-Kadın ve erkeğin yaptığı aynı davranışlar;
bambaşka sonuçlar doğurur.
Öyle mi?
-Kadın ve erkeğin yaptığı aynı davranışlar;
bambaşka sonuçlar doğurur.
Öyle mi?
Erkek erildir, cesaretli davranıp net olmalıdır. Kadın da net olmalı ama utangeç olmalıdır. Çünkü fıtrat bunu gerektirir. Erkek çabalar, kadın bu çabayı görür, güvenirse erkeğin uzattığı eli cesareti ve çabasından dolayı tutar. Fakat erkek, ısrar ve yüzsüzlüğü cesaret adı altında gerçekleştirirse bu, hem kişisel gelişimini tamamlamadığını gösterir hem herkese bu şekilde davranan sonuç odaklı biri olduğunu gösterir hem de kişisel gelişimini tamamlamamış narsist biri olduğunu gösterir.
Eskiden tam tersi düşüncedeydim lakin son zamanlarda bende öyle düşünmeye başladim aşırı doğru önerme naiflik ya da utangaçlık kadına yakışır bence erkekde biraz pısırıklık olarak duruyor
Haklı ıste
maalesef çok doğru...
🤷🏻♀️🍻
🥲🍻
Bana göre utangaç diye bir kavram yok. İnsan bir insana alıştıkça açılıyor bence sadece biraz zaman lazım diye düşünüyorum.
Ilk etapta?
Biraz konuşmak lazım karşıdaki alıştıkça açılıyor gülüşmeler telefonda sesli daha sonra görüntülü konuşmalar.
Ilk gorus tanısma olarak dgeerlendırılmıs bı cumle olablır ozaman bu
Evet evett
Öyle evet
🙏🏻🌺
Utangaçlık mevzusu tam rollerin ters yüz olduğu konulardan biri bence 😂 Kız utangaç olunca “naaap cute, narin” diye görülüyor çoğu zaman, erkek utangaç olunca da “soğuk, ilgisiz, özgüvensiz” damgası yiyor 🙃
Ama işin özü şu: Utangaç olup çekici olmak, utangaç olup itici olmak tamamen enerjine, tavrına, karşındakine verdiğin hisse bağlı. Cinsiyetten çok, dışarıya ne yansıttığın önemli. Sence senin gözünde utangaç bir erkekte çekici olan ne olurdu? 😌💬
Cevap
6Cevap
ergen kızlara itici gelir sadece
İnsanın sevdiklerini toplumsal kabullere göre belirlemesi bir aldatmaca değil mi? Utangaç insanı genel olarak severim
Toplumsal bı kabul oldugunu dusunmuyorum bunun. Tesekkur ederım🌺
Kesinlikle katılıyorum
Tesekkurler 🌺🙏🏻
Öyle
Tesekkurler 🙏🏻🌺
Ricalar
Evet doğru
İkisi de itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?