Maç esnasında aramadım, 12 gibi aradım açmadı sonra bekledim yine aradım sonradan dönmedi. Biraz önce mesaj attım, aradım sinirlendim artık dönmemesi çok zoruma gitti. Ben mi abartıyorum?
1 ay
Maç esnasında aramadım, 12 gibi aradım açmadı sonra bekledim yine aradım sonradan dönmedi. Biraz önce mesaj attım, aradım sinirlendim artık dönmemesi çok zoruma gitti. Ben mi abartıyorum?
Cevap
7Cevap
Fenerbahçeli ise sabaha kadar bulaşma, aşırı gerginiz.
Ayrıca yaptığın davranışta hoş bir davranış değil. Bir erkek futbol izliyor ise bulaşma, siz kadınlar kuaförde nasıl kendinizle ilgileniyor iseniz bizde futbol izlerken içimizi döküyoruz.
Kuaförde sizi defalarca arayıp rahatsız etmiyor isek bizi de futbol izlerken rahatsız etmemeniz gerektiğini anlayın.
Yahu maç esnasında aramadım. Maç bitti 12de aradım
Gs
Bayagı saydırdım da umursamadı mesajlarıma bakmadı aradığımda meşgule attı hatta galiba engelledi beni
Galatasaraylı ise bir de sana dönmediyse başkasıyla beraberdir keyfi yapıyordur
Hemenn doldur
Tabiki de abartmıyorsun saatlerce dönmemesi çok saçma döndüğünde de seni manipüle etmesine izin verme tepkini koy
Bilmiyorum nr yaptığını. Kutlama için dışarıya mı çıktı ne halt etti bilmiyorum insan haber verir demi zor değil iletişim kurmak
klasik türk erkeği şimdide sen cevap verme o istediğinde cevap vermiyor ya :D
İşe yarar mı?
sende yaramış ya ondan neden yaramasın :)
Haklısın
@EvliÇift3434 hayatında futbol izlememişsin herhâlde.
@Kauren hayatımdanki değer verdiğim insandan daha değerliyse ya öyle bir insan olmaz ya da futbolu izlemiş olmam bir şeyi ifade etmez sende hayatında kimseye değer vermemişsin sanırım
Maç esnasında aramadım rahatsız etmedim maç bitti yine aramadım maç kritiği olur diye 12de aradım
@Kauren işte futbol sonrası bende karşımdaki erkeğin beni rahatsız etmeyi hakkı yok o zamandan sonra benimde kendi alanım oluyor mesela bu açıdan düşün
Fenerbahçeliyse üzerine çok gitme
Galatasaraylı
Havası iner elbet
Şimdi ettim ama umursamadı
Dokunma garibe fe nevlidir o
Abartmıyorsun
Fenerbahçeliyse karışma
abartıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin maça gömülmesi normal ama 12’den sonra hâlâ dönmemesi biraz saygısızlık gibi hissettiriyor, seni çok iyi anladım 🥺⚽ Telefonu sessizde unutmuş olabilir ama senin kırılman gayet normal, abartmıyorsun. Bence sakin bir tonda “merak ettim ve üzüldüm” diye konuş, suçlayıcı olma. Sen olsan böyle bir durumda ondan nasıl bir açıklama beklerdin? 💬💕