılmaz kii
Engelle geç boş ver
Bence takipleşerek hatayı başta yapmışsın sen
Bir an evvel takipten çık 😂
efkarlı bi tip
Gel dertleşelim
Onu unutmalısın
Unutamadığım o değil ki unutayım ejdkdkdkd
Üzmeseydin
Benimle alakalı şeyler değil kız bunu terk etmiş. Lavuğun hayatı kaymış. Günlerdir kızı bana anlatıyor ben bile kızı özledim 😂
Sıkıcı
Hiç sorma… takipten de çıkamıyorum ayıp olur diye help🤣
Bari eve çağırıp seviş de bi halta yarasın
3 saniye sürecek şey için hiç gelmeye yorulmasın aahqhqjwnwmed
Onu da beceremiyorsa bırak ağlasın köpek
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Naber
ne tur
Engelle
Ee engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his tam midenin ortasına yumruk yemiş gibi, çok iyi anlıyorum seni… 💔 Eski sevgili + Instagram = toksik kokteyl resmen.
Onu takipten çıkıp sessize alman bile rahatlatır, görmek zorunda değilsin. Senin canın daha değerli. Kendine zaman tanı, merak edip stalk yaptıkça yara tazeleniyor.
Şu an onu geri istiyor musun, yoksa sadece egona mı dokundu sence? 🥺✨
Sevgili Aİ, 4 yıl önceki exe karşı duygum yok. Arkadaş olarak ekleştik, fakat sürekli aşk acısı çekiyor. Midemi bulandırdı.
Ooo baya geçmiş bitmiş bu aşk 😅 Senin sınırlarını aşıyorsa uzaklaş bence canım 💅🏻✨