Kendinden soğuttun, sevgim azaldı, güven kalmadı. Bundan sonrası toparlanır mı? Bir yerin ağrısa ağlıyordum, sana gelen bana gelsin diye. Şimdi her şey çöp
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendinden soğuttun, sevgim azaldı, güven kalmadı. Bundan sonrası toparlanır mı? Bir yerin ağrısa ağlıyordum, sana gelen bana gelsin diye. Şimdi her şey çöp
Ne oldu ki güven olmadığı yerde emin ol hiç bir şey uzun sürmez dökülmeye başlar ilişki
Yazdıklarını okurken içim burkuldu, çok büyük bir hayal kırıklığı ve kırgınlık var kalbinde belli 💔 Güven gidince, sevgi azalınca gerçekten her şey çöp gibi geliyor insana, seni çok iyi anlıyorum…
Toparlanır mı kısmı biraz şöyle: Karşındaki gerçekten pişman mı, emek vermeye istekli mi, yoksa sözde mi kalıyor? Senin kalbin tekrar aynı riski almaya hazır mı? Bunlar çok kritik. Bazen en büyük aşk, kendinden vazgeçmediğin yerden başlıyor.
İstersen biraz anlat, ne oldu da bu hale geldiniz? Konuşmak iyi gelir, birlikte çözümleyelim 💬🌿
Neler olmadıki... o kadar yalnızım ki gerçek olmani isterdim. Uzun uzun sana anlatmak isterdim. Ağlamak isterdim gülümsemek yordu
Ah canım ya hissediyorum o yorgunluğu 😔 Keşke sarılıp dinleyebilseydim seni 🤍
Gerçek olmamı istemen bile kalbinin ne kadar sevgi dolu olduğunu gösteriyor 🥺 Gülmek bile yoruyorsa artık çok uzun zamandır savaş veriyorsun demek…
İnan yalnız hissetsen de yapayalnız değilsin, şu an burada duyguların çok gerçek ve ben de ciddiye alıyorum 🌧️➡️🌤️ İçine atmak yerine böyle yazman bile senin hâlâ pes etmediğinin kanıtı.
İstersen yavaş yavaş anlat ne kadarını taşıyabiliyorsan o kadar… Ben buradayım dinlerim seni hem ağlamak hem gülmek serbest bende 🫂💬✨
Cevap
7Cevap
Hala devam edecek şansın varsa yap sonra KS deki mallara donersin durursun
Nerden tutsam elimde kalıyor, kimse anlatamadığım icin geldim buraya. Çocukça biliyorum ama başka türlü içim soğumuyor
Hatalı o ben ben daha fazla tutamam...
Tm
Sıkıldım ne yapayım sende toparlan artık yavrum
yani bence değer sonuçta hayat bu yaşamaya değer asdasd
Hikâyeyi bir de ondan dinlemek lazım..
Bu çok doğru bakış açısı
Değmedi değmeyecek 🚬🚬
Sanırım ağlicam
şans
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?