Zevkleriniz değişiyor mu?

Ben eskiden, uzun boylu erkeklerden çok hoşlanırdım. Çok dikkatimi çekerdi hani böyle uzaktan bir de yakışıklıysa, bakarken çok büyülenirdim çok hoşuma giderdi dışarıda yürürken özellikle yanımdan geçerlerken keşke böyle bir sevgilim olsa diye düşünürdüm ama şimdi, hiç öyle bir beklentim ve düşüncem yok. Bir zamanlar çok ilgimi çeken hoşlandığım bir erkek vardı, çok hoşuma giderdi ona uzaktan bile bakmak, çok da utanırdım onunla konuşurken kafamı kaldırıp bakamazdım bile yüzüne o derece. Ama egosu da egoydu. Benden bekledikleri farklıydı. Bana iyi ve duygusal yaklaşmadı. İçten değildi. Benimle onu reddettiğim için neredeyse alay edecekti kaç kere küçük düşürdü ama sineye çektim. İçime kapanmama sebep oldu. Ben ise, onu ancak tanıdıktan sonra sevgili olmak istemiştim ama tavırları hiç hoş değildi. Neyse yıllar sonra ona açıldım sevgilisi varmış uzaktaymış ve ben de bu yapayalnız duygusal boşlukla ve depresyonla geçen yıllarımdan sonra biriyle sevgili oldum. İlk defa el ele gezdim yürüdüm. Sevdim aşkla doldum. Beni en ufak bile kırmadı. Görseniz aman aman bir tipi yok ama onunla uyumak için ne zaman ayırdım ben de o da zaman yarattık birbirimize o kadar streslerin içinde çiçek bahçesindeydim sanki, sanki nefes alıyordum. İşte bu sevdiğim erkek, hoşlandığım erkek öyle çok uzun boylu da değil, kusurları var ama onu daha çekici yapıyor gözümde. Kalbinin sıcaklığı beni hiç kırmayışı aklımdan çıkmıyor. Dertlerimi anlatırken hiç duraksamadım. Onunla ruhum dinlendi. Allah sizi birinden uzak tutuyorsa, vardır bir bildiği dostlarım... O gün işte dedim ki iyi ki o uzun boylu poslu o yıllar önce beğendiğim erkekle sevgili olmamışız. Beni çok kez kırmıştı da hiç düşünmeden... İşte yeni yeni zevklerim değişiyor... Peki ya sizin?
Güncellemeler
2 ay
Ben yıllar öncekiyle eğer sevgili olup evlenseydim, zaten yalnızlıktan farkı olmayacakmış hatta daha da kötüsü, eşli yalnız.
Güncellemeler
2 ay
Sevip sevilmenin ne kadar tatlış olduğunu hissettim. Bütün acılarım geçti sanki. Sanki yılların ağırlığı artık yok. Çorak topraklarım, çiçek açtı şimdi.
Zevkleriniz değişiyor mu?