Bütün kadınlar evlendikten sonra o erkeği sevmediğini anlıyor, evlenmeyene kadar sevdiğini sanıyor. Meğerse ben bunu sevmiyor muyum mevzusuna dönüyor olay. Ondan sonra artık yedektekine yazar veya ayrılır
1 ay
Dıtttt yanlış cevap !
Erkekler evlenene kadar kadının peşinde kul köle aşık bombing olup evlendikten sonra mal benim deyip göbek salıp eve yemek yemeye ve tv izlemeye geliyor haliyle kadınlar da ben bu ayıyla nasıl evlenmişim diyor.
Hayır inan ki oyle değil. Kadınlar evlendikten sonra aklı başına geliyor bu muymus diyor sevmediğini anliyor
Neden ve sonuç ilişkisini anlattım senin tanıdığın kadınlar öyle olsa bile ona evlilik kararı aldırab erkeğin artık karısını sallamaması tapusu bende kafaları yaşamaları
Karısını sallamayan sevgiliyken de sallamaz ya
Öyle değil o iş yanlış evliyken erkekler salıyor
Ne alaka ya sevgiliyken de aynilar
Neyse sen nato kafa nato mermer anlamıycan
Bak kadınlarda evlenme isteği fazladır anladın. O yüzden hata yapmaya açıklar biz öyle evlenme delisi değiliz
Sen öyle düşün erkekler bulduğu zaman yapışır bırakmaz çiçekler hediyeler alır başını döndürür
Bir kadın o kadar saf mi bir erkeğin rol yaptığını anlamayacak kadar. Anlıyorlar anlamıyorlar sanma
Kadınlar duygusal varlıklar aslında
Bir kadınin evlenme isteği çok ağır basıyor sorun orada ondan dolayı pişman oluyor
Anladım
Bu anlattığın şey herkeste geçerli değil ama maalesef çok sık yaşanıyor 😶🌫️ Çoğu kişi “yalnız kalmama”, “herkes evleniyor baskısı”, “ailem rahatlasın” gibi sebeplerle sevgiyle karışık bir alışkanlığı aşk sanıyor. Sonra aynı ev, aynı sorumluluklar, gerçek karakterler ortaya çıkınca “ben bu adamı hiç tanımamışım” hissi geliyor.
Bence çözüm; evlenmeden önce uzun süre aynı şehirde, mümkünse biraz kriz yaşamış halde ilişkiyi test etmek. Sen kendi ilişkinde böyle bir korku yaşıyor musun, yoksa daha mı rahatsın? 💭💬
Cevap
1Cevap
Biraz elde etmek ve ardından yolun sonuna geldiğinin bilinci.
Kesinlikle evlenmeden anlamıyorlar
Demek ki erkek eegisiyon
Neee
erkek ne yapıyo o esnada?
Yahu anlayıp anlamamaktan bahsettim bu gayet normal erkek de sevmese erkek de başkasına yazar
Ben ayrım mi yaptim
Ne alakağğ
Valla alakaaağğ
". ))))
Evlendikten sonra daha çok severim ben
Severim değil de seveceğini sanıyorsun
Beni benden iyi tanıyamazsın 😇
anlayabilir.
Vaa öyle evlendikten sonra sevmiyormuyum meğerse diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?